دوست عزیز جهت دبلیو 3 اکنون وصل میباشد .ولی صبح قطع میشه.تقریبا از ساعت 10 شب وصل میشه و صبح ها دوبار قطع میشه.اگه میخوای هم صبح و هم شب شیرینگ داشته باشی به هلاست تغییر بدهدوستان لطفا یه نفر رو جهت دبلیو 3 قطعه تعویضی برنمه 1.82 اعلام وضعیت کنه
دوست عزیز جهت دبلیو 3 اکنون وصل میباشد .ولی صبح قطع میشه.تقریبا از ساعت 10 شب وصل میشه و صبح ها دوبار قطع میشه.اگه میخوای هم صبح و هم شب شیرینگ داشته باشی به هلاست تغییر بدهدوستان لطفا یه نفر رو جهت دبلیو 3 قطعه تعویضی برنمه 1.82 اعلام وضعیت کنه
تشکر//////////دوست عزیز جهت دبلیو 3 اکنون وصل میباشد .ولی صبح قطع میشه.تقریبا از ساعت 10 شب وصل میشه و صبح ها دوبار قطع میشه.اگه میخوای هم صبح و هم شب شیرینگ داشته باشی به هلاست تغییر بده
دوستان می دونم اینجا جاش نیست من هر چه می گردم برنامه 1.82 رو پیدا نمی کنم لطفا لینک نرم افزار برای قطعه تویضی رو بزارین
با سلام خدمت دوستان .ميكرو با شماره سريال 1070 قطعه تعويضي آيا نياز به فايل ريپير دارد يا نه؟در ضمن تاريخ را سال 2035 نشان ميدهدالبته با نرم افزار 1.76 .در حال حاضر در مسير w3 قطع است.لطفن يكي كمك كند.ممنون
دوستان لطفا یه نفر رو جهت دبلیو 3 قطعه تعویضی برنمه 1.82 اعلام وضعیت کنه
دوستان میکروی من اکسپایر نمیزنه اما تاریخ اکسپایر رو 2034 زده من هم باید از فایل ترمیمی استفاده کنم؟؟؟ با تشکر
دوست عزیز سریال 090 مربوط به قطعه قدیمی میباشد که خیلی وقته با نرم افزار های اصلی میکرو دیگه کار نمیکنه و فعلا با نرم افزار دانگل چکی باکس وصل میباشد شما اگه قطعه عوض کرده باشید وسریال دانگلتون 107 بوده واکسپایر میزند سریال میکروی خود را به ایمیل علی اقا ali.risiver@gmail.com ارسال کنید تا خودشون راهنمایی کنن چکار کنید تا مشکل اکسپایر شدن رفع شودسریال دانگل من 090 داره اولش ایا من هم باید فایل ترمیمی بگیرم؟ هفته پیش که نرم افزار1.82 رو زدم شرینگ خوب بود اما از شب بعدش دیگه وصل نشد تا اینکه دیشب اکسپایر زده.. میشه راهنمایی کنید؟ ممنون