سلام دوست عزیز mdnu
من نرم افزار ورژن 1.94 تهیه کردم و بوت 4620xiiرا وارد کردم نتیجه ای نگرفتم چون نرم افزار اصلا کام نمی شناسه اگر بیشتر راهنمائی کنید ممنون می شم یا اگر ایمیل دارید من تلفن خودم به شما بدهم شما تک زنگ بزنید من با شما صحبت کنم
با درودبا تشکر از اینکه نرم افزارها را قرار دادید متاسفانه هیچکدام کار نکرد اگر امکان دارد روی تک تک توضیح بیشتری دهید و لودر کام کامپیوتر را نمی شناسد.
با درودسلام دوستان
منم از بس تعریف 4622 رو شندیم رفتم یکی شو گرفتم ولی همون روز اول اومدم با فلش بهش برنامه بدم خاموش شد و
هروقت روشن می کنم یه 8 جلوی دستگاه میزنه با هر لودری که بگید امتحان کردم جواب نداد..
اگه دوستان راهی به نظرشون میاد منون میشم راهنمایی بفرمایید...
مرسی
سلام دوست عزیز mdnu
من بالودر اصلی هم تست کردم ولی لودر کام کامپیوتر را نمی شناسد لطفا راهنمای کنید
البته دقیق این است که بعد از انتخاب و فراخوانی فایل بوت و زدن دکمه استارت در آخر رسیور را به برق بزنید.البته اینکار بعضی مواقع جواب میدهد . رسیور شما با پچ اشتباهی بوت شده و بوت اصلی را نمیشناسد. اگر جواب نداد باید آی سی فلش رسیور شما پروگرام شودآقاي abol 1344
شما به خاموشي دستگاه كارى نداشته باش . پس از استارت در موقع فايل boot در زمان دانلود كردن . دستگاه را با كليد پشت دستگاه خاموش و روشن كنيد مشاهده خواهيد كرد كه دستگاه در حال دانلود است.موفق باشيد.