کسانی که dvb دارند جواب بدهند

bennny

کاربر
2006-10-06
1
0
سوال نخست: جامپر روی برد دی وی بی چه کاری انجام میدهد و وصل باشد چه اتفاقی میافتد و قطع باشد چه میشود؟
سواد دیووم: من از برنامه پروگرام دی وی بی استفاده میکنم و از فیلتر گرافت nvidiaاستفاده میکنم ایا فیلتر گرافتی هست که بهتر از این عمل کند و بهترین فیلتر گرافت چی هست؟
سییوم: ایا میشود کیفیت ضبط کردن برنامه هارو از روی پروگرام دی وی بی بالا تر برد یعنی به جای اینکه مثلا 192 کیلوبایت ضبط کند چند مگ کیفیت صدا و تصویر رو بالا برد و چجوری؟ کامل توضیح دهید
چهارم:دوستان گفته بودند که میشود چند تا پروگرام دی وی بی را بر روی هم باز کرد و کانال هایی که یک فرکانس دارن رو دید اما موقعی که من این کار رو میکنم شطرنجی میشه ؟ سیتم من دو تا سی پیو داره و کارت گرافیک من256 و رم من یک گیگ میباشد.
سوال پنجم: ایا میشه کاری کرد که کمی زوم شده روی تصویر تصویر رو ضبط کرد . من یک بار این کار رو کردم در قسمت ستینگ دایرکت و اون قسمتی که نوشه 8 . 8 اونجا رو بردم بالا زوم کرد روی تصویر اما موقع ضبط همن حالت اولی کانال بود توضیح بدین اون یک باری که تونستم ضبط کنم چجوری شده بود

sanecity

کاربر
2006-10-04
46
270
سلام دوست عزیز
1 سئوال اولت رو نمیدونم
ولی بقیه رو میگم
2 فیلتر گراف با هر سیستمی یه جوره یعنی ممکنه من بایه گراف تصویر خوبی داشته باشم ولی یکی دیگه با همون گراف مشکل داشته باشه
ولی اکثرا از Cyberlink راضی بودند

در مورد کیفیت ظبت باید بگم شما باید با فرمت mpegظبت کنی بعدم میشه مثل همونی که داری موقع ظبت میبینی

برای تصویر در تصویر هم با prog dvb نمیشه همچین کاری کرد
ولی با dvb dream میشه من خودم تست کردم

برای زوم کردن از prog dvb power install استفاده کن
کاملتره

برای دانلود dvbdream
http://www.nadvb.com/dvbdream/dvbdreamsetup_v12e.exe

بالا