تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
دوستگرامی من یک دانکل میکرو1 قدیمی دارم قبلا با نرم افزار چکی بتا18و این نرم افزار اس ک اسهم کار میکرد فعلا از کار افتاده با کدام یک از این نرم افزار ها کار میدهد متشکرم اگر مرا راهنمای کنید

دوست عزیز چرا ارسال اسپم می دهید مگه ارسالات دوستان را مطالعه نمی کنید

باسلام
علی آقا روجهت w3 روچه فرکانسی باید تنظیم کنیم
باتشکر

11221-27500-h

آخرین ویرایش:

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
دوست عزیز چرا ارسال اسپم می دهید مگه ارسالات دوستان را مطالعه نمی کنید

11221-27500-h

با سلام وتشکر
من الان 70٪ سیگنال دارم وای کانالها 10ثانیه وصل 5دقیقه قطع
به نظر شما مشکل ازکجاست
باتشکر

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
اعلام وضعیت شیرینگ

نرم افزار : Sks موجود در سایت

سخت افزار : میکرو 1 قطعه تعویضی

مکان : مرکز ایران

زمان : یکشنبه 1392/04/23 ساعت 7

وضعیت :

سرور 1 :
همچنان قطع کامل

سرور 2 :
بدون فرکانس

سرور 3 :
همچنان بدون فرکانس

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
دوستگرامی علیجان ایا نرم افزار چکی را به میکرویک بدهم مانند قبل که کار میکرد باید استانبای کرد ایا با بتا18 کار میدهد یا نرم افزار دیگری میخواهد خواهشند اگر امکان دارد جواب مرا فوری فوری بدهید سپاسگزارم

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستگرامی علیجان ایا نرم افزار چکی را به میکرویک بدهم مانند قبل که کار میکرد باید استانبای کرد ایا با بتا18 کار میدهد یا نرم افزار دیگری میخواهد خواهشند اگر امکان دارد جواب مرا فوری فوری بدهید سپاسگزارم

دوست خوبم سلام

ظاهراً جنابعالی اصلاً ارسال های دوستان را مطالعه نمی کنید .

دانگل میکرو 1 اکنون با قطعات جدید در مسیر
w3 و w6 وصل می باشد . سایر نرم افزارها اعم از چکی ، sks و ... شیرینگ ماهواره ای را وصل نمی کنند.

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
دوست عزیز دانگل اصلی میکروباکس 1 با استفاده از قطعه جدید توسط دو سرویس w6-w3 فعلا ساپورت می شود سرویس هلاست فعلا قطع است
دانگل میکروباکس 2 هم مدتها از طرف سرور ساپورت نمی شود و تا الان توسط نرم افزارهای دستکاری شده مربوط به دانگل چکی باکس کارایی داشته در حال حاضر شرینگ دانگل چکی باکس با آخرین نرم افزار ارائه شده وصل است البته اعتبار این دانگل هم رو به پایان است و اگر مجدد نرم افزاری برای میکرو 2 ارائه شود زیاد کارایی ندارد

دوست من اگر دقت کنی علی آقا درپیامش گفته در حال حاضر شرینگ دانگل چکی باکس با آخرین نرم افزار ارائه شده وصل است ، پس اگر شیرینگ برقراره بما بگن باچه برنامه ای باچه ورژنی ، تا از شیرینگ استفاده کنیم.......

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
علی اقا من نرم افزار جدید1/2اصلی را به میرویک دادم کار نکرد چکی 18 هم دادم کار نکرد در همین پست نوشته شده میرو1و5 اصلی با این نرم افزار جواب میدهد شما مرا از این سردر گمی نجات دهید چه کنم

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
علی اقا من نرم افزار جدید1/2اصلی را به میرویک دادم کار نکرد چکی 18 هم دادم کار نکرد در همین پست نوشته شده میرو1و5 اصلی با این نرم افزار جواب میدهد شما مرا از این سردر گمی نجات دهید چه کنم

دوست عزیز نرم افزار جدید مختص قطعات جدید هست از نوع winbond کاری به اصلی غیر اصلی نداره

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست من اگر دقت کنی علی آقا درپیامش گفته در حال حاضر شرینگ دانگل چکی باکس با آخرین نرم افزار ارائه شده وصل است ، پس اگر شیرینگ برقراره بما بگن باچه برنامه ای باچه ورژنی ، تا از شیرینگ استفاده کنیم.......

دوست خوبم احسان جان

اگر در پست علی آقا بهتر دقت کنی متوجه میشی ایشان نوشته اند :
( با استفاده از قطعه جدید ) شیرینگ وصل است.

جنابعالی قطعه عوض کرده اید ؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
استاد گرامی parsin عزیز

همان طور که میبینی بحث شیرینگ این روزها دوباره به یک موضوع داغ تبدیل شده . در یکی از موضوعات مربوط به دانگل میکرو جنابعالی این نوید را دادید که سرور در حال آپدیت هست و حدود 100 کانال نیز بیشتر شیر خواهد شد .

امیدی به وصل دوباره شیرینگ هست ؟ آپدیت سرور تموم نشده است ؟

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
دوست خوبم احسان جان

اگر در پست علی آقا بهتر دقت کنی متوجه میشی ایشان نوشته اند :
( با استفاده از قطعه جدید ) شیرینگ وصل است.

جنابعالی قطعه عوض کرده اید ؟

مسعود عزیز دوست خوبم ، علی آقا دررابطه با دانگلهای میکرو2 و1 قطعات قدیم در پستشون نوشتن بانرم افزار چکی باکس درحال حاضرشیرینگ وصل است پیام ایشان سادست

من از علی آقا خواهش میکنم پیام خودشون رو واضحتر بگن و منظورشون با قطعات قدیم است که شیرینگ چکی باکس برروی میکروهای قدیمی مثل گذشته فعال است

باتشکر

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
اگر الان به پارسین عزیز دوست عزیزم بگیم پس چیشد چرا دانگل وصل نشد توگفتی قراره وصل بشه جواب میده بابا ولمون کنین ما یه چیزی گفتیم ............
خداییش هم بخوای قضاوت کنی مگر این دوستم نازنینم مسؤل سروره که باید ازهمه چیز اطلاع داشته باشه ،نمیدونم !!!!!!!!!!!!!

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
استاد گرامی parsin عزیز

همان طور که میبینی بحث شیرینگ این روزها دوباره به یک موضوع داغ تبدیل شده . در یکی از موضوعات مربوط به دانگل میکرو جنابعالی این نوید را دادید که سرور در حال آپدیت هست و حدود 100 کانال نیز بیشتر شیر خواهد شد .

امیدی به وصل دوباره شیرینگ هست ؟ آپدیت سرور تموم نشده است ؟

استادعزیز سروربزرگوار
باقبولی طاعات وعبادات همه ی شما عزیزان
بایدعرض کنم که من از قول یکی ازدوستانم که مدیرارشد یکی ازفروم های عربی هستند دوبار نقل قول کردم هردوبارهم اگه به پستهای قبل برگردید می بینید که بلافاصله سرموردگفته شده شرینگ فعال گردیده . عزیزم منم اینبار ازایشون نقل قول کردم ولی ظاهرامشکلاتی بوجودامده درشرشدن کانالها که به تعویق افتاده اما یقین بدانید که شرینگ دوباره باکیفیت مطلوب برقرارخواهد شد زمانش مشخص نیست اما مطمین به وصل دوباره باشید
ازاینکه پستی که زدم باعث چشم انتظاری شماعزیزان شد پوزش می طلبم
موفق باشید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
اعلام وضعیت شیرینگ

نرم افزار : Sks موجود در سایت

سخت افزار : میکرو 1 قطعه تعویضی

مکان : مرکز ایران

زمان : دوشنبه 1392/04/24 ساعت 7

وضعیت :

سرور 1 :
وصل با کیفیت قابل قبول

سرور 2 :
قطع

سرور 3 :
همچنان بدون فرکانس

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
استادعزیز سروربزرگوار
باقبولی طاعات وعبادات همه ی شما عزیزان
بایدعرض کنم که من از قول یکی ازدوستانم که مدیرارشد یکی ازفروم های عربی هستند دوبار نقل قول کردم هردوبارهم اگه به پستهای قبل برگردید می بینید که بلافاصله سرموردگفته شده شرینگ فعال گردیده . عزیزم منم اینبار ازایشون نقل قول کردم ولی ظاهرامشکلاتی بوجودامده درشرشدن کانالها که به تعویق افتاده اما یقین بدانید که شرینگ دوباره باکیفیت مطلوب برقرارخواهد شد زمانش مشخص نیست اما مطمین به وصل دوباره باشید
ازاینکه پستی که زدم باعث چشم انتظاری شماعزیزان شد پوزش می طلبم
موفق باشید

دوست بسیار عزیزم ، استاد ارجمند parsin عزیز

سلام

خداشاهده قصدم این نبوده که باعث ناراحتی جنابعالی شوم .من هم دقیقاً به دلیل اینکه دوبار که شما فرمودید شیرینگ در فلان تاریخ وصل خواهد شد و همانطور هم شد از شما سئوال کردم .
تصور من این بود که جنابعالی به واسطه تجربه ای که دارید و به وسیله آشنایان خود از وضعیت سرور مطلع هستید . به همین دلیل سئوال را از شما پرسیدم .
اکنون که این پست را می نویسم شیرینگ با وضعیت خوبی برقرار شده و خبری هم که جنابعالی فرمودید کاملاً صحت داشته است.
اگر می بینید از شما سئوالی می پرسیم به دلیل همین اطلاع شما از وضعیت سرور است.
در پایان بازهم عرض می کنم که قصد من این نبوده که شما قولی داده اید و اکنون چه شد ؟؟ هرگز
از اینکه ذره ای هم خاطر شما و دیگر دوستان را کدر کرده ام پوزش می طلبم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا