سلام . دوستان نیاز به فایل فلش پرمیوم premium hd 10500 دارم یک مدل در بخش هست 4 مگ هست اما فلش دستگاه من آیسی 25q64 هست و 8 مگ هست .
اگه کسی داره قرار بده . ممنون
سلام . ممنون با این فایل فلش راه افتاد و کار میکنه .:s13:
سلام فايل هاي داخل بخش بايد سالم باشند ؟
اين فايلو روي هر چي iStar x99 زدم راه افتاده ، شما هم تست کنيد .[/QUOT
با اجازه شما استاد عزیز
فکر میکنم هرچه ورزن دستگاه بره بالا بک آپ هایی که از ورزن پایین گرفته شده جواب نده روی چندتا دستگاه مثل 2100-3000 برای بنده پیش اومده حالا اگر دوستان همت کنن و هر ورزن جدید که میاد و میزنن روی دستگاه از فلاشش بک اپ بگیرن زودتر به نتیجه میرسیم.
بازم از شما عذر خواهی میکنم استاد چون برا بنده پیش اومده بود اعلام کردم.
بدرود
با اجازه شما استاد عزیز
فکر میکنم هرچه ورزن دستگاه بره بالا بک آپ هایی که از ورزن پایین گرفته شده جواب نده روی چندتا دستگاه مثل 2100-3000 برای بنده پیش اومده حالا اگر دوستان همت کنن و هر ورزن جدید که میاد و میزنن روی دستگاه از فلاشش بک اپ بگیرن زودتر به نتیجه میرسیم.
بازم از شما عذر خواهی میکنم استاد چون برا بنده پیش اومده بود اعلام کردم.
بدرود
با سلامسلام فايل هاي داخل بخش بايد سالم باشند ؟
اين فايلو روي هر چي iStar x99 زدم راه افتاده ، شما هم تست کنيد .
سلام
دو تا فايل برات قرار دادم يکي 2.49 هست و تست شده و ديگري 2.53 هست و تست نشده ، تست کن ببين دستگاهت با اين فايل ها روشن ميشه يا نه ؟
سلام
فايل صد در صد سالم هست ، اما باز هم بعد از تست اعلام کنيد تا به بخش مربوطه منتقل کنم / يا حق
با سلام خدمت دوستان عزیز من فایل فلش k9k9fullhd که سری اول تولید شده را می خواستم این دستگاه وای فای نمی باشد لن نمی خورد و ای سی فلش ان هم 4مگ است اگر کسی می تواند کمکم کند سپاسگزار می شوم
درودبر شما روی برچسب این شماره ها قرار دارد:سلام
يک کاغذ زرد روي برد چسبيده که آي دي دستگاه روش نوشته شده ، يک تصوير از اون بگذاريد يا دقيقا بنويسيد روش چي نوشته تا فايلشو براتون قرار بدم ......... هر چند فکر مي کنم داخل بخش باشه / يا حق
درودبر شما روی برچسب این شماره ها قرار دارد:
s3f8d000-01022-01022v1076
شماره فلش ان هم به شرح زیر است:
mx25l3205a
از لطفتان بی نهایت سپاسگزارم.