کمک مشکل نبودن سیگنال آیکلاس 9696 فول اچ دی

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
با سلام دوستان یه آیکلاس 9696 فول اچ دی دارم که از سیم به داخل تیونر آب رفت که من تیونر خریدم و عوض کردم ولی همچنان هم قدرت و هم کیفیت صفر کارهایی که تا به حال کردم به ایت ترتیب

1.از سی پی یو و پاور صددرصد سالم
2.lm317 تعویض شده

3.شستشو کامل انجام شده

3.آیسی 1117 و ترانزیستورهای مجاور تیونر و مقاومت ها هم تست شده و بعضی ها که ایراد داشته تعویض شده

4.تمام سوراخها که امکان داشت سولفاته شده باشه چک شد

5.ولتاژهم از سی پی یو به تیونر چک شد مشکلی نداره

6.وتنها یه مشکلش اینکه ولتاژ13و18 که از lm317 باید تامین بشه نمیشه و ولتاژh/v 18 نشون میده

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوستان یه آیکلاس 9696 فول اچ دی دارم که از سیم به داخل تیونر آب رفت که من تیونر خریدم و عوض کردم ولی همچنان هم قدرت و هم کیفیت صفر کارهایی که تا به حال کردم به ایت ترتیب

1.از سی پی یو و پاور صددرصد سالم
2.lm317 تعویض شده

3.شستشو کامل انجام شده

3.آیسی 1117 و ترانزیستورهای مجاور تیونر و مقاومت ها هم تست شده و بعضی ها که ایراد داشته تعویض شده

4.تمام سوراخها که امکان داشت سولفاته شده باشه چک شد

5.ولتاژهم از سی پی یو به تیونر چک شد مشکلی نداره

6.وتنها یه مشکلش اینکه ولتاژ13و18 که از lm317 باید تامین بشه نمیشه و ولتاژh/v 18 نشون میده
درود
توضیح لازم را به شما دادند باز تاپیک درست کنید
این قطعات که شما نام میبرید روی برد9696 فول اچ دی هست؟
دستگاه فول اچ دی تیونر s2داره که توی بازار نیامده که شما به این راحتی بخرید!
پس هنوز آشنایی وسابقه کاری که بتوانید چنین مشکلی را پیدا کنید با وضعیت فعلی ندارید
دستگاه شما 9696HDMIهست که فقط خروجی کابل اچ دی دارد واحتمالا خرابی قطعات ریزsmdیا قطع رابطه ولتاژ تا تیونر باعث قطع سیگنال شده در فوروم به کسی که اشنایی کامل به تعمیرات داشته باشه سر نخ نشان می دهند تا خودش مشکل را حل کنه
کلاس الکترونیک که باز نکردیم هر روز یک تاپیک برای ایراد دستگاه شما مشاهده کنیم بیشترذ دقت کنید واگر دسترسی به تعمیرکار حرفه ای دارید ببرید تا براتون ایراد را دربیاره

بالا