تعمیرات مدلهای فول اچ دی استارست

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام
مسیر ایراد احتمالا در قسمت تیونر هست..
خروجی تیونر نامنظمه! و بین 6 تا 3 ولت متغیره..(احتمالا سوخته)
ایسیgec رو تعویض کردم.فرقی نکرد
رگلاتور تیونر سالمه..خروجی3.3 داره..
فقط نرسیدم تیونر رو خارج کنم.
روی سلف هیچ ولتاژی نیست!
ولتاژ12ولت تا ترانزیستور میاد..gec هم تبدیل داره منتها تا اون مقاومت زرد ولتاز نامنظمه..
لطفا اون کادر قرمز ولتاژ درست رو یکی از بورد سالم برام بنویسه....
ممنون

دوست عزیز شما اگر قبل از ای سی gecولتاژ 12 ولت رو دارین تو این قسمتی که تو عکس مشخص کردید باید ولتاژ متغیر 14 و 18 باشه احتمالا ای سی پشت تیونر معیوب هست چون اگه ft زرد رنگ رو از مدار حذف کنید اگر مشکل از تیونر باشه ولتاژ درست میشه ترانزیستور و دیود قبل از ft رو هم چک کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
معمولا در این مدل چند آی سی dc به dc وجود دارد که ولتاژهای مختلف 3.3 و 1.8 ---1.2 و 5 ولت را میسازد مسیر ها را بعد از آی سی ها که به یک سلف میرسد جداگانه تست کنید ببینید کدام مسیر جریان کشی دارد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز شما اگر قبل از ای سی gecولتاژ 12 ولت رو دارین تو این قسمتی که تو عکس مشخص کردید باید ولتاژ متغیر 14 و 18 باشه احتمالا ای سی پشت تیونر معیوب هست چون اگه ft زرد رنگ رو از مدار حذف کنید اگر مشکل از تیونر باشه ولتاژ درست میشه ترانزیستور و دیود قبل از ft رو هم چک کنید
سلام
ولتاژ 12قبل ایسیgec موجوده.. فت زرد رو هم قطع کردم باز ولتاژ نا منظمه و رسیور بالا نمیاد..ترانزیستور و دیود هم تعویض شدند با نمونه سالم.. رسیور کماکان چراغ ابی هست..
معمولا در این مدل چند آی سی dc به dc وجود دارد که ولتاژهای مختلف 3.3 و 1.8 ---1.2 و 5 ولت را میسازد مسیر ها را بعد از آی سی ها که به یک سلف میرسد جداگانه تست کنید ببینید کدام مسیر جریان کشی دارد

جناب حیدری ولتاژها همگی درست هستند ایسی های مبدل مشکلی ندارند..
تنها سلفی که درش ولتاژ نیست همون سمتی تیونر هست که داخل عکس مشخص کردم

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
سلام
ولتاژ 12قبل ایسیgec موجوده.. فت زرد رو هم قطع کردم باز ولتاژ نا منظمه و رسیور بالا نمیاد..ترانزیستور و دیود هم تعویض شدند با نمونه سالم.. رسیور کماکان چراغ ابی هست..

جناب حیدری ولتاژها همگی درست هستند ایسی های مبدل مشکلی ندارند..
تنها سلفی که درش ولتاژ نیست همون سمتی تیونر هست که داخل عکس مشخص کردم
با سلام
دوست عزیز اگر ریسیور بوت نشود این قسمت استارت نخواهد شد و ولتاژ ندارد اول باید ریسیور کاملا بوت شود.
موفق باشید.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام
دوست عزیز اگر ریسیور بوت نشود این قسمت استارت نخواهد شد و ولتاژ ندارد اول باید ریسیور کاملا بوت شود.
موفق باشید.
پس با این حساب ایراد فقط میتونه از رم یا پردازنده باشه.. ایرادی دیگه نداره..
ممنون دوستان

omid2004

کاربر
2007-07-20
18
45
با سلام خدمت همکارن محترم 2000HD HYPER طبق معمول مشکل Boot آی سی فلش با سالم ترین فایل دو بار پروگرام شد. مشکل حل نشد . هیتر با فلکسی (مرقوب) قلع پایه های آی سی کاملا زیر میکروسکپ Refresh شده . یکی از همکارن محترم ولتهای مختلف برد رو گذاشته بود1.8 ولت که .خروجی ولت یکی از mini سویچینگها دستگاه من 1.0 ولت نشون میده(ورودی ولت 5 هست) همون سویچینگی که نزدیک آی سی فلش هست. شماره کد روی آی سی هم BOGT6K هست که نمیدونم بعد B صفره یا O که هر دو حالت رو سرچ کردم اطلاعات دتاشیتی تو سایتها بدست نیاوردم . آیا دوستان نمونه ولت خروجی این آی سی رو دارن 1.8 ولته؟ 1.5ولته؟ یا 1.0 ولت ؟ تا حالا کسی آی سی رگلاتور معمولی جای این mini سویچینگها گذاشته ؟ این آی سی رو تا حالا تهیه کردین از بازار ؟ با تشکر

siavash63

کاربر
2013-11-08
89
276
باسلام کسی علت داغ شدن بیش از حد ایسی 3502eکه در کنار سلف 100 نزدیک سوکت ورودی از منبع تغذیه و چراغ قرمز ماندن رسیور 60000 از کجاست؟

