بمب خبری.. : آموزش تصویری نصب انیگما ۲ روی رسیور فورتیس و هم خانواده Xcruiser 400 HD PLUS

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اگه در نصب مشکل دارین چرا اموزش میدین؟؟؟ اول تست کنید نتیجه بگرید بعددددددددددددددددددددددددد

این اموزش بدر نمیخوره لطفا حذف کنید :sadwalk:

سلام عزیز هادی خان اولا ضمن احترام به شما شما نمی توانید بگید اموزش این دوستمان مدیر گرامی را حذف کن یا چیز دیگر ؟

از شما بعید هست اولا همکار من را این اموزش را گذاشته مختص نه من نه ایشان هست اقا یوسف واریانا ست عزیز گفتند .حال شما صبور باش اموزش دیگری توسط این دوستان ودیگر زحمتکشان هست ....

آخرین ویرایش:

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
ببخشید صبرم تموم شد چی شد تا الان کسی طلسم رو نشکسته

اگه در نصب مشکل دارین چرا اموزش میدین؟؟؟ اول تست کنید نتیجه بگرید بعددددددددددددددددددددددددد

این اموزش بدر نمیخوره لطفا حذف کنید :sadwalk:

دوست عزیز
نصب شبه انیگما 2 بر روی رسیورهای هم خانواده گروه فورتیس با مشکلاتی روبه رو هست . طی صحبت هایی هم که با 2 نماینده شرکت ایکس کروزر داشتیم قول همکاری و راه حل ساده تری را دادند . این اموزش برای اولین بار توسط جناب یوسف آزمایش و قرار گرفت حتی خیلی از مسئولین ایکس کروزر و دوستان هم فکر نمی کردند روی پلاس بشود شبه انیگما 2 نصب کرد . الان تیمی متشکل از چندین نفر در حال تست و آزمایش بر روی رسیورهای 400 معمولی و 400 پلاس هستند تا مشکلات آن را حداقل کنند . اول هم باید مشکلات معمولی حل شود بعد پلاس اما با این حال همگام جلو می رویم .
اینگونه لحن صحبت صحیح نیست و این اموزش برای افراد مبتدی نیست برای افراد با تجربه بالای ریسک کردن و دوستانی که شناختی از رسیورهای لینوکسی و انیگما 2 واقعی دارند برای عموم آزاد شده است تا انها هم با این پیشنیاز بتوانند خلاقیت به خرج دهند . خود شرکت ایکس کروزر هم تست ها و آموزش های دوستان را بررسی می کنند . پس علاوه بر اینکه باید تشکر کنید مشکلی بر مشکلات این دوستان که بدون هچ چشم داشتی دارند کار می کنند افزون نکنید .

هم اکنون هم تست های نهایی برای 400 معمولی در حال اجرا است و به نتایج خوبی رسیدیم و همینطور همگام رسیور 400 پلاس هم در دست تست می باشد .

دوستانی که کم تجربه و یا وقت کافی و یا نمی توانند کار کنند هم مجبور نیستند فعلا تامل کنند .

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
لطفا اگر اشكالي ندارد يكي براي من توضيح دهد اينيگما 0يعني چه زيرا من هركس كه از دوستانم اين رسيور را دارد وادعا مي كند همه چيز مي داند وقتي از اينيگما دو پرسيدم كسي نمي دانست اين چيه ؟

لطفا اگر اشكالي ندارد يكي براي من توضيح دهد اينيگما 0يعني چه زيرا من هركس كه از دوستانم اين رسيور را دارد وادعا مي كند همه چيز مي داند وقتي از اينيگما دو پرسيدم كسي نمي دانست اين چيه ؟​

دوست عزیز اولا تامل بفرمایید و ثانیا هم 10 تا که پست نمیزنند !
انیگما 2 رسیور را حرفه ایی می کند و می توانید از امکانات بسیاری که ایمیج مستر رسیور ندارد بهره ببرید . این گونه بیان کنم که شما هر رسیوری که دارید یک اتومبیل در نظر بگیرید و با نصب انیگما شما اپشن های زیادی می توانید داشته باشید همین بسیار ساده و بدور از مطالب تخصصی بیان کردم .

