تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما دوستان عزیزمیکروباکس
الان ساعت 23/35دقیقه می باشد م******وباکس قطعه جدیدجهت دیتا یوتلست از3سرورقوی درسمت هاتبرد 90درصدکانالهابازاست دوستان بنده فقط جهت هاتبرد رادارم دوستان عزیز ورژن میکروباکس 1.75می باشد ازدوستان عزیزخواهشمند هستم دورست اعلام وضیعت کنند چون بنده اززمانی که ورژن 1.75رانصب کردم هیچ مشکلی تالان ندیدم ولی توی سایت می آیم می بینم همه درعلام وضیعت میکروباکس دورست توضع نمی دهند دستگاه بنده باشما که قطعه جدید است که فرقی که ندارد دوستان بنده هم ازقطعه جدیداستفاده می کنم شماهم ازقطعه جدید استفاده می کنید نمی دانم مشکل ازکجا است به نظر بنده باید سیم دیتا راخوب چک کنید وازدیش مجزااستفاده کنید لازم به ذکراست دوستان محترم زمانی که قطعه جدید نصب می کنید روی میکروباکس هیچ وقت برنامه نصفه یا برنامه میکروباکس قدیم یامیکروباکس 2رانریزید چون بعد به مشکل می خورید ودستگاه شما خوب عمل نی کند وفریزشدید روی کانهالها دارید به نظربنده طبق دستورات علی آقاعمل کنید تابه مشکل نخورید

آخرین ویرایش:

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
اعلام وضیعت مکروباکس (1)
قطعه جدید
ورزن م******وباکس 1.75جهت دیتا یوتلست ازسه سرورقوی
دیش مجزا
ماهواره هاتبرد
Cyfra +National Geographic Channel Polska
Discovery World - Discovery Science
Kino Polska Muzyka test - Orange sport Polska
FilmBox Extra Polska - FilmBox Polska
FilmBox Family - HBO Comedy HD Polska

Canal + - Canal + Film - Kuchnia TV
Ale Kino - Teletoon+ Polska/Hyper - TVP 1
TVP 2 - Canal + Sport - MTV Rocks - Domo

TCM Central Europe
Disney Channel Polska
Cartoon Network Central Europ

Cyfra + / N
BBC Entertainment Polska
BBC Knowledge Polska
BBC Lifestyle Polska
BBC Cbeebies Polska

Polsat - Polsat Play - TV 4 - Polsat Sport
Polsat Sport Extra - Polsat News - Polsat 2

Sky Italia
Disney Junior Italia + - Disney XD Italia
Cartoon Network Italia - Hip Hop TV Italia
Discovery Channel Italia +1 - Rock TV
DeA Kids +1 - Boomerang Italia - Match Music TV

Nick Junior - AXN Italia +1 - Class CNBC - Onda Latina
Lady Channel - CNN Int Europe - AXN Italia
Discovery Travel & Living Europe
Discovery Science - Comedy Central Italia +1

Sky Prima Fila HD 5/7/9/11
Sky Calcio HD 3/4/5/6/9 - Sky Mondiale HD

Sky Meteo 24 - SNAI Sat - Sky TG 24 active mosaic
Sky TG 24 active In primo piano - Sky TG 24 Rassegne
Sky TG 24 Eventi - Doctor's Life - Sky TG24

Alice - Leonardo - Marco Polo
Fox Italia +1 - National Geographic Channel Italia

Sky SuperCalcio - Sky Sports 1/2
Sky Sport Active 1/2/3 - Sky Sport 24
Discovery Channel Italia

Nat Geo Adventure - Fox Italia
Nat Geo Wild - Cartoon Network - Disney XD Italia
Fox Life - Fox Retro - Cult - Fox Crime
Gambero Rosso - Fox Crime +1 Italia
Caccia e Pesca - The History Channel Italia

Sky Cinema 1 - Sky Cinema Family - Sky Cinema +24
Sky Cinema Classics - Cielo - Disney Channel Italia +2
Sky Cinema Max - Disney Channel Italia
Sky Uno +1 - Sky Cinema Passion - Disney Junior Ita

Sky Prima Fila 22/28/4/6/21 - Fox Life +1 Italia
Live! Italia - Sky Assist
Music Box Italia - Diva Universal Italia

SRG SSR

SF 1 - SF Zwei
HD Suisse

کلیه کانالها که نام بردم باکمی فریزبازمی باشد دربیشتروقت هیچ وریزی ندارد
کانالهای پولست همه بازمی باشد
کانالهای -18کلیه آنهابازاست بدون فریزببخشید نمی توانم نام کانال رانام ببرم طبق قوانین سایت

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اینجا شاید جای مناسبی برای این موضوع نباشه ، ولی دیدم این تاپیک تقریباً از همه تاپیک ها به روزنر است و شاید دوستان دیگر هم با این مشکل مواجه شوند .
دیشب موقع پخش بازی یوونتوس ( ساعت حدود 11 ) شیرینگ قطع شد . اول که قطع و وصلی بسیار زیادی هم داشت تا اینکه کامل قطع شد . من سیم tv را که وصل رکدم دیدم نوشته سریال نامبر دانگل اکسپایر شده است . با اینکه قطعه تعویضی هم داشتم .
وضعیت به همین منوال بود تا اینکه به فکرم رسید دانگل را از برق بکشم . کشیدم و دوباره زدم ، هم اون نوشته اکسپایر محوشده بود و هم شیرینگ دوباره وصل شد.
دلیلش چی بود نمیدونم . ولی به هر حال وصل شد.
اگر دوستان دیگه هم چنین وضعیتی داشتند می تونند همین کار را بکنند . ضمناً هرکس هم دلیلش را میدونه بنویسه ممنون میشم.
یا حق

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3
سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه
نرم افزار : 1.71
مکان : مرکز ایران
زمان : یکشنبه/ ساعت 07:00 ( 90/08/01)
وضعیت : قطع کامل

دیشب موقع پخش بازی یوونتوس قطع و وصلی خیلی زیادی داشت . بعد هم که کلاً قطع شد .

