تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام من یک رسیور x50cu-usb داشتم می خواستم بدونم برای تبدیلش به گلدن اینتر استار آیا باید ابتدا به مدل دیگه آپگریت کنم چون وقتی پچ جدید گلدن اینتر استار شما رو میریزم ایرور میده لطفا من رو راهنمایی کنید با تشکر.

شما اول بايد رسيورتون را تبديلش كني به اينتراستار و سپس از اين پچ استفاده كني به تاپيك زير برو و طبق دستور عمل كن در ضمن هيچگونه مشكلي پيش نمياد اگر هم بياد راه حلش را به اساني توضيح دادم در اين تاپيك​
moderated_small.gif
subscribed.gif
sticky.gif
موضوع مهم : همه چیز در مورد تبدیل رسیورهای استارست به اینتراستار - اکولینک - مدیااستار- Drake Plus900 و بالعکس
shihan
:​

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
اساتید سلام رسیور ایکس 5 سیگنال داره اما کانالی پیدا نمی کنه آیانرم افزاری حل میشه ؟ کسی میتونه کمک کنه
اگر از سوئيچ استفاده ميكني سوئيچ را حذف كن و رسيور را بدون سوئيچر و بصورت مستقيم به ال ان بي وصل باشد.
در قسمت تنظيمات ماهواره در نصب گزينه disque را غير فعالش كن و درقسمت lnb گزينه AUTO را انتخاب كن در ضمن جستجو شبكه را هم فعال كن.

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
باسلام
شیهان جان باتشکر ازشما برای اطلاعات خوبی جهت راه اندازی میکروباکس که بمن دادید حال یک سوال دارم آیا میشه 190 الترا رو بامیکروباکس سازگار کرد اگر میشه لطف کنید برنامه و آموزش آنرا برای توضیح دهید
باسپاس

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
باسلام
شیهان جان باتشکر ازشما برای اطلاعات خوبی جهت راه اندازی میکروباکس که بمن دادید حال یک سوال دارم آیا میشه 190 الترا رو بامیکروباکس سازگار کرد اگر میشه لطف کنید برنامه و آموزش آنرا برای توضیح دهید
باسپاس
فعلا منتظريم تا براي اين مدلها نرم افزار مناسبي اماده بشود. در صورت ارائه ان حتما در سايت قرار خواهد گرفت.اما فعلا با اين نرم افزارهايي كه تا كنون ارائه شده مشكل داشتند.

hidate

کاربر
2009-09-17
3
0
55
[FONT=&quot]سلام دوستان[/FONT]
[FONT=&quot]اپگرید کنیم ولی نمی دانم چه شد؟ پس اپگرید روی دیسپلی ---- می آید و دیگه کار نمیکند با لودر[/FONT]
Loader-Starsat-Farsi
[FONT=&quot]رسیور را مجددا اپگرید کردم بازهم درست نشد[/FONT]
[FONT=&quot]سوال با توجه به اینکه در کارت ان این رسیورها رارا درج کرده لطف کنید بفرمایید چگونه می توانم آنرا درست کنم[/FONT]
[FONT=&quot]و لودر اصلی ان کدام است؟[/FONT]
[FONT=&quot]چگونه می توانم حافظه آنرا پاک کنم[/FONT]
[FONT=&quot]و چون در شهر ما تعمییرکار رسیور نیست فقط روی کمک شما حساب کردم[/FONT]
[FONT=&quot]اگه دوستی می تواند کمک کند یک تک زنگ بزند خودم به او زنگ میزنم[/FONT]
09137627629
[FONT=&quot]یا برام ایمیل بزند[/FONT]
hidate11@gmail
[FONT=&quot]از لطف شما ممنونم[/FONT]

hidate

کاربر
2009-09-17
3
0
55
[FONT=&quot]می خواستم رسیور[/FONT] SR-X50CU USB
[FONT=&quot] ر[/FONT][FONT=&quot]اپگرید کنیم ولی نمی دانم چه شد؟ پس اپگرید روی دیسپلی ---- می آید و دیگه کار نمیکند با لودر[/FONT]
Loader-Starsat-Farsi
[FONT=&quot]سوال با توجه به اینکه در کارت ان این رسیورها رارا درج کرده لطف کنید بفرمایید چگونه می توانم آنرا درست کنم[/FONT]
[FONT=&quot]و چون در شهر ما تعمییرکار رسیور نیست فقط روی کمک شما حساب کردم[/FONT]
[FONT=&quot]اگه دوستی می تواند کمک کند یک تک زنگ بزند خودم به او زنگ میزنم[/FONT]
09137627629
hidate11@gmail

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
[FONT=&quot]می خواستم رسیور[/FONT] SR-X50CU USB
[FONT=&quot]ر[/FONT][FONT=&quot]اپگرید کنیم ولی نمی دانم چه شد؟ پس اپگرید روی دیسپلی ---- می آید و دیگه کار نمیکند با لودر[/FONT]
Loader-Starsat-Farsi
09137627629
hidate11@gmail
6بار زنگ زدم تا مشكلت را حل كنم اما جوابي ندادي :busted_red:

jack220099

کاربر
2009-09-08
2
0
سلام
من رسیور siperlazer-sl20000 معمولی دارم که به starsat srx220ci معمولی تبدیل کرده ام.میخواهم بدانم چطور میتوان آن را بدون کابل و کامپیوتر از طریق فرکانس 11766-27500-h-3/4 ماهواره nilsat آپگرد کنم.
مشکلم اینجا است که در قسمت menu-instalation-رسیور من DATA TRANSFER ندارم.

با تشکر

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
باسلام
شیهان جان ضمن عرض سلام وخسته نباشی درمورد 190 الترا که گفتید هنوز برنامه ای که بشه میکروباکس را ساپورت کرد اعلام نشده آیا از سوی شرکت گلدن ایترستار ویا شبیه آن برای این مدل استارست برنامه ای برای ساپورت میکروباکس آمده است ؟

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
باسلام
شیهان جان ضمن عرض سلام وخسته نباشی درمورد 190 الترا که گفتید هنوز برنامه ای که بشه میکروباکس را ساپورت کرد اعلام نشده آیا از سوی شرکت گلدن ایترستار ویا شبیه آن برای این مدل استارست برنامه ای برای ساپورت میکروباکس آمده است ؟
از سوي اينتراستار براي اين مدل امده اما من شخصا تست كردم ولي جواب نداد.

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
از سوي اينتراستار براي اين مدل امده اما من شخصا تست كردم ولي جواب نداد.

شیهان جان برنامه ای که گرفتم اسمش هست sr-x190d-ultra _to_gi-s801_x آیا اون برنامه ای که شما گفتید همین بود من این برنامه رو امروز گرفتم.....

kaivanika

کاربر
2009-09-16
1
0
45
سلام . پچ برای sr-x50 cu هست که بشه الجزیره ها رو باز کنه یا نه ؟ کلا روشی هست که بشه با این رسیور این کانالهای رو باز کرد .
پچ کدوم رسیور ها به sr-x50 cu میخوره ؟

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
شیهان جان برنامه ای که گرفتم اسمش هست sr-x190d-ultra _to_gi-s801_x آیا اون برنامه ای که شما گفتید همین بود من این برنامه رو امروز گرفتم.....
نه عزيزم اين كه برنامه تبديل كردن استارست به اينتراستار است.دركل براي اين مدل برنامه اي كه ميكروباكس با ان درست كار كند نيامده.

arta00

کاربر VIP
2009-05-19
17
17
سلام دوستان.بنده یک رسیور x5dدارم که نه در خروجی avونه درخروجی rfصوت نیست.ممکن محبت کنین و بفرمایید مشکل از کجاست؟ممنون

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام دوستان.بنده یک رسیور x5dدارم که نه در خروجی avونه درخروجی rfصوت نیست.ممکن محبت کنین و بفرمایید مشکل از کجاست؟ممنون
در قسمت تنظيمات خروجي گزينه pall يا auto را انتخاب كنيد همچنين بوسيله كليد audio گزينه استريو را انتخاب كنيد.

kaveh1000

کاربر
2008-02-16
70
123
سوال در مورد 190

من یک رسیور 190 d دارم خواستم بدونم میکروباکس بروی این نوع رسیور جواب میده یا نه اگر جواب بدین ممنون میشم

arta00

کاربر VIP
2009-05-19
17
17
در قسمت تنظيمات خروجي گزينه pall يا auto را انتخاب كنيد همچنين بوسيله كليد audio گزينه استريو را انتخاب كنيد.
شیهان عزیز دستورات اجرا شد اما مشکل همچنان هست جسارتا سخت افزاری است اگر تایید میشه ممکن بازم قبول زحمت کرده وراهنماییم کنید؟ممنون

reza_am

کاربر
2009-09-24
2
0
باعرض سلام رسيور r_x5d دارم كابلي ازبيرون تهيه ولي نميدانم سيم كشي ان درست است يانه اگر ميشود از اول طريقه وصل كابل تا زدن كدهارا برايم توضيح دهيد باتشكر رضا

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
باعرض سلام رسيور r_x5d دارم كابلي ازبيرون تهيه ولي نميدانم سيم كشي ان درست است يانه اگر ميشود از اول طريقه وصل كابل تا زدن كدهارا برايم توضيح دهيد باتشكر رضا
کابل مورد احتیاج از نوعRS – 232[FONT=&quot] و 9 پینی ماده بصورت ( 2 به 3 [/FONT]–[FONT=&quot] 3 به 2 [/FONT]–[FONT=&quot] 5 به 5[/FONT][FONT=&quot] ) می باشد . [/FONT][FONT=&quot]
رسیور رو خاموش کنید و کابل رو به رسیور و کامپیوتر وصل کنید .
[/FONT]

[FONT=&quot]ابتدا لودر STBDownload[FONT=&quot] را اجرا کنید .
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=&quot]سپس گزینه Load[FONT=&quot] رو کلیک کنید . [/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]از کادر باز شده پچ مطابق با رسیور خودتان را انتخاب و گزینه Open[FONT=&quot] رو کلیک کنید .
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=&quot]حال بر روی گزینه Connect[FONT=&quot] کلیک کنید و سپس رسیور رو از پشت روشن کنید .[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]در مرحله آخر موقع نوشتن روی فلش دستگاه هست که چند ثانیه مکث داریم .
[/FONT]
[FONT=&quot]با مشاهده پیغام نهايي کار آپگرید با موفقیت انجام گرفته هست اما باز هم 10ثانيه صبر كنيد.اكنون روی گزینه OK[FONT=&quot] کلیک کنید و سپس رسیور رو خاموش کنید . [/FONT][/FONT]

بالا