تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود :
یک تصویر با کیفیت از مین آپ کنید تا از روی تصویر راهنماییتان کنیم.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ///دوستان استارست 120 با کنترل کار نمیکنه کنترل و همچنین چشم گیرنده دستگاه را نو تعویض کردم ولی نشد البته وقتی با کنترل کار میکنیم یک ال ای دی جلو دستگاه چشمک میزنه که نشانه دریافت فرمان از کنترل هستش ولی هیچ عملی انجام نمیده ولی با کلید های جلو مشکلی نداره //دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی فرمایید

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
با درود ///دوستان استارست 120 با کنترل کار نمیکنه کنترل و همچنین چشم گیرنده دستگاه را نو تعویض کردم ولی نشد البته وقتی با کنترل کار میکنیم یک ال ای دی جلو دستگاه چشمک میزنه که نشانه دریافت فرمان از کنترل هستش ولی هیچ عملی انجام نمیده ولی با کلید های جلو مشکلی نداره //دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی فرمایید

درود :

کریستال خود کنترل رسیور رو عوض کردید البته نا گفته نمونه این رسیورها کنترلشون فرق میکنه با رسیورهای سری sr-x95usb درسته باهم شباهت دارند... فراموش نشه.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درود :

کریستال خود کنترل رسیور رو عوض کردید البته نا گفته نمونه این رسیورها کنترلشون فرق میکنه با رسیورهای سری sr-x95usb درسته باهم شباهت دارند... فراموش نشه.

با درود///با کنترل سالم هستش روی یک دستگاه دیگه تست کردم با کنترل 150 هم تست کردم ولی مشکل همچنان باقیست در ضمن کلید پاور کنترل کار میکنه یعنی با کنترل خاموش و روشن میشه ولی بقیه کلید ها کار نمیکنه

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
با درود///با کنترل سالم هستش روی یک دستگاه دیگه تست کردم با کنترل 150 هم تست کردم ولی مشکل همچنان باقیست در ضمن کلید پاور کنترل کار میکنه یعنی با کنترل خاموش و روشن میشه ولی بقیه کلید ها کار نمیکنه

درودی دیگر :

پس نتیجه میگیریم مشکل اهمیه یعنی مقاومت های کناری پرت کام پانل والبته دیود زینر های خود پانل ... هر چند بنده هنوز به خود کنترل مشکوکم که مورد داره!

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
درودی دیگر :

پس نتیجه میگیریم مشکل اهمیه یعنی مقاومت های کناری پرت کام پانل والبته دیود زینر های خود پانل ... هر چند بنده هنوز به خود کنترل مشکوکم که مورد داره!
با درود دوباره////اقا کنترل کاملا سالم هستش روی یک دستگاه 150 تست کردم حتی با کنترل نو هم همین مشکل را داره پنل را هم با یک پنل دستگاه مشابه تعویض کردم ولی حل نشده //مقاومتها هم به توصیه شما ا جایی که راه میداد تست کردم مشکلی نداشتن :IRSATa30:والا موندم چه مرگیشه؟؟؟؟؟حالا تو فکرم دستگاه را فلشش کنم ببینم چی میشه .....به نظرتون احتمال داره نرم افزاری باشه؟

mehdidelta

کاربر
2019-08-02
60
79
با عرض سلام

ریسیور استارست 190d هست که خروجی صدا نداره از اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم // با تشکر فراوان

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
با عرض سلام

ریسیور استارست 190d هست که خروجی صدا نداره از اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم // با تشکر فراوان

درود

مسیر فیش خروجی صدا رو تا ای سی صدا بررسی کنید

بالا