گیرنده کنترل microbox1

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
سلام دوستان بعد از مدتی خواستم از میکروباکس به عنوان رسیور استفاده کنم برنامه رام که علی آقا قرار دادن رو ریختم قبلا اوکی بود کار کرده بودم ، خلاصه اونو ریختم بعد ورژن 1.41 رو هم ریختم برای تبدیل میکرو به رسیور ، بعد فقط چراغ سبز برای لحظه ای میاد بعد فقط چراغ قرمز روشن میمونه ، که فکر کنم باید با کنترل روشن بشه ، ولی فکر کنم این گیرندهی کنترلِ خراب شده ، خلاصه نمیدونم چی کار کنم از کجا میتونم تهیه کنم ، و اگه میشه کامل یکی از دوستان بگه چطوری میشه تبدیل به رسیور کرد من چون خیلی وفت بود ازش استفاده نکرده بودم به کل فراموش کردم ممنونم منتظر جواب هستم :in_love:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
سلام دوستان بعد از مدتی خواستم از میکروباکس به عنوان رسیور استفاده کنم برنامه رام که علی آقا قرار دادن رو ریختم قبلا اوکی بود کار کرده بودم ، خلاصه اونو ریختم بعد ورژن 1.41 رو هم ریختم برای تبدیل میکرو به رسیور ، بعد فقط چراغ سبز برای لحظه ای میاد بعد فقط چراغ قرمز روشن میمونه ، که فکر کنم باید با کنترل روشن بشه ، ولی فکر کنم این گیرندهی کنترلِ خراب شده ، خلاصه نمیدونم چی کار کنم از کجا میتونم تهیه کنم ، و اگه میشه کامل یکی از دوستان بگه چطوری میشه تبدیل به رسیور کرد من چون خیلی وفت بود ازش استفاده نکرده بودم به کل فراموش کردم ممنونم منتظر جواب هستم :in_love:

به رسیور خود فایل فلش منتقل کنید سپس ورژن 1.43 را منتقل کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

برای تبدیل به رسیور ابتدا توسط فایل با نام کلین که در بخش موجود دانگل آپدیت کنید و بعد آخرین ورژن تبدیل به رسیور 1.43 منتقل کنید

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
با تشکر فقط اگه میشه نحوه ی انتقال هم بگید ، توسط لودر 2.2 اگه اشتباه نکنم فقط میتونم برنامه بریزم توش ، و فقط وقتی فایل فلش را توسط این لودر انتقال میدم نرم افزار قبول میکنه ، 1.43 رو پیدا نکردم متاسفانه ، و اینکه گیرنده کنترل رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ با تشکر از پاسخ

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با تشکر فقط اگه میشه نحوه ی انتقال هم بگید ، توسط لودر 2.2 اگه اشتباه نکنم فقط میتونم برنامه بریزم توش ، و فقط وقتی فایل فلش را توسط این لودر انتقال میدم نرم افزار قبول میکنه ، 1.43 رو پیدا نکردم متاسفانه ، و اینکه گیرنده کنترل رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ با تشکر از پاسخ

نرم افزار کلین تو بخش هست کمی جستجو کنید میبینید برای انتقال هم خود نرم افزار 1.43 لودر داره با خودش انتقال بدید گیرنده هم از مغازه هایی که تجهیزات ماهواره دارن میتونید بخرید

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
نرم افزار کلین تو بخش هست کمی جستجو کنید میبینید برای انتقال هم خود نرم افزار 1.43 لودر داره با خودش انتقال بدید گیرنده هم از مغازه هایی که تجهیزات ماهواره دارن میتونید بخرید
سلام ممنون از پاسخ
لطف میکنید بگین فایل کلین رو چطوری باید بریزم ؟ فایل کلین هر کاری میکنم قبول نمیکنه ولی یه فایل فلش هستش که اونم فقط با لودر 2.2 میشه ریخت ، فایل کلین رو میشه بی زحمت + 1.43 قرار بدین اینجا ممنون .

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
دوستان من امروز کل میدان امام خمینی رو زیرو رو کردم نتونستم این گیرنده کنترل ( چشمی ) رو پیدا کنم ، از کجا میشه تهیه کرد ؟

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
دوستان یعنی هیچ کس نیست که داشته باشه ؟ !!!!!!!!!!!

درود

یه سنسور از بازار تهیه کن یه متر کابل تلفن 2 زوج (یعنی داخل کابل 3 رشته سیم باشه)و یه فیش استریو بگیر خودت درست کن

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز کابل av در بازار به وفور گیر میاد

اما گیرنده را باید خودت دست ساز براش درست کنی

یا حق

بالا