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
درود

مسیر خروجی سلف رو دنبال کنید ممکنه خازنهای اس ام دی اتصال کوتاه شده باشن یا یکی دیگه از رگلاتورهای دی سی به دی سی خراب باشه و جریان اضافی بکشه و باعث داغ شده این قطعه بشه (چون این رگلاتور 5 ولت بفیه رگلاتورها رو تامین میکنه)

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
با سلام خدمت همکارن محترم 2000HD HYPER طبق معمول مشکل Boot آی سی فلش با سالم ترین فایل دو بار پروگرام شد. مشکل حل نشد . هیتر با فلکسی (مرقوب) قلع پایه های آی سی کاملا زیر میکروسکپ Refresh شده . یکی از همکارن محترم ولتهای مختلف برد رو گذاشته بود1.8 ولت که .خروجی ولت یکی از mini سویچینگها دستگاه من 1.0 ولت نشون میده(ورودی ولت 5 هست) همون سویچینگی که نزدیک آی سی فلش هست. شماره کد روی آی سی هم BOGT6K هست که نمیدونم بعد B صفره یا O که هر دو حالت رو سرچ کردم اطلاعات دتاشیتی تو سایتها بدست نیاوردم . آیا دوستان نمونه ولت خروجی این آی سی رو دارن 1.8 ولته؟ 1.5ولته؟ یا 1.0 ولت ؟ تا حالا کسی آی سی رگلاتور معمولی جای این mini سویچینگها گذاشته ؟ این آی سی رو تا حالا تهیه کردین از بازار ؟ با تشکر

درود

اون قطعه یک رگلاتور دی سی به دی سی هستش و میتونید نمونه مشابهش رو از فروشگاه امیر آی سی تهیه کنید

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دو عدد 2000هایپر میباشد که زمانی که به کنترل دستگاه را خاموش کنی و بعد روشن کنی صدا قطع میشود واگر دستگاه را از کلید پشت خاموش و روشن کنی یا تلوزیون را با کنترل خاموش وروشن کنی صدا میاید البته هر دو دستگاه را روی تلوزیون دیگر چک کردم مشکلی نداشت نرم افزارهای مختلف نیز عوض کردم به نظرتان مشکل از کجاست

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
درود
دو عدد 2000هایپر میباشد که زمانی که به کنترل دستگاه را خاموش کنی و بعد روشن کنی صدا قطع میشود واگر دستگاه را از کلید پشت خاموش و روشن کنی یا تلوزیون را با کنترل خاموش وروشن کنی صدا میاید البته هر دو دستگاه را روی تلوزیون دیگر چک کردم مشکلی نداشت نرم افزارهای مختلف نیز عوض کردم به نظرتان مشکل از کجاست

رزولیشن تصویر رو عوض کن روی 570i بزار

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
رزولیشن تصویر رو عوض کن روی 570i بزار

درود
دوست من این مشکل برای شما هم پیش امده که به این طریق درست شده چون ان تلوزیون که روی ان مشکل داشت در منزل مشتری میباشد روی تلوزیون خودم مشکلی ندارد ممنون

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
آره زیاد.من خودم از ماهواره ترکست استفاده میکنم وکانالهای زیادی روی این ماهواره بخصوص trt hd ها روی 1080 صدا ندارن ولی وقتی روی 570 میزارم صدا دارن البته این مشکل مربوط به تلوزیونمه نه رسیور

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام

دوست عزیز tv رو یه بار ریست فکتوری بفرمایید

درود
هر دو روش دوستان را انجام دادم نشد حتی چون میگفتند اشکال از ریسور میباشد یک 2000دیگر بردم اونم مثل اون یکی بودگفتند ریسیور قبلیمان که کا9کاhdmi9 هست این مشکل را ندارد اوردند تست کردم دیدم مشکلی نداشت دوستان نظرشان را بگویند ممنون

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542

در خواست اعلام شماره cpu رسيور starsat sr-8800hd خالي بدون پسوند اضافي
متاسفانه شماره cpu رسيور مربوطه رو ندارم چرا كه اين ن.ع رسيورها از خنك كننده اسفاده شده روي پردازنده اينها و بنده با برداشتن هيت سينك و شستن cpu با اسپره خشك و حتي تينر 10000 هم نتونستم شماره اونو ببينم ظاهراً خراشيده شده اما اينو تونستم بخونم كه از نوع پردازنده هاي ali هستش ممنون ميشم كسي اطلاع داشته باشه و دقيق برام شماره رو عنوان كنه.

alich317

کاربر VIP
2008-03-23
34
40
سلام دوستان
یک رسیور sr-19000 HD برا تعمیر اوردند دستگاه پس از روشن شدن بعد ازبوت روی ON ثابت میمونه
فلش زدم یک بار هم با rs232 ابگرید کردم مشکل پابرجاست لطفا" راهنمای فرماید با تشکر

iraj917

کاربر
2008-04-19
61
358
سلام این مشکل منهم دردو رسیور 2000هایپر ویک 50000hdداشتم هر3 رسیورازنظرولت دقیق هستند هر3 رابافلش یرگرامر icفلش پرگرام کردم روی CPUو رم هیت گرفتم icفلش خام جدید پرگرام کردم گذاشتم نشد برنامه بوت لودر تست کردم با کابل هرورزنی که شد زدم نشد که نشد درضمن ic فلش هارو روی دستگاه دیگه تست کردم OK بود پاورهم تست کردم فقط روی پنل میزنه ON sat tv

بالا