سلام دوستان یک رسیورsr-8800hdبراتعمیر اوردن کانال سرچ میکنم میاد ولی میری تصویر نگاه کنی نمیاد بالا فقط اسم کانال ها هست خبری از پخش تصویر نیست صدا هم نداره فلش زدم درست نشد راهنمای فرماید با تشکر
سلام این مشگل ازای سی خرچنگی تیونر نباشه بمی گرده به سی پیوسلام
من فکر کنم شما نرم افزار اشتباه زدین یه بار دیگه با یه برنامه مطمئن و تست شده پروگرام کن
تمام ولتازهاراچک کن احتمالا یکی از ای سی ا6پایه ولتاز خراب استسلام دوستان
یک رسیور sr-19000 HD برا تعمیر اوردند دستگاه پس از روشن شدن بعد ازبوت روی ON ثابت میمونه
فلش زدم یک بار هم با rs232 ابگرید کردم مشکل پابرجاست لطفا" راهنمای فرماید با تشکر
سلام شا میتواند از امیرای سی این ای سی ر خرید کنیدتو سایتcuراسرچ کنبا سلام خدمت همکارن محترم 2000HD HYPER طبق معمول مشکل Boot آی سی فلش با سالم ترین فایل دو بار پروگرام شد. مشکل حل نشد . هیتر با فلکسی (مرقوب) قلع پایه های آی سی کاملا زیر میکروسکپ Refresh شده . یکی از همکارن محترم ولتهای مختلف برد رو گذاشته بود1.8 ولت که .خروجی ولت یکی از mini سویچینگها دستگاه من 1.0 ولت نشون میده(ورودی ولت 5 هست) همون سویچینگی که نزدیک آی سی فلش هست. شماره کد روی آی سی هم BOGT6K هست که نمیدونم بعد B صفره یا O که هر دو حالت رو سرچ کردم اطلاعات دتاشیتی تو سایتها بدست نیاوردم . آیا دوستان نمونه ولت خروجی این آی سی رو دارن 1.8 ولته؟ 1.5ولته؟ یا 1.0 ولت ؟ تا حالا کسی آی سی رگلاتور معمولی جای این mini سویچینگها گذاشته ؟ این آی سی رو تا حالا تهیه کردین از بازار ؟ با تشکر
با سبلام
خسته نباشید
استار ست 2000 ace
ولتاز خروجی تیونر روی 18 ولت قفل کرده چه روی کانال ور تیکال و هیچ کانالی هم اسکن ونمایش نمی دهد
تمام ولتازهاراچک کن احتمالا یکی از ای سی ا6پایه ولتاز خراب است
با درود
یک رسیور 2000 ace برای تعمیر به دستم رسیده که فقط فرکانسهای ورتیکال رو سیگنال میده یه مقداری هم روی این فرکانس ها نوسان داره ولی تصویر مشکل نداره. اگه دوستان با همچین مشکلی برخورد کردن و حل کردن اطلاع رسانی کنند.