mostafamim
کاربر
- 2008-03-23
- 102
- 517
دوستان کابل rs232 را ازکجا تهیه کنم.من یک کابل 9 پین دارم ترتیب سیم کشیش چطور باید باشه تا خودم درست کنم
دوست عزیز تو قسمت استرانگ فکر کنم توضیح داده شده دقیق یا اگه نبود به اسم کابلش(rs 232) سرچ کن
دوستان کابل rs232 را ازکجا تهیه کنم.من یک کابل 9 پین دارم ترتیب سیم کشیش چطور باید باشه تا خودم درست کنم
دوست گلم این برنامه رو دیروز گرفتم و سرورهاش تا دیشب بسیار عالی و بدون فریز کار میکرد هنوز سرور جدیدی ارایه نشده ولی به احتمال زیاد مثل سرورهای سیستم Aboxساپورت بشه که(( اگر بشه خیلی عالیعه))ky:یه سوالم از علی دانگل داشتم.میخواستم بدونم این برنامه تا کی زمان داره؟آیا مدتی هست یا نه؟
ممنون
با سلام دوست عزیز.شما فرمودیدبابرنامه java اجرا میشود.بنده برنامه پسی سویت را نصب دارم وزمانی که این برنامه را نصب میکنم یک نرم افزاز برنامه موبایل شناخته میشود.و ان لودر که شما در صفحه گذاشتید در این برنامه من نصب میکنم اجرا نمیشود.پسی سویت هم پاک کردم باز هم موفق نشدم .عزیز لودر می خوای چیکار کنی؟ این برنامه مثل سرورهای Abox هستش با این تفاوت که کانالهای بیشتری باز میکنه و از طریق JAVA اجرا میشهky:
سلام خسته نباشيد بی زحمت نحوه اجرا برنامه رو توضیح دهید.این برنامه با نصب جاوا هم اجرا نمیشه.تورو خدا كمك كنيد
دوست عزیز برنامه اصلی rshare می باشد
همه دوستان توجه داشته باشند برای استفاده از برنامه حتما و فقط لازمهjava(tm) platform se binary همان jre6 دانلود کنند
http://dl3.ferfereh.ir/files/development%20tools/java/jre%20(java%20runtime%20environment)/jre6%20update16%20-%20www.ferfereh.ir%20.zip
pass:www.ferfereh.ir
وقتی روی برنامه کلیک می کنیم یک صفحه سیاه یک لحظه میاد و میره و برنامه کار نمیکنه !!
کمک کنید لطفا !!!