تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
علی آقا سلام

من چندین بار برای شما پیام دادم ایمیل فرستادم ولی خبری نشد به نظر من احترام باید دو طرفه باشه دانکل من کمتراز 40 روز استفاده شد جواب نمیدین درست نیست دوستان رو چشم انتظار بزلرید

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
استاد علی قطعه بدستم رسید ونصب کردم ولی منوئی در آن وجود ندارد وصل کردم کانا لی باز نشدوخواستم آخرین نرم افزار را بدهم ولی قبول نکرد لطفا راهنمائی کنید
با تشکر

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
استاد علی قطعه بدستم رسید ونصب کردم ولی منوئی در آن وجود ندارد وصل کردم کانا لی باز نشدوخواستم آخرین نرم افزار را بدهم ولی قبول نکرد لطفا راهنمائی کنید
با تشکر

باعرض معذرت کنترل هم کار نمی کند لطفا اگر کسی قطعه جدید بعد از اکسپایر شدن عوض کرده را هنمائی کند با تشکر استاد علی همچنان منتظر ورود به سایت وپاسخ می باشم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باعرض معذرت کنترل هم کار نمی کند لطفا اگر کسی قطعه جدید بعد از اکسپایر شدن عوض کرده را هنمائی کند با تشکر استاد علی همچنان منتظر ورود به سایت وپاسخ می باشم

دوست عزیز احتمالا درست قطعه نصب نشده مجدد قطعه بررسی کنید ممکن مداری اتصال شده باشد

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
با سلام استاد علی
با عرض پوزش از اینکه چند جا در تایپیکها سوال مطرح کردم مشکل ازطرف خودم بود که ایسی را درست نصب نکرده بودم

شیرینگ با ایسی ارسالی مثل قبل وصل مباشد

به ایرانی بودنت می بالیم علی آقا

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
علی اقا
من هم مثل این دوستمون abasjor قطعه گرفتم و از کار افتاد قرار بود قطعه جدید بفرستید ولی ارسال نشده ایمیل هم زدم خبری نشد میشه لطف کنید پاسخ بدید
ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا