کمک در نصب abox

redman_1385

کاربر
2008-12-11
3
10
سلام بچه ها اگه کسی تا حالا abox رو کارت آورده بگه که علت اینکه من پلاگین ابوکس رو توی پوشه پلاگین میریزم ولی توی لیست پلاگین نمیاد چیه؟ هر راهی بوده رفتم ولی بعد از باز کردن پلیر آیکون پلاگین رو میزنم تو لیستش وجود نداره . منظورم از پلاگین haty.dll و haty هستش ولی خداییش هرکاری میکنم بالا نمیاد هر پلیری هم که بگید امتحان کردم کارتم skystarusb2 هست. ممنون میشم از بچه ها که کمکم کنه ولی راستش پلاگین mdbox نصب میشه ولی abox نه ..از دوستان کسی در مورد اینکه از اکانت abox میشه در mdbox استفاده کرد میدونه لطفا بهم کمک کنید حداقل رو mdbox بالا بیارمش ممنون میشم.

farhad_ultra

کاربر
2008-02-16
7
5
من هم همچين مشكلي با برنامه dvb dream دارم .
تو گزينه پلاگين ها اصلا اسم haty نمياد

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز من سعی می کنم اون فایل رو چک کنم یا اصلاح شدش رو قرار بدم.

اما شما از همون روش mdbox برای abox هم استفاده کنید ببینید جواب نمیده؟ یعنی اون برنامه ساخت port مجازی رو نصب کنید سپس پلاگ این هم بریزید و دقیقا به همران روش با این تفاوت که به جای برنامه mdbox برنامه abox رو روی کامپیوتر اجرا کنید.
یعنی اول برنامه abox رو اجرا کنید و وقتی سرور سبز شد سپس داخل پلاگ این بزنید start twin protocol ببینید جوای میده؟ احتمالا باید جواب بده چون اون پلاگ این کلی هست و برای کانکت کردن به دانگل هست که با پورت مجازی کار میکنه

plugin جدید abox هم در سایت قرار گرفت اما اگر بتونید با همون روش MDbox بیاریدش بالا برای بعدا هم راحت تر خواهید بود پس حتما امتحان کنید و نتیجه رو برای دوستان دیگر هم بگید. :
پلاگ این جدید گذاشتم این یکی دیگه کاملا تست شده است. فقط فایل سرور رو ابتدا دست نزنید و در در کنار هم در پوشه پلاگ این هاتون کپی کنید اگر باز شد بعد سرور رو دست بزنید . فکر میکنم فایل سرور مشکل داشته باشه پلاگ این شاید باز نشه
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=181197#post181197

redman_1385

کاربر
2008-12-11
3
10
کمک

با این روشی که شما ذکر کردید هم نشد سبز نمیشه نمیدونم چرا آخه از سرور فعالی استفاده کردم ولی نشد این روشو خودتون یه بار تست کنید ببین چی میشه مال من که نشد

بالا