aamir1

کاربر
2010-10-22
42
127
36
دوست عزيز شما كه اطلاعات زيادي داريد چرا ازوقي كه آخرين ورژن ايكس كروز پلاس را نصب نموده ام و رسيور درحالت تصوير 1080p قرا داده ام با توجه به اينك هم دستگاه و هم تلوزيون اين مسئله را پشتيباني مي كند .ولي لرزش تصوير زياد مي شود مخصوصا در شبكه هاي استاني ؟

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
دوست عزيز شما كه اطلاعات زيادي داريد چرا ازوقي كه آخرين ورژن ايكس كروز پلاس را نصب نموده ام و رسيور درحالت تصوير 1080p قرا داده ام با توجه به اينك هم دستگاه و هم تلوزيون اين مسئله را پشتيباني مي كند .ولي لرزش تصوير زياد مي شود مخصوصا در شبكه هاي استاني ؟

دوست من تنها شبکه ایی که در کل ایران از فرمت 1080p بهره می برد شبکه ایی در ماهواره یوروبرد 9 آ می باشد ! شما پکیج irib رو فکر می کنید با چه رزولیشینی دارد برنامه پخشمی کند که توقع 1080p را دارید !
1080i بگذارید و از شبکه های hd لذت ببرید .

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
خبری نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز مشکل شما در این مورد چیست ؟
آموزشی که درصفحه قبل گذاشته شده ساده ترینراه برای ریختن ایمیج انیگما 2 هست و خیلی ها همین الان دارن استفاده می کنند !
شما بفرمایید مشکلتون چیست من کمک کنم درتوانم

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوست عزیز مشکل شما در این مورد چیست ؟
آموزشی که درصفحه قبل گذاشته شده ساده ترینراه برای ریختن ایمیج انیگما 2 هست و خیلی ها همین الان دارن استفاده می کنند !
شما بفرمایید مشکلتون چیست من کمک کنم درتوانم
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز مشکل من مولتی بوت هست با این روش منتقل نمیشه با لودر که دوست عزیز اپلود کرد هم امتحان کردم نشد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود بر دوستان

دوست عزیز ایمیج جدید دیگری برای سری پلاس نیومده؟
من که چیزی پیدا نکردم غیر یکی که کنترول روش کار نمیکرد
مثل 400 معمولی چند ایمیچ امکانات بهتری دارند
دوستان روی فرست 9200 هم تست زدین؟
ممنون

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز مشکل من مولتی بوت هست با این روش منتقل نمیشه با لودر که دوست عزیز اپلود کرد هم امتحان کردم نشد

دوست عزیز ایمیج جدید دیگری برای سری پلاس نیومده؟
من که چیزی پیدا نکردم غیر یکی که کنترول روش کار نمیکرد
مثل 400 معمولی چند ایمیچ امکانات بهتری دارند
دوستان روی فرست 9200 هم تست زدین؟
ممنون

مژده به شما عزیزان بدم که در چند روز آینده تمام مشکلات انیگما 2 روی 400 معمولی پایان می یابد . الان خبر دادند که مشکل زیرنویس فارسی را حل کردند و فقط رکورد تصویر و مشکل صدای 11881 می ماند که حل می شود و در روزهای اینده برای شما در امروزنا قرار خواهیم داد .

اما 400 پلاس هم گفتم دوستان 400 معمولی حل شود مشکلاتش 50 درصد مشکلات پلاس هم حل می شود .

راجع به مولتی بوت کردن که شما مشکل دارید و ایمیج دیگر ازساعت 20 به وقت ایران توضیحاتی خدمتتون عرضه می دارم .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
آخرین ویرایش:

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
کامل ترین ایمیچ همان
E2 OCTAGON SF10008SE+ plus - PKT SF108SE+ plus E2 HAARP v3a Image 12-11-2011 , USB rootfs, USB hdclone
می باشد و بشترین سازگاری را دارد .

