با سلام
من میکرو تعویض قطعه شده دارم برنامه 1.70 را ریختم الان تاریخ به 2011.05.07 تبدیل شده و پیغام اکسپیر می دهد از چه برنامه ای و چه جهتی باید استفاده کنم در ضمن سریال بعد از تعویض قطعه به****** 10142 تغییر پیدا کرده است
با تشکر از همگی
خواهشا پاسخ دهید
گرفتاری زیاد ........سلام علی اقا بابا مردحسابی صبح پیام خصوصی بهت دادم .میل زدم برات ..1000با اومدم تو سایت این دیگه چجوریشه.بابا بیا توسایت .مردم کارو زندگی دارن.ازصبح تا حالا نشستیم پای سیستم دیگه سرمون گیج رفت.این مدیر سایت کیه یه تذکری ...چیزی به ایشون گوشزد کنه..کسی که قطعه به کاربران میده باید لاقل روزی یکی دوساعت تو سایت باشه جواب کاربران رو بده.ملت دارن از دانگل میکرو چرت استفاده میکنن حالشو میبرن .حالا یه چند تا کاربر امثال من ازصبح تا حالا منتظر اومدن این دوست عزیزمون روی لاین هستیم..بابا جان هرکی دوست داری بیا تو سایت میخوام قطعه سفارش بدم...
علی آقا نمی دونم جه باید بگم ولی خداییش هیچ ما استفاده درستی اراین میکرونکردیم بجای این همه نرم افزار پشت نرم افزار یا تغییر جهت دیتا یک برنامه درست برای تمام سریالها روی یک سرور پرقدرتمند روی یک جهت مناسب ایجاد و ارسال کنند..........
باتشکر
دوست عزیز یعنی شرینگ میکرو درجهت دابلیو3 برای شما وصل می باشددوستان عزیز
تااین ساعت شیرینگ دراهواز درساعت 9:30 صبح ، باپچ 1.70 روی سرور دوم w3 باشماره سریال 10142
باکیفیت خوب همراه است