تاپيک پرسش و پاسخ و مشکلات نرم افزاري و متفرقه مربوط به کامپيوتر

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
دوستان من یک سی دی (لوح فشرده)معمولی داشته ام که روی آن به صورت data با برنامه nero رایت می کردم و به اصطلاح پشت آن بازبود که بتوانم چند بار روی آن به صورت دیتا رایت کنم . متاسفانه در آخرین بار که چند عکس و کلیپ روی آن کپی کردم و بدون اینکه فایلهای قبلی که شامل چند قطعه ویدویی بود را از روی سی دی پاک کنم ( چون احتیاج داشتم و می خواستم این فایلها اضافه شوند) این فایلها رایت شدند اما متاسفانه هرچه تلاش کردم ویدیوها و فایلهای قبلی نمایش داده نمی شوند در ضمن حجم سی دی افزایش یافته و مطمئنم فایلهای قبلی روی سی دی وجود دارند اما سی دی خوان و دی وی دی خوان کامپیوترم این فایلها را نشانم نمی دهند در ضمن کامپیوترم ویروسهای زیادی دارد و کامپیوتر دیگری در دسترس ندارم خود احتمال می دهم از ویروس کامپیوترم باشد اما تقاضای من از دوستان این است که اگر امکان دارد راهی نشانم دهند که این فایلهای قدیمی تر که روی سی دی هستند را بتوانم پیدا کنم مثلا اگر امکان دارد نرم افزاری یا برنامه ای خاص که چنین مواقعی کمک می کند یا هر ترفند کامپیوتری دیگر؟ لطفاً راهنمایی کنید.

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
شاید ویروس اون فایل هاتو مخفی کرده باشه my computer رو انتخاب کن گزینه folder option رو انتخاب کن تب view رو انتخاب گزینه show رو انتخاب کن ببین مشکلش حل میشه

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام
دوستان من یک سی دی (لوح فشرده)معمولی داشته ام که روی آن به صورت data با برنامه nero رایت می کردم و به اصطلاح پشت آن بازبود که بتوانم چند بار روی آن به صورت دیتا رایت کنم . متاسفانه در آخرین بار که چند عکس و کلیپ روی آن کپی کردم و بدون اینکه فایلهای قبلی که شامل چند قطعه ویدویی بود را از روی سی دی پاک کنم ( چون احتیاج داشتم و می خواستم این فایلها اضافه شوند) این فایلها رایت شدند اما متاسفانه هرچه تلاش کردم ویدیوها و فایلهای قبلی نمایش داده نمی شوند در ضمن حجم سی دی افزایش یافته و مطمئنم فایلهای قبلی روی سی دی وجود دارند اما سی دی خوان و دی وی دی خوان کامپیوترم این فایلها را نشانم نمی دهند در ضمن کامپیوترم ویروسهای زیادی دارد و کامپیوتر دیگری در دسترس ندارم خود احتمال می دهم از ویروس کامپیوترم باشد اما تقاضای من از دوستان این است که اگر امکان دارد راهی نشانم دهند که این فایلهای قدیمی تر که روی سی دی هستند را بتوانم پیدا کنم مثلا اگر امکان دارد نرم افزاری یا برنامه ای خاص که چنین مواقعی کمک می کند یا هر ترفند کامپیوتری دیگر؟ لطفاً راهنمایی کنید.
با اجازه مدیران عزیز
دوست گرامی برای حل مشکلت و استفاده از داده ها قدیم و جدیدیت رو cd از نرم افزار
IsoBuster استفاده کنید

این نرم افزار فوق العاده رو اگه نداری دانلود کن حتما مشکلت حل میشه
:eek:k:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با تشکر از دوست عزیز بابت برنامه iso buster
این برنامه مفید را استفاده کردم و تمام محتویات سی دی مذکور در پنجره این برنامه نمایش داده می شود اما می خواهم بدانم چگونه حالا این فایلها را در درایوی از کامپیوترم کپی کنم نحوه این کار را لطفا به بنده آموزش بدهید.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام
. 1- فیلمهای ظبط شده کانالهای HD با فرمت ts توسط رسیور در کامپیوترم قابل تماشا نیستند و اصلا کامپیوتر هنگ میکنه؟ولی کانالهای عادی با همین فرمت رو نشون میده؟درضمن این نرم افزارها رو روی کمپیوتر نصب کردم اما نشد 1-1EAVC_HD_Player2-AVS.Media.Player.4.1.3.68
3-AVSMediaPlayer لطفا بگید مشکل کجاست؟اسم رسیور(ایکس کروزر 400).این سئوال رو در بخش خود این رسیور مطرح کردم ولی.....

sady

کاربر
2010-02-27
29
120
دوست عزیز نرم افزارهای kmplayer یا k-lite را روی کامپیوتر نصب کن با هر کدام از انها به راحتی میتوانی هر نوع فرمت برای فیلم را در کامپیوتر تماشا کنی

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با تشکر از دوست عزیز بابت برنامه iso buster
این برنامه مفید را استفاده کردم و تمام محتویات سی دی مذکور در پنجره این برنامه نمایش داده می شود اما می خواهم بدانم چگونه حالا این فایلها را در درایوی از کامپیوترم کپی کنم نحوه این کار را لطفا به بنده آموزش بدهید.

خیلی ساذه
روی هر session یا داده های cd برو و روش کلیک راست کن و با استفاده گزینه extract from to مسیر مورد نظر یهش بده

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با تشکر از آرش عزیز :eek:k:

به نظر من QQ PLAYER بی نظیره چون واقعا کیفیت نشان دادن تصویرش نسبت به بقیه یه سر و گردن بالاتره و همه فرمت را ساپورت می کند و من خودم از همین استفاده می کنم

نرم افزار فوق محصول کشور چین بوده و به نظر من ارزش دانلودشو داره

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوست عزیز نرم افزارهای kmplayer یا k-lite را روی کامپیوتر نصب کن با هر کدام از انها به راحتی میتوانی هر نوع فرمت برای فیلم را در کامپیوتر تماشا کنی

سلام .دوست عزیز تمام این نرم افزارها روی کامپیوترم نصبه ولی کانالهای HD با فرمت ts رو پخش نمیکنند؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44

farzad.

کاربر
2007-06-29
57
152
با سلام وتبریک سال نو
دنبال نرم افزاری میگردم که بتونه با حداکثرامنیت از رایت vcdوdvdتصویری جلوگیری کنه یا این که امکان تماشا فقط در تلویزیون رو فراهم کنه ودر کامپیوتر نشه تماشا کرد.ممنون میشم راهنمایی فرماید

2009-07-16
60
141
49
سلام...
من بر روی کامپیوترم دو ویندوز نصب کردم :xp بر روی هارد سی وویندوز 7 بر روی هارد دی .
ویندوز xpبه دلیل نا مشخصی دیگر بالا نمی اید . به روش ریکاوری از روی سی دی ویندوز هم نتوانستم ان را باز یابی کنم . برای همین تصمیم به تعویض ویندوز از طریق boot از روی سی دی xp کردم اما زمانیکه به مرحله فشار دادن دکمه f8 برای ورود به نصب ویندوز رسیدم ،هر چه که دکمه f8 را فشار دادم نتوانستم وارد مرحله نصب ویندوز شوم . یعنی هیچ واکنشی ندیدم . به نظرشما مشکل از چیست؟

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
سلام...
من بر روی کامپیوترم دو ویندوز نصب کردم :xp بر روی هارد سی وویندوز 7 بر روی هارد دی .
ویندوز xpبه دلیل نا مشخصی دیگر بالا نمی اید . به روش ریکاوری از روی سی دی ویندوز هم نتوانستم ان را باز یابی کنم . برای همین تصمیم به تعویض ویندوز از طریق boot از روی سی دی xp کردم اما زمانیکه به مرحله فشار دادن دکمه f8 برای ورود به نصب ویندوز رسیدم ،هر چه که دکمه f8 را فشار دادم نتوانستم وارد مرحله نصب ویندوز شوم . یعنی هیچ واکنشی ندیدم . به نظرشما مشکل از چیست؟

کدوم ویندوز را ابتدا نصب کردید
؟
هارد سالم است؟

بالا