تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
تاریخ خاصی اعلام نشده اما با توجه به تاکید مسئول سرور اوایل ماه جدید نهایت تا آخر همین هفته نرم افزار ارائه خواهد شد به گفته تیم ساپورت این نرم افزار دارای تغییرات خاصی و در حال حاضر در اختیار سایت رسمی استارکام که با هماهنگی ارائه می شود حدود 10 روز که شیرینگ وصل توسط این نرم افزار ارسال دیتا فعلا از طریق یک ست لایت که جهت دوم هم در آینده اضافه خواهد شد جهت اطمینان به لینک زیر مراجعه کنید و لطفا به تاریخ ارسال خبر هم توجه کنید که حدود 20 روز قبل ارسال شد

http://1.irantks.biz/showpost.php?p=122994&postcount=653

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
علی جان خسته نباشی.

تاریخ رو اعلام نکردن؟؟؟؟
دوست عزيز تاريخي نزديك به انچه علي اقا گفته اند اعلام شده.كه فعلا صلاح نيست اعلام كنيم.
سعي براين است تا اين سايت اولين سايت ارائه دهنده سافتور جديد باشد.
ضمنا در منوي نرم افزار جديد گزينه هاي ديگري غير از Twin Protocol و micro اضافه شده است.
مطمئن باشيد شيرينگ با بهترين كيفيت برميگردد.

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
دوستان توجه داشته باشند که طبق تماسی که با یکی از آشنایان در عجمان کشور امارات داشته ام که ایشان هم با یکی از دوستانش در یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا تماس داشته است آن دوستش گفته که شرینگ میکرو باکس از تاریخ سه شنبه اول یا چهار شنبه دوم septemberوصل خواهد شددر حال حاضر مرحله تست پشت سر می گذارانند بنا براین گفته های علی آقا درست می باشد

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان عزيز اميدوارم شرينگ وصل بشه واقعا زحمات جناب alirisiver در اين مدت قابل تقدير است اميدوارم مثل هميشه سربلند بشه. وخستگى اين مدت با وصل شرينگ از ايشان رفع بشه. حتى اگه وصل هم نشه هيچ كس نميتواند تلاش اين مدت شما را فراموش كند بايد قدر شما را دانست موفق باشيد.

alireza20000

کاربر
2008-07-16
4
2
سلام بر دوستان عزیزم من هم مثل شما مرتب به این تایپیک سر می زدم وبه امید باز شدن میکروباکس نشسته بودم ولی هر جقدر منتظر شدم خبری نشد وبه محض اینکه دانگل تایمر در شهر ما اوردند میکرو باکس را تبدیل به رسیور کردم وبا 35000 تومان ضرر فروختم ودر حال حاضر تایمر مثل ساعت کار می کند ودر این دو ماه که تایمر راخریدم تیم شرینگ تایمر به محض قطع شدن برنامه ها سریع مشکل را بر طرف کردند .غرض از این صحبتها تبلیغ برای تایمر نیست ولی وقت چیز گرانبهایی است ووقتی از این تیم شرینگ تیم میکروباکس خبری نمی شود چرا وقت خودمان را در این تایپیکها هدر بدهیم

میکروباکس

کاربر
2009-07-08
42
48
34
پس علی آقا من میکروباکسم رو نفروشم چون قرار بود بفروشمش خواهشا این جواب رو به من بدید ممنونم

khossrow

کاربر
2008-06-14
164
367
علي آقا شما يا ما رو مسخره كرديد يا خودتونو

شما چهار روز قبل ميگفتيد تا اول اين ماه وصل ميشه
حالا ميگيد تا 15 شهريور
لابد بعد هم ميگيد تا آخر شهريور
يه كلام بگو وصل نميشه هم خودتو راحت كن هم مارو
:busted_red::bs_iloveyou::a12::boos::eek:ky:
جناب آقای محترم یه حساب کتاب کن ببین آخر ماه میلادی تا 15 شهریور چند روز اختلاف داره بعد اینقدر عصبانی جواب بده

farzan25

کاربر
2009-05-31
43
114
ببخشید تا اونجا که من میدونم ظاهرا الان 1 سپتامبر و 10 شهریور هست حالا اون دوست عزیزو که منظور شماست نمیدونم میدونه یا نه ولی تا اونجا که من میدونم آخر ماه میلادی دیروز بود.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام میخواستم بپرسم مدت ساپورتش معلوم شده ؟ شش ماهه ؟ یک ساله ؟ دو ماهه؟؟؟؟؟
دوست عزيز:
طبق اخرين خبر دانگل تا روز شنبه وصل ميشود و تاريخ اعتبار آن فعلا تا 1/3/2010 اعلام شده است.
در ضمن در منوي ان تغييراتي بوجود امده است تا بعد از ان هم بعنوان يك رسيور جالبي باشد و هم قابليت پذيرش دانگلهاي ديگر را داشته باشد.
موفق باشيد.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
امروزفردا کردن قشنگ بلد شدی دوست عزیز تا کعی میخوای ادامه بعدی بسه دیگر:busted_red::busted_red:
دوست عزيزم
كسي شما را مجبور نكرده صبر كني
ما داريم توي اين سايت فقط اطلاع رساني ميكنيم در ضمن من بايد به شما بگم كه بسه ديگه تاپيك بي محتوي نزن خواهشا .
چون خيلي از كاربران سرعت اينترنتشون كم است و بايد خيلي صبر كنند تا سايت براشون بالا بياد و بعد از كلي انتظار وقتي صفحه براشون باز شد اونوقت پستهاي مغرضانه شما را ميبينند.
در ضمن ما وقتي وارد سايت ميشويم اول بايد كلي پيامهاي خصوصي را جواب بدهيم. اين را گفتم دوست عزيز بدوني ما بيكار نيستيم و از روي بيكاري امروز و فردا نميكنيم و خبر دروغ نمينويسيم و فقط عين خبر ارسالي را مينويسيم خب حالا اگر بدقولي از سوي تيم است به ما مربوط نميشه.
اون ساعاتي را كه شما بزرگوار لالا هستيد خيلي از مديران در حال تلاش براي به روز رساني مطالب سايت هستند.
باز هم ببخشيد اگر بد و با تندي مطلب نوشتم با همه اين حرفها دوستتون داريم چون عضو اين سايت هستيد.
ممنون

oshamid

کاربر
2007-08-31
6
5
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک سئوال داشتم که از کدوم منبع و یا سایتی این اطلاعات رو کسب می کنید که می گید روز شنبه دانگل وصل مس شه ؟؟ اگه امکانش هست یا وب سایتی وجود داره که این اطلاعات رو در اختیار می گذار لطف کنید بگذارید تا دوستان باورشون بشه که دانگل وصل خواهد شد مثلا یکی از سایت های که ساپورت نرم افزاری میکرو باکس رو انجام می داد
http://ql-support.com/downloads.php
به امید روزی که دانگل وصل بشه و چشم حسود بترکه
با تشکر از دوستان و اساتید محترم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
بزودى ميفرستيم نرم افزار جديد براى ارسال ديتا اين دفعه با استفاده از ستلايت يوتلست. تاريخ وصل شرينگ 2.6.2009 .
- قضاوت در مورد اين تيم فقط با خود شما!!!!.

oshamid

کاربر
2007-08-31
6
5
دوست عزیز مرسی از پاسخگوی شما اما اگه سایتی که این خبر نگاری رو اعلام میکنه و شما زحمت می کشید و به اطلاع ما و دوستان می زارید معرفی کنید ممنون می شیم

بالا