کمک در مورد هارد کامپیوتر

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
من یک هارد 200 ساتا دارم.
امروز 2 دفعه در هنگام کار با سیستم دیدم که سیستم هنگ کرده. بعد متوجه شدم کابل برق هارد شل شده و اونو محکم کردم.حالا که سیستم را روشن میکنم بغیر از درایو c که هیچ مشکلی نداره بقیه درایوها علاوه بر اینکه باز نمیشوند.فرمان فرمت کردن می دهند.منم چون دارو ندارم توی این هارد هست نمیخواهم فرمت بشه .لطفا یه راهی پیش پام بزارید که محتویات هاردم از دست نره.
متشکرم

gadraj

ناظم انجمن
2007-02-09
78
141
من یک هارد 200 ساتا دارم.
امروز 2 دفعه در هنگام کار با سیستم دیدم که سیستم هنگ کرده. بعد متوجه شدم کابل برق هارد شل شده و اونو محکم کردم.حالا که سیستم را روشن میکنم بغیر از درایو c که هیچ مشکلی نداره بقیه درایوها علاوه بر اینکه باز نمیشوند.فرمان فرمت کردن می دهند.منم چون دارو ندارم توی این هارد هست نمیخواهم فرمت بشه .لطفا یه راهی پیش پام بزارید که محتویات هاردم از دست نره.
متشکرم
با سلام :
دوست عزیز شما باید با استفاده از سی دی ایمیج نرم افزار (رکاوری پارتیشن تیبل ) که خود بوتایبل نیز هست استفاده و پارتیشن تیبل هارد خود را اصلاح نمایید .
با تشکر .
موفق باشید.

ali_gg

کاربر
2007-04-17
37
38
با سلام :
دوست عزیز شما باید با استفاده از سی دی ایمیج نرم افزار (رکاوری پارتیشن تیبل ) که خود بوتایبل نیز هست استفاده و پارتیشن تیبل هارد خود را اصلاح نمایید .
با تشکر .
موفق باشید.
با تشکر از اینکه لطف کردید و به سوال من پاسخ دادید لطفا کمی بیشتر توضیح دهید و بفرمایید ایا محتویات هارد پاک نمیشه؟
بازم ممنونم

gadraj

ناظم انجمن
2007-02-09
78
141
با تشکر از اینکه لطف کردید و به سوال من پاسخ دادید لطفا کمی بیشتر توضیح دهید و بفرمایید ایا محتویات هارد پاک نمیشه؟
بازم ممنونم
با سلام :
دوست عزيز يك مقدار در كاربرد اين نرم افزار دقت بيشتري مبذول داريد چون با هر اشتباه كوچكي امكان داره پارتيشن تيبل هارد شما قابل باز يافت نشود اگر ممارست كافي نداريد رجوع كنيد به يك متخصص اين كار را براحتي براتون انجام بدهند و ميتونيد روي يك هارد بي مصرف تمرين و بعدا كه تجربه كافي بدست اوردين اقدام كنيد .
با تشكر.
موفق باشيد.

بالا