خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با توجه به کارهای که کردی
1- از بابت پاور مطمعن شو ولتاز 3.3 و 5 و7 به دلیل اینکه مدت زیادیه که کار می کنه

2-اگر ایراد پاور نبود ای سی فلش نو بزن و اگر ok نشد

3- مجددا پینهای cpu و flash را با دقت با ذره بین چک کن اتصالات بر قرار باشد و با تینر 30000 تمیز بشورش

4- در صورت برطرف نشدن ایراد cpu ایراد دارد جون هر دو عیبت مربوط به cpuمیباشد
5-ولتاز h\v از cpu تحریک مشود
ولتاژهای 3.3 و 5 و 7 خروجی دارند و مشکلی نیست.
تمام پین ها رو چک نمودم ایرادی مشاهده نکردم.البته الان رسیور در هاتبرد مشکلی ندارد و فقط کانالهای VERTICAL سمت نایلست رو نمی گیره و ابگرد نمیشه.چرا اینجوری شده؟
فقط ایسی فلش الان رو دستم نیست عوض کنم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
ولتاژهای 3.3 و 5 و 7 خروجی دارند و مشکلی نیست.
تمام پین ها رو چک نمودم ایرادی مشاهده نکردم.البته الان رسیور در هاتبرد مشکلی ندارد و فقط کانالهای VERTICAL سمت نایلست رو نمی گیره و ابگرد نمیشه.چرا اینجوری شده؟
فقط ایسی فلش الان رو دستم نیست عوض کنم.

1-داشتن خروجی تنها ملاک نیست چون cpu و flash وram از این ولت تغذیه میشه از پاور دیگه حتما استفاده کن
2-راستی رم دستگاه را هم لحم کشی کن

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
1-داشتن خروجی تنها ملاک نیست چون cpu و flash وram از این ولت تغذیه میشه از پاور دیگه حتما استفاده کن
2-راستی رم دستگاه را هم لحم کشی کن
رم هم قلع کشی شد فرقی نکرد.
ببخشید اقا مجید یه سوال وقتی ولتاژ هست پس ملاک سالم بودن ولتاژ چیست؟. پاور سالم دیگه همین ولتاژ را می دهد.در ضمن چرا رسیور کانال ورتیکال هاتبرد رو می گیرد ولی در سمت نایلست عدم وجود سیگنال می دهد؟

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
رم هم قلع کشی شد فرقی نکرد.
ببخشید اقا مجید یه سوال وقتی ولتاژ هست پس ملاک سالم بودن ولتاژ چیست؟. پاور سالم دیگه همین ولتاژ را می دهد.در ضمن چرا رسیور کانال ورتیکال هاتبرد رو می گیرد ولی در سمت نایلست عدم وجود سیگنال می دهد؟

1-به دلیل این که در مورد پاور های سوئیجینگ و به خصوص دستگاه شما بعد از مدت کار کرد بالا و بودن دائم در برق 220 اکثر قطعات به خصوص خازنها دجار تغیر ظرفیت میشوند پس باید اول از پاور مطمئن
شویم
2-شما باید اول ایراد نگرفتن پچ را حل کنید تا بتوانید به رفع عیب بقیه موارد بپردازید
3-در صورت اطمینان کامل از پاور حتما ایسی فلش را عوض کن
4- خبرشو بده که کارهای که انجام دادی جی بوده

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام

یک رسیور 4000dهست که تغذیه سالمه (تمام ولتاژها درسته)اما رسیور بعد20 دقیقه کار کردن دیگه تصویر قطع می شه و نه تصویر نه سیگنال داره؟
آیسی هشت پایه کنار تیونر را هم پرگرام کردم اما باز همینطور لطفا راهنمای کنید؟

با تشکر

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام

یک رسیور 4000dهست که تغذیه سالمه (تمام ولتاژها درسته)اما رسیور بعد20 دقیقه کار کردن دیگه تصویر قطع می شه و نه تصویر نه سیگنال داره؟
آیسی هشت پایه کنار تیونر را هم پرگرام کردم اما باز همینطور لطفا راهنمای کنید؟