راجع یه مالتی بوت کردن هم سخت افزاری و نرم افزاری خودتون را چک کنید ! تمام کاربرانی که ریختن همچین مشکلی تا حالا اعلام نکردند .

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
کامل ترین ایمیچ همان E2 OCTAGON SF10008SE+ plus - PKT SF108SE+ plus E2 HAARP v3a Image 12-11-2011 , USB rootfs, USB hdclone می باشد و بشترین سازگاری را دارد . راجع یه مالتی بوت کردن هم سخت افزاری و نرم افزاری خودتون را چک کنید ! تمام کاربرانی که ریختن همچین مشکلی تا حالا اعلام نکردند .
با سلام و تشکر دوست عزیز موفق شدم نصب کنم در این اموزش یک مشکل بود که نمیزاشت رسیور مولتی بوت رو شناسایی کنه با اضافه کردن ld630بهbin با این کار رسیور فایل رو شناسایی نمیکرد فقط یه مشکل موند استفاده از پلاگین برای راه اندازی دانگل اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
با سلام و تشکر دوست عزیز موفق شدم نصب کنم در این اموزش یک مشکل بود که نمیزاشت رسیور مولتی بوت رو شناسایی کنه با اضافه کردن ld630بهbin با این کار رسیور فایل رو شناسایی نمیکرد فقط یه مشکل موند استفاده از پلاگین برای راه اندازی دانگل اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

در مورد دانگل اون مدل هایی که به همراه ایمیج ذکر شده تست شده هستش یعنی صد درصد جواب دادن و این دلیل بر این نیست که دانگل های دیگه رو ساپورت نکنه .چون بنده مدل شما رو در دسترس ندارم نمیتونم پاسخ قطعی بدم که ساپورت میکنه یا نمیکنه باید تست بشه .
دوست عزیز آموزش کار با انیگما خودش یه کتاب میشه اگه بخوایم آموزش استفادش رو بزاریم .
شما برای آشنایی و طریقه استفاده میتونید از بخش های دریم باکس،ویو،کیوب و ip باکس ایتفاده کنید .
این توضیح رو هم اضافه کنم که اکثر نرم افزارهای انیگما 2 مانند نرم افزارهای ویرایش کانال ، ماهواره و ... که برای دیگر رسیور های انیگما 2 منتشر شده رو هم میتویند استفاده کنید و حتی از بکاپ لیست کانال های انها استفاده کنید .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود بر دوستان

کامل ترین ایمیچ همان
E2 OCTAGON SF10008SE+ plus - PKT SF108SE+ plus E2 HAARP v3a Image 12-11-2011 , USB rootfs, USB hdclone
می باشد و بشترین سازگاری را دارد .

راجع یه مالتی بوت کردن هم سخت افزاری و نرم افزاری خودتون را چک کنید ! تمام کاربرانی که ریختن همچین مشکلی تا حالا اعلام نکردند .
دوستان تا حالا تست کردن روی فلش دستگاه نه یو اس بی؟
ممنون

آخرین ویرایش:

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
ایا انیگما2 اگه روی ایکس کروز400پلاس جواب بده روی دایناویژن 7800 هم جواب میده؟

بله دوست عزیز کلا رسیورهای هم خانواده فورتیس یکی هستند از نظر سخت افزار و نرم افزار فقط ایدی سلر انها متفاوت هست ! در کل کروزر پیشنهاد می شود .

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
بله دوست عزیز کلا رسیورهای هم خانواده فورتیس یکی هستند از نظر سخت افزار و نرم افزار فقط ایدی سلر انها متفاوت هست ! در کل کروزر پیشنهاد می شود .
ببخشید دوست عزیر فورست 9200 هم جز همین خانواده فورتیس(ایکس کروز )محسوب می شود یعنی برای فورست 9200 هم می شود انیگما2 نصب کرد؟

بالا