تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohammad320

کاربر
2010-07-24
2
0
44
کمک کمک کمک کمک کمک

سلام من یک آکلاس xn9797 pvr دارم بعداز نصب اخرین ابدیت و سافتکم رسیور خوب کار می کرد ولی به
اشتباه کردم و دوباره سافتکم را نصب کردم و پیغام خراب شدن program را داد من رسیور را کلین کردم
حالا دستور no software را میدهد لطفا راهنمائی کنید ببخشید اگه جاش اینجا نیست تازه واردم باتشکر:051::dast:

calaway

کاربر
2010-03-13
21
14
35
با سلام من یک هایویون 9696xpvr دارم زمانی که رسیور را از پشت روشن میکنم در ابتدا مینویسد ver1.08
معنی این چیه؟ وآیا میشه ارتقاعش داد؟

saeed5

کاربر
2008-02-28
2
1
1

با سلام خدمت مدیران عزیز من یک 9191xدارم که بعد از اینکه پچ رو بهش منتقل کردم بوسیله usbخاموش شده وروشن نمیشه لطفا بگید چیکارش کنم :051:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام خدمت مدیران عزیز من یک 9191xدارم که بعد از اینکه پچ رو بهش منتقل کردم بوسیله usbخاموش شده وروشن نمیشه لطفا بگید چیکارش کنم :051:

سلام عزيز يكبار كلين را بزن ودر اخر از بوت دستگاه استفاده كن موفق باشي ....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: xpop

saeed5

کاربر
2008-02-28
2
1
عزیز این فایل کلین و از کجا بگیرم و همچنین فایل بوتو؟؟

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43
سافتکم جدید رو برا باز کردن پکیج بیس ریختم رو x pvr 9696،همون لحظه برق نوسان کرد!!!حالا باید چیکار کنم،رسیور روشن که میشه رو مانیتورش فقط یه چیزی به صورت ذورانی تاب میخوره و انگار میخواد لود کنه و نمیتونه،فایل کلین رو هم نمیشه توش بریزیم،وقتی استارت میکنم برا لود فایل کلین،چن تا خط بصورت عمودی بالا پایین میشه....میشه راهنماییم کنید؟؟

goodlooking

کاربر
2007-08-13
12
15
سلام........من ميخواستم بپرسم چطوري ميشه تو هايوون 9797 مختصات جغرافيايي داد تا بهش ديش گردون بست؟

چون هرچي گستم جايي پيدا نكردم و وقتي ميزدم بره رو هر ماهواره اي اشتباه ميرفت...

اگر ممكنه در مورد نصب ديش گردان روي ايكلاس و هايووين هر كي بلده كمكم كنه
ممنوم

سلام........من ميخواستم بپرسم چطوري ميشه تو هايوون 9797 مختصات جغرافيايي داد تا بهش ديش گردون بست تا بتونه دستگاه درست كار كنه؟

چون هرچي گستم جايي پيدا نكردم و وقتي ميزدم بره رو هر ماهواره اي اشتباه ميرفت...

اگر ممكنه در مورد نصب ديش گردان روي ايكلاس و هايووين هر كي بلده كمكم كنه
ممنوم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
کاربران گرامی وقتی مشکل مطرح میکنید لطفا مدل دستگاه خودتان را کامل بنویسید تا دوستان ومدیران دچار اشکال در راهنمایی نشوند:sadwalk:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سافتکم جدید رو برا باز کردن پکیج بیس ریختم رو x pvr 9696،همون لحظه برق نوسان کرد!!!حالا باید چیکار کنم،رسیور روشن که میشه رو مانیتورش فقط یه چیزی به صورت ذورانی تاب میخوره و انگار میخواد لود کنه و نمیتونه،فایل کلین رو هم نمیشه توش بریزیم،وقتی استارت میکنم برا لود فایل کلین،چن تا خط بصورت عمودی بالا پایین میشه....میشه راهنماییم کنید؟؟

دوست عزیز وقتی از طریق کابل میخوای به رسیور ایکلاس نرم افزار منتقل کنی
جلوی دستگاه چند تا خط ممتد میاد که چشمک میزنند
اگه منظورت این بوده که درسته
بعد فایل کلین نرم افزار رو بهش بده و بعد کانال

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
سوالی که داشتم در مورد انتقال لیست کانالها از رسیور به کامپیوتر و بالعکس بود در تاپیک هایویژن دو نوع آموزش وجود دارد که همین امر موجب سرگشتگی من شده در یک تاپیک مربوط به انتقال و بکاپ کانالها از نرم افزاری به نام sc edit 2 استفاده می شود در حالیکه در آموزشی دیگر توسط دوست عزیزی اصلا از این نرم افزار استفاده نمی شود و فقط لودر upgrade مخصوص ایکلاس برای انتقال لیست کانالها استفاده شده . حال راه و روش درست و کامل کدام است؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
از فایل کلین برای ایکلاس وهایویون جدید استفاده نکنید!!

:busted_red:تذکرجدی:
کاربران گرامی در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون ایکلاس توضیح دادم برای دستگاه های usb+pvr
هیچ فایل کلین از طرف کمپانی ارایه نشده است واگر از فایلهای موجود که مربوط به مدل های قدیمی هست استفاده کنید همین چیزی که نوشتید پیش میاد وممکن است دستگاه دیگه نرم افزار کارخانه ای را هم از لودر وکابل قبول نکنه ومجبور به جیتگ یا پروگرام فلش بشوید:busted_red:

hamidservat

کاربر
2009-07-29
17
67
39
سلام اقا من یه دو سه سالی هست تو کار نصبم از اول که ایکلاس هم اومد خیلی خوشم اومد و حتی خیلی هم فروختم و تبلیغشو کردم ولی حالا بر اساس تجربه چون تعمیر کارم هستم

متوجه شدم دستگاه ایکلاس و هایویون یه مشکلاتی داره

1- وقتی تو منو زیاد ور برین و.. یی هو دستگاه ریست میشه همه کانال ها پر

2- بعد یه مدت یی هو دستگاه دیگه بالا نمیاد حالا توش یو اس بی باشه یا نباشه فقط چراغ قرمز اسن بای روشن میشه

البته بعضی مواقع با زدن کلید پشت دستگاه قضیه حل میشه

این اشکلات ایکلاس هست ممکنه کسی استفاده کنه و براش پیش نیاد ولی من خیلی دیدم از این اشکلات

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882
سلام . ایا برای سری hivion 9090 هم میشه از برنامه رسیور های usb برای باز کردن شبکه های biss استفاده کرد

msorena

کاربر
2010-07-27
9
7
:busted_red:باسلام من یک ریسیور9797x pvrدارم میخواستم کد دستی بهش بدم نمیشد روی stbتنظیم رفتمو1234زدم نشد حتی ازقسمت منو گزینه cas را انتخاب کردم ولی دکمه قرمز را هم که زدم وارد قسمت کددهی نشد باید چکار کنم×××باتشکر از شمادوستان×××:dast:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام اقا من یه دو سه سالی هست تو کار نصبم از اول که ایکلاس هم اومد خیلی خوشم اومد و حتی خیلی هم فروختم و تبلیغشو کردم ولی حالا بر اساس تجربه چون تعمیر کارم هستم

متوجه شدم دستگاه ایکلاس و هایویون یه مشکلاتی داره

1- وقتی تو منو زیاد ور برین و.. یی هو دستگاه ریست میشه همه کانال ها پر

2- بعد یه مدت یی هو دستگاه دیگه بالا نمیاد حالا توش یو اس بی باشه یا نباشه فقط چراغ قرمز اسن بای روشن میشه

البته بعضی مواقع با زدن کلید پشت دستگاه قضیه حل میشه

این اشکلات ایکلاس هست ممکنه کسی استفاده کنه و براش پیش نیاد ولی من خیلی دیدم از این اشکلات
با درود
دوست گرامی کاملا حق باشماست این سری دستگاه کاملا تجاری شده برای ارزانتر شدن محصول واز این ایرادهای عجیب زیاد داره وکسی هم از مسئولان شرکت در صدد رفع ایرادهای مسخره پیش امده نیست!!
سلام . ایا برای سری hivion 9090 هم میشه از برنامه رسیور های usb برای باز کردن شبکه های biss استفاده کرد
نمی دانم چندبار برای کاربران توضیح دادیم ولی هر بار از مدل های هایویون صحبت میکنید حتما مدل وشماره دستگاه را کامل بنویسید:busted_red:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash 021

marmarmolak

کاربر
2009-02-11
1
0
40
:busted_red:باسلام من یک ریسیور9797x pvrدارم میخواستم کد دستی بهش بدم نمیشد روی stbتنظیم رفتمو1234زدم نشد حتی ازقسمت منو گزینه cas را انتخاب کردم ولی دکمه قرمز را هم که زدم وارد قسمت کددهی نشد باید چکار کنم×××باتشکر از شمادوستان×××:dast:
سلام دوست عزیز
شما باید اول نرم افزار جدید رو انتقال بدید بعد از اون این منو فعال میشه

alireza_silver

کاربر
2010-07-13
1
0
38
سلام

رسیور 9595 خریدم وقتی روشن میکنم چراق قرمز روشن میشه ولی دستگاه لود نمیشه و بالا نمیاد چیکار کنم....

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
سوالی که داشتم در مورد انتقال لیست کانالها از رسیور به کامپیوتر و بالعکس بود در تاپیک هایویژن دو نوع آموزش وجود دارد که همین امر موجب سرگشتگی من شده در یک تاپیک مربوط به انتقال و بکاپ کانالها از نرم افزاری به نام sc edit 2 استفاده می شود در حالیکه در آموزشی دیگر توسط دوست عزیزی اصلا از این نرم افزار استفاده نمی شود و فقط لودر upgrade مخصوص ایکلاس برای انتقال لیست کانالها استفاده شده . حال راه و روش درست و کامل کدام است؟

javad_g

کاربر
2010-08-13
2
2
سلام
من میخواستم نرافزار ادیتور لیست کانال های Iclass9595رو پیدا کنم لطلفا راهنمائی کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا