کمک واقعا فوری برای روی بوت ماندن استارست x95usb mega

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان واقعا به کمکتان نیاز مبرم دارم دوستم رسیور استارست x95usb mega رو اورد پیش من ... من هم با برنامه رسمی این رسیور که از سایت satdw گرفتم بصورت موفقیت آمیز این رسیور را پروگرام کردم اما بعد از اینکه پیغام موفق رو داد رفت روی boot حالا چکار کنم مشکل از چه بود در حالیکه من کار اشتباهی نکردم و پروگرام کردن کارم هست و از نرم افزار غیر رسمی و .... استفاده نکردم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
دوستان واقعا به کمکتان نیاز مبرم دارم دوستم رسیور استارست x95usb mega رو اورد پیش من ... من هم با برنامه رسمی این رسیور که از سایت satdw گرفتم بصورت موفقیت آمیز این رسیور را پروگرام کردم اما بعد از اینکه پیغام موفق رو داد رفت روی boot حالا چکار کنم مشکل از چه بود در حالیکه من کار اشتباهی نکردم و پروگرام کردن کارم هست و از نرم افزار غیر رسمی و .... استفاده نکردم

تایپیک پرسش و پاسخ داریم

فایلی رو که زدید برای من اپلود کنید

http://1.irantks.biz/t41156

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
تایپیک پرسش و پاسخ داریم

فایلی رو که زدید برای من اپلود کنید

http://1.irantks.biz/t41156

این فایل رو براتون اپلود کردم برای خودمم هم جای تعجب داره که نرم افزار درسته اما رسیور روی بوت باقی موند اما با راهنماییهای شما ، دستگاه رو فلش کردم مشکلی از این نظر نداره اما این رسیور که متعلق به دوستی می باشد دارای مشکلاتی است که اگر امکان دارد راهنمایی کنید:
سه مسیر هاتبرد ، بدر و w3 رو داره که وقتی مسیر هاتبرد رو انتخاب می کنم اولا از هر شبکه پنج شش تا از همونو دوباره اسکن کرده یعنی مثلا 5 بار پشت سر هم شبکه pmc تکرار میشه بعد همینطور که لیست هاتبرد رو جلو میرم یکدفعه وارد لیست ماهواره w3 میشه و البته مهمترین مشکل :
این پیغام ظاهر میشه و سیگنال قطع است و تصویری درکار نیست:
short occured to LNB connection
make LNB connection correct then
restart the machine
که توی منوی فارسی میشه : اتصال کوتاه رخ داده است به ال ان بی
بعد اتصال ال ان بی را درست کنید
راه اندازی مجدد ماشین
دیگر رسیورها این مشکلو ندارن و فقط این استارست x95usb mega اینطوریه ؟ با تشکر

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
دوست عزیز برای من هم یکبار همین مشکل پیش اومد که با استفاده از لودر و فایل فلاش که در سایت هست الحمدلله مشکل حل شد.شما هم نگران نباش یکبار از این طریق پروگرامش کن مشکلت حله.در ضمن رسیورهای مدل مگا یکی از مزخرفترین رسیورهایی است که تا به حال دنیا به خود دیده پس تا جایی که امکان داره از پروگرام کردن این نوع غده سرطانی پرهیز کنید.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
اگه پست رو کامل خونده باشین گفتم که فلش کردم مشکل boot حل شد اما مشکل اصلی همون پیغامها و قطع سیگنال و ... می باشد که حل نشده است یعنی قبل از این مسئله boot و بعدا این مشکل وجود داشته و دارد امیدوارم دوستی کمک کنن>>>

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza8002

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
اگه پست رو کامل خونده باشین گفتم که فلش کردم مشکل boot حل شد اما مشکل اصلی همون پیغامها و قطع سیگنال و ... می باشد که حل نشده است یعنی قبل از این مسئله boot و بعدا این مشکل وجود داشته و دارد امیدوارم دوستی کمک کنن>>>

در سیستم شما اتصال وجود دارد

ان را از بین ببرید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
این رسیور با چند دیش و ال ان بی دیگر هم همین مشکل را دارد یعنی باید رسیور باز بشه و تعمیر بشه؟ این اتصالی ممکنه در کدام قسمت بوجود اومده باشه؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
این رسیور با چند دیش و ال ان بی دیگر هم همین مشکل را دارد یعنی باید رسیور باز بشه و تعمیر بشه؟ این اتصالی ممکنه در کدام قسمت بوجود اومده باشه؟

شما بدون وصل بودن دیش پیغامی ندارید ؟

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
نه بدون دیش پیغام نداره و در ضمن این پیغام فقط روی کانالهای هاتبرد میاد و بدر مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bardia.t
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا