کمکم کنید فوری فوری

hamed

Banned
2006-10-22
16
19
من کارت video mate s300دارم چند وقته که هات برد رو ناقص سرچ مکنه از pmcبه بعد کانالهای تکراری میاره و سویچ را سرچ نمیکند {فقط هاتبرد رو سرچ مکنه} من چه کار کنم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
من کارت video mate s300دارم چند وقته که هات برد رو ناقص سرچ مکنه از pmcبه بعد کانالهای تکراری میاره و سویچ را سرچ نمیکند {فقط هاتبرد رو سرچ مکنه} من چه کار کنم

دوست عزیز اول از تنظیم دیش مطمئن شوید وهمچنین کابل را تعویض کنید و از سوئیچر استفاده نکنید امکان دارد سوئیچر خراب باشد اگر درست نشد عیب از کارت است که قطعات مشکل دارند دراین مورد عیب مربوط به تیونر می شود موفق باشید

hamed

Banned
2006-10-22
16
19
دوست عزیز اول از تنظیم دیش مطمئن شوید وهمچنین کابل را تعویض کنید و از سوئیچر استفاده نکنید امکان دارد سوئیچر خراب باشد اگر درست نشد عیب از کارت است که قطعات مشکل دارند دراین مورد عیب مربوط به تیونر می شود موفق باشید
کابل عوض کردم سویچ رو بهشhotbird /badr2a/intelsat902وصله و سوییچ جدید هستش درزم کارت جدیده 2ماه کره حالا چه کار منم سویچ رو سرچ نمکنه بجز هاتبرد

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزيز ممكنه تنظيمات سويچ را درست انجام نداده باشيد
براي تست كردن كارت سويچ را از مدار خارج كنيد و سيم هاتبرد را مستقيم به كارت وصل كنيد و نتيجه را اعلام كنيد

hamed

Banned
2006-10-22
16
19
دوست عزيز ممكنه تنظيمات سويچ را درست انجام نداده باشيد
براي تست كردن كارت سويچ را از مدار خارج كنيد و سيم هاتبرد را مستقيم به كارت وصل كنيد و نتيجه را اعلام كنيد
hame chiz doroste on kanal haei ro ke serch nemikard ba roshan gozashtan reciver rooie pmc az hotbird serch kard vali baghie ghat mishan ba khamoosh kardane reciver vasl mishan vanilsat ro bahamin ravesh serch kardam hala mikham karto avaz konam che karti alie vaghean az sky star2va3 behtar chi hast

بالا