farshad@gh
مدير بخش تعميرات سخت افزاري
- 2009-10-27
- 301
- 2,484
سلام
فایل فلش استارست starsat 1000 hd شماره ای سی 29gl 128 دوستان اگه دارند لطف کنند.
فایل فلش استارست starsat 1000 hd شماره ای سی 29gl 128 دوستان اگه دارند لطف کنند.
سلامسلام
سلام یه نمونه داشتم تو بخش آپلود کردمسلام اقای زارع
تست کردم جواب نمیده .
سلام . نیاز به فایل فلش استارستا 9800hd دارم . دستگاه برنامه اشتباهی دادن فقط 4 تا خط میاره . یک فایل تو انجمن بود اونو زدم تغییری نکرد . فایل تست شده اگه کسی داره لطف کنه قرار بده . ممنون
عرض سلام و خسته نباشي خدمت همكاران و اساتيد عزيز
دوستان گرامي نياز به فايل فلش آيكلاس مدل 9696x pvr دارم البته اين مدل فكر كنم فرق داري روي برد به جاي برچسب زرد برچسب آبي داره و شماره آي سي فلاش w25x16 مي باشد خواهشن قرار دهيد خدا خيرتون بده
ممنون استاد گرامي دستگاه اصل هست و فايل اصلي رو ندارم
با سلام :
اساتید بزرگوار و دوستان ارجمند : لطفا اگر فایل فلش Fortecstar4900 را دارید در سایت آپلود فرمایید . متاسفانه در بخش مربوطه موجود نبود !!
با تشکر
با درود وخسته نباشد .متاسفانه سایت رسمی فورست ازکار افتاده نیازمند فایل فلش برای فورست 9200 با نام flash v6 رومیخوامظاهرا قبلا توی سایت رسمی بوده از دوستان خواهشن هر کی داره اپلود کنه ممنون میشم .پروگرامر دارم ولی فلش این مدل 56 پایه است مبدلش رو ندارم این فایل فلش forsat flash v6 که عرض کرذم ظاهرا با فایلی که باید باپروگرامر انتقال داد فرق داره وگویا میشه با لودر فورست 9200 انتقال داد.ممنون شاید اینجوری مشکل دستگاه رو حل کرد .