از دیگر ورژن های نرم افزار چه خبر ؟ اونها وضعیت شیرینگشون چه جوریه ؟

دوستان لطفاً اعلام وضعیت کنید .

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
جهت شرینگ : w3 همراه با تعویض قطعه 10:37 AM
نرم افزار :1.74
سرور : 1
ریسیور :STAR SAT 550
شرینگ: غیر فـــعـــــــال (قطع کامل)

دوستان دیگه لطفا اعلام وضعیت کنند

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
شرینگ میکروباکس قطعه تعویضی ازدیشب ساعت 12:45 دقیقه تاالان کاملا قطع می باشد
ورژن1.75
جهت دابلیو3

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
دوستانی که میکرو1 قطعه تعویضی دارن لطفا اعلام وضعیت کنن؟در مسیرw3 وصله یا قطع؟دوست عزیز اقای مسعود 1354 شما که از نرم افزار 1.71 استفاده میکنید sat دانگل روی کدوم گزینه هست؟w3-1یا w3-2 اگه سرور یک هست چجوری این کارو انجام دادید.چون بعد از انتقال نرم افزار گزینه sat پیش فرض روی w3-2 میمونه وغیر قابل تغییر هست.

dariush22

کاربر
2009-05-28
18
42
42
دوست عزیز مال من قطعه رو تعویض کردم منتهاالان 2روزه که w3 قطع می باشد نرم افزار 1.75
دوستانی که میکرو1 قطعه تعویضی دارن لطفا اعلام وضعیت کنن؟در مسیرw3 وصله یا قطع؟دوست عزیز اقای مسعود 1354 شما که از نرم افزار 1.71 استفاده میکنید sat دانگل روی کدوم گزینه هست؟w3-1یا w3-2 اگه سرور یک هست چجوری این کارو انجام دادید.چون بعد از انتقال نرم افزار گزینه sat پیش فرض روی w3-2 میمونه وغیر قابل تغییر هست.

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست عزیز میکرو قطعه تعویضی بانرم افزار1.75 حالابیش ازدوروزه که کاملاقطع می باشد
جهت دابلیو3

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
دوست عزیز میکرو قطعه تعویضی بانرم افزار1.75 حالابیش ازدوروزه که کاملاقطع می باشد
جهت دابلیو3
بله دوست عزیز تایید میشه قطع کامل دوستانی که اینتل ست استفاده میکنند اعلام وضعیت کنند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مهم
سرویس یوتلست با مشکل مواجه شده فعلا از جهت اینتلست یا هلاست استفاده کنید هم اینک شرینک توسط این دو ماهواره برقرار و مشکل خاص ندارد

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
از دوستان کسی فرکانس قوی اینتلست رو داره بذاره...یه فرکانسی هست که میگن سیکنال با کیفیت بالا میده ولی هیچ کانالی توش نیست.لطفا اگه کسی میتونه بذاره.سرعت adsl عجیب پایین اومده نمیتوان تو انجمن به خاطر سرعت پایین اینترنت جستجو کرد...ممنون از دوستان

reza sadeghi

کاربر
2008-05-18
10
12
از دوستان کسی فرکانس قوی اینتلست رو داره بذاره...یه فرکانسی هست که میگن سیکنال با کیفیت بالا میده ولی هیچ کانالی توش نیست.لطفا اگه کسی میتونه بذاره.سرعت adsl عجیب پایین اومده نمیتوان تو انجمن به خاطر سرعت پایین اینترنت جستجو کرد...ممنون از دوستان

دوست عزیز از این فرکانس استفاده کن

11093 فرکانس

h

15551 سیمبل ریت

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

سلام دوست من
من از ورژن 1.71 استفاده می کنم و جهت w3 . الان تقریباً سه روزی میشه که کاملاً قطع شده . اگر بخوام دقیق بگم بعد از بازی شنبه شب یوونتوس شیرینگ قطع شد و تا امروز صبح ( سه شنبه ) هم کلاً قطع بود .
متأسفانه من نگاه نکردم که روی کدوم سرور هستم . امروز حتماً نگاه می کنم و خبرش را بهت میدم .
فقط یک نکته :
تاریخ اعتبار دانگل من ( مثل همه دانگل ها ) قاط زده بود و تا 14/04/2057 اعتبار داشت . دو روزی میشه که اعتبار اون شده 21/10/2011 و در واقع اعتبارش تموم شده . حتی پیام اکسپایر شدن سریال نامبر را هم تا یک روز میزد و این مسأله کمی نگران کننده است ، چون من قطعه عوض کرده ام و مدت زمان زیادی هم از این موضوع نمیگذره.
حالا اگر کسی خبری ، اطلاعی ، چیزی داره بگه استفاده می کنیم .
ممنون و منتظر پاسخ شما دوستان هستم.
بررسی کنید و ببینید تاریخ اکسپایر شدن دانگل شما عوض شده یا خیر ؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سرویس یوتلست برای قطعات جدید دقایقی قبل وصل شد لطفا برای قطعات جدید به هیچ وجه از نرم افزارهای میکرو باکس 2 استفاده نکنید قطعه خراب می شود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا