تاپيك پرسش وپاسخ رسيورهاي ليزر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahmood_2006

کاربر
2006-10-30
12
7
با سلام به اساتید محترم
یک دستگاه Neotiom Box 501 کارتی است سیگنال نمی دهد. تیونر برق 14 و 18 دارد و به ال ان بی هم حساسیت نشان می دهد . فکر کنم سالم باشد. یک ای سی سه پایه به شماره (h 1357 (4m Gr) دارد امکان خرابی ان وجود دارد ؟ به نظر شما مشکل کجاست ....لطفا راهنمایی کنید...

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به اساتید محترم
یک دستگاه Neotiom Box 501 کارتی است سیگنال نمی دهد. تیونر برق 14 و 18 دارد و به ال ان بی هم حساسیت نشان می دهد . فکر کنم سالم باشد. یک ای سی سه پایه به شماره (h 1357 (4m Gr) دارد امکان خرابی ان وجود دارد ؟ به نظر شما مشکل کجاست ....لطفا راهنمایی کنید...

دوست عزیز ریسیور تنظیم کارخانه کنیدو ولتاژهای ورودی به تیونر وهمچنین ترانزیستورهای اطراف تیونر چک کنید امکان خراب شدن تیونر هم هست ولتاژخروجی نشان دهنده سالم بودن تیونر نیست موفق باشید

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
احمد جون همشهري عزيزم

به نظرم ما فقط بايد برا سربلندي هر چه بيشتر سايت تلاش كنيم تا به كاربران در حد توانمون كمك كنيم

حالا اگه تشكر نكردن نبايد ناراحت بشيم

دوست اهوازيتون مسعود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aoosh

روتانا

کاربر
2006-10-05
30
35
دوسته عزیز ایسیmm1232 عوز کن دروس میشه 3بار از ین عیبهامن برخورد کردم

mahmood_2006

کاربر
2006-10-30
12
7
نیوشن 501

دوست عزیز ریسیور تنظیم کارخانه کنیدو ولتاژهای ورودی به تیونر وهمچنین ترانزیستورهای اطراف تیونر چک کنید امکان خراب شدن تیونر هم هست ولتاژخروجی نشان دهنده سالم بودن تیونر نیست موفق باشید
سلام مجدد به اساتید
نیوشن 501
ترانزیستور ها چک کردم سالم بودن. دیگر قطعات تا حد امکان چک شدن و سالم بودن . روی برد فقط از چند نوع ترازیستر استفاده شده است که کار چک کردن را اسان می کند حتی با هم عوض کردم . تیونر هم که پیدا نمی شود( تو سایت سفارش دادیم پیدا نشد). اگر در ارتباط با تعمیر تیونر اطلاعاتی دارید یا چطوری چک کنم که مطمئن شوم سوخته است .بیشتر پایه های تیونر به دو ای سی متصل است که به سی پی یو متصل است
;););)...
...................

آخرین ویرایش:

masoud1abdi

کاربر
2007-06-18
3
0
سلام دوستان من يك رسيور sky view 2ci دارم كه بعضي مواقع سريع قفل مكند وچراغ سبز روشن ميشود وبايد آن را ريست كنم لطفا در اين مورد مرا يار كنيد.

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

سلام دوستان من يك رسيور sky view 2ci دارم كه بعضي مواقع سريع قفل مكند وچراغ سبز روشن ميشود وبايد آن را ريست كنم لطفا در اين مورد مرا يار كنيد.
دوست من فقط بعضی موقع ها هنگ میکنه یا الان اصلا روشن نمیشه بین سه تا رادیات که کنار فیش تغذیه روی مدار هست یک دیود هست d1 که باید قلع گیری شود شما اگر از کناره های رادیاتورها یا روی فلش فشار دهید و دستگاه را روشن کنید دیگر چراغ سبز نمیشود و دستگاه روشن میشود که با قلع گیریه دیود مورد نظر مشکل حل خواهد شد نتیجه را اعلام کنید ;)

masoud1abdi

کاربر
2007-06-18
3
0
قفل كردن رسيور sky view 2ci

سلام دوستان
من يك رسيور skyview 2ci دارم كه بعد از چند دقيقه كاركردن قفل مي كند
و شماره هاي روي رسيور پاك مي شود وفقط چراغ سبز روشن مي ماند وبايد رسيور را
ريست كنم . لطفا مرا در حل اين مشكل ياري فرماييد.

لطفا راحل آن را برايم ايميل كنيد.
masoud1abdi@gmail.com

:p

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
ای سی 16 پایه هست
مشکل دستگاه را مطرح کنید
استاد.

m_kazemi7

کاربر
2006-10-27
11
5
سلام دستگاه من فايل كم قبول نميكنه وبيغام derrميده فايل اصلي را هم ريختم هيچ فايل كم رو قبول نميكنه توي منوي مخفي قسمت فلش تست بيغام failurميده اگر راهنمايي كنيد كه اي سي كم دقيقا كدومه ممنون ميشم

m_kazemi7

کاربر
2006-10-27
11
5
سلام دستگاه من فايل كم قبول نميكنه وبيغام derrميده فايل اصلي را هم ريختم هيچ فايل كم رو قبول نميكنه توي منوي مخفي قسمت فلش تست بيغام failurميده اگر راهنمايي كنيد كه اي سي كم دقيقا كدومه ممنون ميشم
كسي ازدوستان نيست يه كمك به من بكنه

m_kazemi7

کاربر
2006-10-27
11
5
يكي نيست بگه ic كم ليزر كدوم اي سي 16 بايه است

آخرین ویرایش:

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
چرا قبلا با فاصله يك الي دوماه بعد از ارائه پچهاي دستگاها برا ي ليزر هم برنامه مي آمد ولي الان چرا پچي در دسترس نيست ...لطفا راهنمايي كنيد..........

mohammad30362

کاربر
2006-10-22
4
2
كمك در مورد 2033 سي اي

با سلام
من يه 2003 سي اي دارم به تازگي يه lnb به آن اضافه كرده ام ولي در تنظيمات سويچ هر كاري مي كنم درست نميشه. مثلاً اگه هاتبرد را از مسير a انتخاب كنم و بعد مسير نيل را از مسير b انتخاب كنم دوباره مسير هاتبرد به روي مسير b امده و شبكه ها قطع مي شوند.بطور كلي فقط يك مسير رو مي توان داشت.
سويچ من از نوع 1.2 starsat مي باشد.

mramra

کاربر
2006-10-04
2
0
کمک برا تعمير تيونر دستگاه lazer 2003 fta

ريسور من با توجه به درست بودن dish lnb وکابل سيگنالش رنگي نمي شود وهيچ کانالي رو سرچ نمي کند وحتي ليست کانل ها رو هم زدم ولي هيچ چيزي نشون نميده و nosignale ميزنه
خازن هاي دور اطراف تيونر رو هم عوض کردم ولي فري نکرد ايرادش به احتما زياد از تيونر ميباشد ميخواهم ان رو تعمير کنم
خواستر راهنمايي شما دوستان هستم با تشکر
اينم عکس تيونر با شماره ايسي

image.php
[/URL][/IMG]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا