همه شرینگ ها قطع و وصلی دارند ولی :::روز سه شنبه با نرم افزار چکی بتا 18 کاملاً قطع
فوت کوزه گریت تا دسته تو حلقم خسته نباشی سید.منم فکر کردم دانگلی چیزی اختراع کردی خخخخخخخخخخهمه شرینگ ها قطع و وصلی دارند ولی :::
.
برای این شرینگ اگه کسی بتونه روی یوتل ست دبلیو 3 فرکانس 12525 عمودی 2900 / 7/8 رو با درصد بالا بگیره با فریز وصله ولی دیش 120 خیلی قوی میخاد که فکر نکنم کسی داشته باشه .
من تا یکماه پیش با دیش مذکور شرینگ رو داشتم ولی برادر های سرکوبگر اومدند دم در آپارتمانمون زنگ زدند همسایه ها بجای اینکه در رو باز کنند باهاشون دعوا کردند اونها از پشت بوم همسایه که وارد پشت بوم ما شدند زدند هرچی دیش بود له کردند.
و با دیش 90 سانت نشد این فرکانس رو بگیرم و شرینگ هم ندارم .
حالا که فوت کوزه گری رو بهتون یاد دادم ببینم یک مرد پیدا میشه وقتی با این روشی که گفتم شرینگ رو راندازی کرد و بعد بیاد اعلام وضعیت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه شرینگ ها قطع و وصلی دارند ولی :::
.
برای این شرینگ اگه کسی بتونه روی یوتل ست دبلیو 3 فرکانس 12525 عمودی 2900 / 7/8 رو با درصد بالا بگیره با فریز وصله ولی دیش 120 خیلی قوی میخاد که فکر نکنم کسی داشته باشه .
من تا یکماه پیش با دیش مذکور شرینگ رو داشتم ولی برادر های سرکوبگر اومدند دم در آپارتمانمون زنگ زدند همسایه ها بجای اینکه در رو باز کنند باهاشون دعوا کردند اونها از پشت بوم همسایه که وارد پشت بوم ما شدند زدند هرچی دیش بود له کردند.
و با دیش 90 سانت نشد این فرکانس رو بگیرم و شرینگ هم ندارم .
حالا که فوت کوزه گری رو بهتون یاد دادم ببینم یک مرد پیدا میشه وقتی با این روشی که گفتم شرینگ رو راندازی کرد و بعد بیاد اعلام وضعیت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من روی نایل هم من امتحان کردم الجزیره اسپورت باز بود.سلام وشب دوستان عزیزبخیر.دوستان اطلاع دارند که این شرینگ فقط روی هاتبرد کانالها رو باز میکنه یا اینکه روی مسیرهای دیگه هم کانال باز میکنه ؟ممنون از پاسخ شما