کمک در مورد خشاب sky 1

behrooz_hg

کاربر
2007-06-06
2
2
دوستان عزیز سلام
اگه امکان داره یه مقدار در مورد خشاب و ابگرید خشاب بیشتر توضیح بدید ممنون میشم چون من یه خشاب از نوع اسکای وان (sky 1 ) دارم و یه کارت هم باهاشه بنام (open platform ) و اون ور کارت هم AT90 (P1) و از FUN هست وچند سال هم میشه ازش استفاده نکردم .ایا کسی از این اساتید محترم میتونه راهنماییم کنه چطور میتونم راهش بیاندازم رسیور هم استار ست 200CI از نوع قدی:ُّـمی . با تشکر

frahimi

کاربر
2008-06-28
2
0
دوستان عزیز سلام
اگه امکان داره یه مقدار در مورد خشاب و ابگرید خشاب بیشتر توضیح بدید ممنون میشم چون من یه خشاب از نوع اسکای وان (sky 1 ) دارم و یه کارت هم باهاشه بنام (open platform ) و اون ور کارت هم AT90 (P1) و از FUN هست وچند سال هم میشه ازش استفاده نکردم .ایا کسی از این اساتید محترم میتونه راهنماییم کنه چطور میتونم راهش بیاندازم رسیور هم استار ست 200CI از نوع قديمي . با تشکر :(

frahimi

کاربر
2008-06-28
2
0
دوستان عزیز سلام

اگه امکان داره یه مقدار در مورد خشاب و ابگرید خشاب بیشتر توضیح بدید ممنون میشم چون من یه خشاب از نوع اسکای وان (sky 1 ) دارم و یه کارت هم باهاشه بنام (open platform ) و اون ور کارت هم at90 (p1) و از fun هست وچند سال هم میشه ازش استفاده نکردم .ایا کسی از این اساتید محترم میتونه راهنماییم کنه چطور میتونم راهش بیاندازم رسیور هم استار ست 200ci از نوع قدی:ُّـمی . با تشکر
من هم همين مشكل را دارم لطفا كمكم كنيد

anya

کاربر
2008-07-12
7
2
ز سلام

من یه خشاب از نوع اسکای وان (sky 1 ) وچند سال هم میشه ازش استفاده نکردم .ایا کسی از این اساتید محترم میتونه راهنماییم کنه چطور میتونم راهش بیاندازم رسیور هم سامونگ 9500 هست:dast: . با تشکر

بالا