تاپيك پرسش وپاسخ رسيورهاي متفرقه استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bardia01

کاربر
2009-06-07
6
8
55
سلام دوست عزیز .........
من یک دستگاه استارست x66usbدارم ممنون میشوم راهنمایی کنید که روی چه جهتی شرینگ ان برقرار است و جدید ترین برنامه ای که به این دستگاه میخورد را از کجا پیدا کنم ...و دیگر اینکه طریق ابگرید کردن ان ایا با یو اس بی هست یا لودری هم برای این دستگاه پیدا میشه .من از تو بخش یک برنامه برای ان پیدا کردم و از طریق یو اس بی به دستگاه انتقال میدم و انتقال با موفقیعت انجام میشه و در اخر پیمان دان روی پنل میاد ولی تاریخ نرم افزار همون قدیمی روی دستگاه میماند لطفا راهنمایی کنید

پرسش شما به بخش مربوطه منتقل شد در همين بخش اخرين نرم افزار موجود است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mbp3

کاربر
2010-04-03
1
0
41
روش کددهی به sr-m1 starsat

لطفا روش کددهی sr-m1 new pocket receiver

xman2

کاربر
2009-10-09
2
0
سلام
لطفا طريقه باز كردن شبكه3 را در رسيور 3300usb توضيح دهيد.
با تشكر

xman2

کاربر
2009-10-09
2
0
سلام دوستان لطفا نحوه باز كردن شبكه 3 را در رسيورهاي 3300usb
توضيح دهيد .
با تشكر

taknaz

کاربر
2009-07-26
4
1
34
مشکل استار ست150 پلاس

سلام من یه استارست 150 پلاس دارم زمانی که از هاتبرد به نیلست میرم در جستجوی سیگنال میزنه و برعکس وباید کانال رو عوض کنم یا دستگاه رو روشن خاموش کنم تا کانال رو بگیره ولی گاهی اوقات هم مشکلی نداره ایراد از کجا میتونه باشه؟

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام من یه استارست 150 پلاس دارم زمانی که از هاتبرد به نیلست میرم در جستجوی سیگنال میزنه و برعکس وباید کانال رو عوض کنم یا دستگاه رو روشن خاموش کنم تا کانال رو بگیره ولی گاهی اوقات هم مشکلی نداره ایراد از کجا میتونه باشه؟
با سلام
دستگاه رو ریست فکتوری(تنظیم کارخانه) کنید و دوباره کانالها رو سرچ کنید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.

m.s.a

کاربر
2009-10-26
3
0
36
با سلام لطفا نحوه كد دهي دستي xr66usb را به من هم بگيد

matini

کاربر
2010-05-06
2
0
36
با سلام روش كد دهي براي شبكه 3 در دستگاه sr-x2200ir را توضيح دهيد ممنون

saeed_sat2

کاربر
2009-02-03
1
0
34
سلام لطفا در مورد نحوه وارد کردن کد دستی در x66 راهنمایی کنید اگرم نمیشه کد دستی بهش داد چی کار کنیم شبکه3 رو تماشا کنیم مرسی

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
در مورد استار ست 6400
سوال ؟
من دستگاه رو تا حالا نديدم
آيا ميشه با برنامه و پچ 3300usb يا 7100 آپگريد كرد
يا برنامه مخصوص خودش رو داره
ممنون

taknaz

کاربر
2009-07-26
4
1
34
با سلام
دستگاه رو ریست فکتوری(تنظیم کارخانه) کنید و دوباره کانالها رو سرچ کنید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.

دوست عزیز ریست فکتوری هم که کردم درست نشد ولی الان اگه از بعضی فرکانس های هاتبرد به عرب برم کار میکنه و مشکلی نداره ولی بعضی از زمان ها اما اکثر اوغات همون طوریه به نظر شما چرا گاهی اوقات سالمه و گاهی هم مشکل داره ایراد از کجا است؟
کمک کنید خسته شدم از بس کانال باید عوض کرد تا یه کانال دیگه بگیره

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست عزیز ریست فکتوری هم که کردم درست نشد ولی الان اگه از بعضی فرکانس های هاتبرد به عرب برم کار میکنه و مشکلی نداره ولی بعضی از زمان ها اما اکثر اوغات همون طوریه به نظر شما چرا گاهی اوقات سالمه و گاهی هم مشکل داره ایراد از کجا است؟
کمک کنید خسته شدم از بس کانال باید عوض کرد تا یه کانال دیگه بگیره

دوست عزيز شما سوييچر تعويض کنيد مشکل حل ميشود. به تنظيمات سوييچر در منو رسيور هم دقت کنيد روي (auto) قرار ندهيد.:eek:k:

Mohammadreza_Gh

کاربر
2010-07-30
1
0
کمک در مورد خرید رسیور

سلام به همگی من هر چه قدر گشتم جایی پیدا نکردم سوالم رو مطرح کنم ایجا پست دادم اگر اشتباه زدم شرمنده .

.....................................................

من یه رسیور استارست 190d دارم دیگه قدیمی شده میخوام یکی دیگه بخرم که این مشخصات رو داشته باشه :

- از طریق فلش آپگرید بشه
- قابلیت ضبط کانال از طریق فلش مموری رو داشته باشه با کیفیت عالی
- وقتی میخوایم تعدادی کانال رو حذف کنیم سریع بشه پاک کرد ( چون بعضی از ماهواره ها وقتی یه کانال پاک میکنی باید 3 ثانیه صبر کنی تا 1 دونه کانال پاک بشه میخوام تا حذف رو زدم پاک بشه )

خلاصه رکورد کردنش میخوام عالی باشه یه ماهواره خوب به نظر شما چه مارک و چه مدلی بخرم خوبه من تا حالا از استارست بدی ندیدم ولی نظر شما چیه ؟

ممنون میشم جواب منو بدید تشکر .

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام به همگی من هر چه قدر گشتم جایی پیدا نکردم سوالم رو مطرح کنم ایجا پست دادم اگر اشتباه زدم شرمنده .

.....................................................

من یه رسیور استارست 190d دارم دیگه قدیمی شده میخوام یکی دیگه بخرم که این مشخصات رو داشته باشه :

- از طریق فلش آپگرید بشه
- قابلیت ضبط کانال از طریق فلش مموری رو داشته باشه با کیفیت عالی
- وقتی میخوایم تعدادی کانال رو حذف کنیم سریع بشه پاک کرد ( چون بعضی از ماهواره ها وقتی یه کانال پاک میکنی باید 3 ثانیه صبر کنی تا 1 دونه کانال پاک بشه میخوام تا حذف رو زدم پاک بشه )

خلاصه رکورد کردنش میخوام عالی باشه یه ماهواره خوب به نظر شما چه مارک و چه مدلی بخرم خوبه من تا حالا از استارست بدی ندیدم ولی نظر شما چیه ؟

ممنون میشم جواب منو بدید تشکر .

دوست عزيز توجه داشته باشيد که ما اينجا نميتوانيم به کاربر بگوييم چه دستگاهي خريداري کند انتخاب با خود کاربر هست و به خود او مربوط ميشود. اين مشخصاتي که ميگوييد در اکثر رسيورهاي جديد وجود دارد. :eek:k:

taknaz

کاربر
2009-07-26
4
1
34
دوست عزيز شما سوييچر تعويض کنيد مشکل حل ميشود. به تنظيمات سوييچر در منو رسيور هم دقت کنيد روي (auto) قرار ندهيد.:eek:k:

یعنی شما میفرمایید ایراد از رسیور نیست؟
من اگه یه ماهواره رو تا اخرش هم کانال عوض کنم مشکل ندارم مثلا کل هاتبرد رو ولی به محض این که از هاتبرد به عرب برم در جستجوی سیگنال میزنه و باید رسیور رو یا خاموش روشن کنم یا چند تا کانال رو جا به جا کنم تا درست بشه شما میگید حتما از سوییچه؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
یعنی شما میفرمایید ایراد از رسیور نیست؟
من اگه یه ماهواره رو تا اخرش هم کانال عوض کنم مشکل ندارم مثلا کل هاتبرد رو ولی به محض این که از هاتبرد به عرب برم در جستجوی سیگنال میزنه و باید رسیور رو یا خاموش روشن کنم یا چند تا کانال رو جا به جا کنم تا درست بشه شما میگید حتما از سوییچه؟

دوست عزيز دقيقا خودم با همين مشکل برخورد کردم با تعويض سوييچر درست شده . احتمال اينکه مشکل از رسيور باشه بسيار کم هست.

taknaz

کاربر
2009-07-26
4
1
34
دوست عزيز دقيقا خودم با همين مشکل برخورد کردم با تعويض سوييچر درست شده . احتمال اينکه مشکل از رسيور باشه بسيار کم هست.

و اخرین سوال دوست عزیز امیدوارم که جواب بدید
اگه از سوییچ باشه پس چطوری از بعضی فرکانس های مثلا هاتبرد به عرب برم مشکلی ندارم و همین طور بر عکس؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
و اخرین سوال دوست عزیز امیدوارم که جواب بدید
اگه از سوییچ باشه پس چطوری از بعضی فرکانس های مثلا هاتبرد به عرب برم مشکلی ندارم و همین طور بر عکس؟
با درود
دوست گرامی شما اول که میخواهید ماهواره را عوض کنید روی کانالی از ماهواره بروید که سوییچ میشود بعد بقیه کانالها را در همان ماهواره تعویض کنید مشکلی نخواهد بود.
طریقه آپگرد کردن توسط فلش مموری در دستگاه استارست x95را برایم توضیح دهید
دوست گرامی این آموزش در قسمت برنامه های آموزشی رسیور شما موجود هست چرا بخش را درست نگاه نمی کنید؟
اینجا برای رسیورهای متفرقه در نظر گرفته شده دستگاه شما بخش مجزا دارد

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
معرفی رسیور جدید 1010 اچ دی

سلام
رسیور جدیدی در سایت استارست به نام 1010 اچ دی وجود داره که نرم افزار آن هم در سایت مربوطه قرار داده شد از دوستانی که اطلاعی از قابلیتهای این رسیور جدید دارن لطفا اعلام نمایند
تذکرجدی:
شما برای یک پرسش نباید تاپیک بازکنید
تاپیک میزنید معرفی یعنی تصویر وارایه اطلاعات بعدش در خواست میدهید!!
برای اولین دفعه پست شما منتقل شد تکرار نکنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا