سلام دوستان من جهت آسترا 4a را روی هایویژن 9696 پی وی آر گرفتم ولی کانالهای pg و pb باز نمیشه؟لطفا راهنمایم کنید.ممنون.
دوست عزیز اگر از آخرین سافتکم ایکلاس استفاده میکنید این مشکل را داراست و از یک سافتکم قدیمی تر استفاده کنید مشکل حل میشود
سلام دوستان من جهت آسترا 4a را روی هایویژن 9696 پی وی آر گرفتم ولی کانالهای pg و pb باز نمیشه؟لطفا راهنمایم کنید.ممنون.
سلام ایدی رسیور 9797 hdmi به 129 تغییر یافته الان هم بوت شده و هیچ نرم افزاری قبول نمیکنه
یکی به داده ما برسه
سلام رسیور من هایویژن 9797 xs pvr هستش و damaged stb s/w را پیغام میده.اخرین نرم افزار را باusb ریختم بعد این طوری شد.بعداز طریق کابل هم اخرین نرم افزار را ریختم ولی درست نشد. کمک کنید
با سلام خدمت دوستان
من یک رسیور ایکلاس9696pvr دارم که ابتدا رسیور مشکل بوت شدن داشت که با اپگرید ورژن11228 مشکل حل شد بعد از این مشکل پیغام چینی اومد که هر کار کردم اپگرید نشد.با چندتا از فایلهای بوت که تو سایت بود جیتگش کردم ولی روی بوت گیر میکنه و با کابل اپگرید نمیشه و پیغام ID IS NOT MACHED رو میده لطفا اگه کسی از دوستان میتونه کمکم کنید
با تشکر
سلام به استاد hamid_121 ميخواستم چند تا سوال داشتم 1 ميخاستم 1منظور از پلاگين چيست 2منظور از نيوكمد چيست ؟ ايارسيور ايكلاس 9595 XPVR نيوكمد راساپورد مكند ؟ونيوكمد چه كاربردي دارد ؟ مرسي از جوابت:s13:درود
دوست من این پیغام یعنی مدل ایدی رسیور با مدل ایدی نرم افزار همخونی نداره
چون رسیور شما چینی هست با نرم افزار بالاتر از 11228 تغییر ایدی و پیغام چینی بودن میده
شما ایسی فلش رو از طریق پروگرامر برنامه بهش بدید تا درست شه ووقتی هم درست شد نرم افزار بالاتر از 11228 رو بهش ندید چون دوباره مشکل ساز میشهk:
سلام استاد پيغام خصوصي بنده باز نشد مشه تو همين تاپيك اعلام كند؟مرسي اقائي كرد اگه جواب بدهي:s13:درود
جواب شما در پیام خصوصی داده شدk:
سلام استاد پيغام خصوصي بنده باز نشد مشه تو همين تاپيك اعلام كند؟مرسي اقائي كرد اگه جواب بدهي:s13:
سلام استادبه استاد 1344Shahram ميان گذاستم پيغام ميده كه شما يك عنوان مناسب انتخاب كند اگه شما استاد بزگواري كند وجواب سوال بنده را در تاپيك بدهيد خلي اقائي كرديد وفكر بنده راهم راحت كنيد:s13:
سلام
یکی از دوستانم ایکلاس 9696 فول hd داره میخواستم ازش بخرم ایا رسسیور خوبی بگیرم؟چون من تا الان با استرانگ کار کردم. ایا این رسیور شیرینگ اینترنتی داره؟مر30