کنده شدن قطعه SMD از رسيور iClass چيني مدل L9L9

2007-06-19
1,872
19,347
کنده شدن قطعه SMD از رسيور iClass چيني مدل L9L9

سلام

رسيور مذکور با ايراد " عدم وجود صوت " به تعميرگاه وارد شد ، اولين کاري که انجام دادم پروگرام آي سي فلش بود و متاسفانه بعد از برنامه ريزي آي سي فلش دستگاه ديگه روشن نشد ، وقتي دقت کردم ديدم يک قطعه SMD کنار آي سي فلش کنده شده ، حالا دقيقا نميدونم قطعه کجا بايد قرار بگيره و يا اينکه قطعه ديگه اي هم کنده شده يا نه ؟

ضمنا مدل دستگاه هم نميدونم دقيقا اين باشه يا نه ، چون درب جلوي دستگاه کنده شده و مدل دستگاه مشخص نيست !

1.jpg

3.JPG

همونطور که ميبينيد من قطعه رو بين پايه هاي 7 و 8 گذاشتم ، اما به پايه 6 و پايه سه هم ميشه وصلش کرد ؟

دوستانيکه از اين مدل برد دارند محبت کرده و نگاهي به برد بيندازند / يا حق

2007-06-19
1,872
19,347
مهندس جان شما هم یه لطفی بکن همین دوتا قطعه رو برام مشخص کن چون یه شاسی دارم اینا رو کندن از روش

مرسی

سلام

روي ترانزيستورها نوشته شده M05 و با ترانزيستوري که براتون با رنگ زرد مشخص کردم يکي هستند .

22222222222222.jpg

اين دستگاه روشن مي شد و از اين بابت مشکلي نداشت ، الان کلا خاموش شده ، آيا برد L9L9 و Q9Q9 رسيور iClass باهم متفاوت هستند و فايل هاي فلششون فرق ميکنه ؟

چون متاسفانه مدل دستگاه مشخص نيست ، اشتباهي که کردم اين بود که از آي سي فلش دستگاه کپي نگرفتم ......

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
سلام

روي ترانزيستورها نوشته شده M05 و با ترانزيستوري که براتون با رنگ زرد مشخص کردم يکي هستند .

مشاهده فایل‌پیوست 90608

اين دستگاه روشن مي شد و از اين بابت مشکلي نداشت ، الان کلا خاموش شده ، آيا برد L9L9 و Q9Q9 رسيور iClass باهم متفاوت هستند و فايل هاي فلششون فرق ميکنه ؟

چون متاسفانه مدل دستگاه مشخص نيست ، اشتباهي که کردم اين بود که از آي سي فلش دستگاه کپي نگرفتم ......

درود برشما

ممنون از لطف شما

این دو تا رسیور دارای سخت افزاری متفاوت هستند

mehdifull

mehdifull
2007-10-28
114
350
درود بر اساتید عزیز m05 یک ماسفت مثبت میباشد معمولا در پخش های مارشال مورد استفاده قرار میگیرد

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
لطفا جوابهاتون تخصصی باشه در صورتی که از مطلبی اطمینان ندارید جواب سوالات را ندهید تا کاربران دچار سردرگمی نشوند
این ترانزیستورها به صورت کد smd که برای هر شرکت متفاوت است و روی ترانزیستورها ثبت میشه
بهتر است خروجی آی سی های dc به dc که هر خروجی به سلف کنار آی سی رفته را تست کنید ولتاژ 1.8 و 3.3 بسیار دقیق باید باشد

بالا