درود به مدیران واین سایت عالی از به سرعت باد جواب دادنتان متشکرم دستگاه 50هزار ای استار اولا هر کدام از نرم افزار های منو ابی یا مشکی را بزنی فرقی ندارد2ایا اگر از استنبای نشد نرم افزار بدهیم واز یو اسپی هم نشد چه کنیم اما دستگاه با نرم افزلر 30-0-48کار میکند منو فارسی ندارد منو مشکی است یک نرم افزاری معرفی کنند دوستان با تجربه تا همیشه بشود راحت پرگرام کرد با هزا ران سپاس
تورو خدا مشکل ما رو حل کنید من قبل از خرید رسیور ای استار 50000 رسیور 20000 داشتم اکانت سی سی کم روش ریختم یک ذره هم فریز نداشت و شبکه ها رو عالی دریافت میکردم اما ای استار 50000 رو که خریدم اکانت روش ریختم خیلی شبکه ها فریز داره و قطع ووصل میشه ضمنا من ای استار 50000 رو با جدیدترین نرم افزا رش به روز کردم اما بازم شبکه ها فریز داره بگید چیکار کنم
اقا وحید من واسه امتحان کردن دستگاه 50000 اکانتی که روی رسیور 20000 خودم به خوبی کار میکرد رو ریختم روی دستگاه 50000 و اون اکانتی که روی 20000 بود پاک کردم اما بازم دستگاه 50000 اذیت میکنه و شبکه ها با فریز شدید بازه اقا وحید عزیز اگه راه حلی یا نرم افزاری وجود داره که مشکل من حل میشه ممنونت میشم داداش من مطمینم که نه اکانتم مشکل داره نه نتم ضمنا من از چند تا سایت معتبر اکانت گرفتم و ریختم رو 50000 ولی بازم شبکه ها فریز شدید داره اقا وحید داداش ضمنا رسیور ای استار 50000 که تازه گرفتم شبکه ها رو خیلی دیر باز میکنه
با عرض سلام و خسته نباشید من یه دستگاه ای استار 50000 دیروز خریدم اکانت سی سی کم روش ریختم اما بازم شبکه ها خیلی فریز داره چیکار کنم
تورو خدا مشکل ما رو حل کنید من قبل از خرید رسیور ای استار 50000 رسیور 20000 داشتم اکانت سی سی کم روش ریختم یک ذره هم فریز نداشت و شبکه ها رو عالی دریافت میکردم اما ای استار 50000 رو که خریدم اکانت روش ریختم خیلی شبکه ها فریز داره و قطع ووصل میشه ضمنا من ای استار 50000 رو با جدیدترین نرم افزا رش به روز کردم اما بازم شبکه ها فریز داره بگید چیکار کنم
سلاماقا وحید من واسه امتحان کردن دستگاه 50000 اکانتی که روی رسیور 20000 خودم به خوبی کار میکرد رو ریختم روی دستگاه 50000 و اون اکانتی که روی 20000 بود پاک کردم اما بازم دستگاه 50000 اذیت میکنه و شبکه ها با فریز شدید بازه اقا وحید عزیز اگه راه حلی یا نرم افزاری وجود داره که مشکل من حل میشه ممنونت میشم داداش من مطمینم که نه اکانتم مشکل داره نه نتم ضمنا من از چند تا سایت معتبر اکانت گرفتم و ریختم رو 50000 ولی بازم شبکه ها فریز شدید داره اقا وحید داداش ضمنا رسیور ای استار 50000 که تازه گرفتم شبکه ها رو خیلی دیر باز میکنه