با تشکر

ببین دوست گرامی اول از همه از پج ارجینال استفاده کن

اگر رفع ایراد نشد ببین زمان قطع تصویر خروجی تیونر ولت داری یا نه
خبرشو بده که کارهای انجام شده روی ان جه بوده تا راهنمای دقیق و مفید بگیری

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
1-به دلیل این که در مورد پاور های سوئیجینگ و به خصوص دستگاه شما بعد از مدت کار کرد بالا و بودن دائم در برق 220 اکثر قطعات به خصوص خازنها دجار تغیر ظرفیت میشوند پس باید اول از پاور مطمئن
شویم
2-شما باید اول ایراد نگرفتن پچ را حل کنید تا بتوانید به رفع عیب بقیه موارد بپردازید
3-در صورت اطمینان کامل از پاور حتما ایسی فلش را عوض کن
4- خبرشو بده که کارهای که انجام دادی جی بوده
سلام اقا مجید
امروز ای سی فلش یه رسیور دیگه رو برای تست سوار کردم(چون ایسی فلش اضافی نداشتم) رسیور ابگرد شد. :)ولی هنوز کانالهای ورتیکال سمت نایلست رو نمی گیره.:crazy:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام اقا مجید
امروز ای سی فلش یه رسیور دیگه رو برای تست سوار کردم(چون ایسی فلش اضافی نداشتم) رسیور ابگرد شد. :)ولی هنوز کانالهای ورتیکال سمت نایلست رو نمی گیره.:crazy:

دوست عزیز این مشکل مربوط به ترانزیستورهای smd می شود ترانزیستورهای اطراف ای سی lm317 را تعویض کنید موفق باشید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام اقا مجید

شما از بابت سالم بودن lmb نایلستت مطمعن هستی یانه چکش کن

frbmjb

کاربر
2006-10-02
36
38
با سلام یک رسیور ترومن tm100که از لحاظ سخت افزار شبیه 550 است دارم که تیونرش خرابه چون تیونرش ال جی است گیرم نیومد از تیونر دیگه ای نمیشه به جاش استفاده کرد البته من تیونر شارپ که پایه هاش یکی بود رو جاش گذاشتم که سیگنال میده ولی کانال نمیگیره از خرابی تیونر هم مطمئن هستم

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام یک رسیور ترومن tm100که از لحاظ سخت افزار شبیه 550 است دارم که تیونرش خرابه چون تیونرش ال جی است گیرم نیومد از تیونر دیگه ای نمیشه به جاش استفاده کرد البته من تیونر شارپ که پایه هاش یکی بود رو جاش گذاشتم که سیگنال میده ولی کانال نمیگیره از خرابی تیونر هم مطمئن هستم

ببین دوست عزیز در مورد رسیورها داشتن سیگنال وعدم سرچ بیشتر مربوط به تیونر است از بابت تیونری که استفاده کرده ای ایا مطمعن هستی اگر مطمعنی با دستگاه شما متچ نمیباشد واز لحاظ فرستادن sdl ها و دریافت ان به cpu ناتوان است البته میشود با تغیراتی به دستگاه
بخرونیش

frbmjb

کاربر
2006-10-02
36
38
ببین دوست عزیز در مورد رسیورها داشتن سیگنال وعدم سرچ بیشتر مربوط به تیونر است از بابت تیونری که استفاده کرده ای ایا مطمعن هستی اگر مطمعنی با دستگاه شما متچ نمیباشد واز لحاظ فرستادن sdl ها و دریافت ان به cpu ناتوان است البته میشود با تغیراتی به دستگاه
بخرونیش

مچید جان من هم همینو میخوام بدونم ایا تیونر مشابهی وجود داره براش یا اگه تغییرات میخواد چطوریه

• Like

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز این مشکل مربوط به ترانزیستورهای smd می شود ترانزیستورهای اطراف ای سی lm317 را تعویض کنید موفق باشید
با سلام
تعویض نمودم مشکل رفع نشد.
شما از بابت سالم بودن lmb نایلستت مطمعن هستی یانه چکش کن
بله اقا مجید lnbکاملا سالم هست با رسیور دیگه مشکلی وجود ندارد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز احتمالا تیونر به کار رفته مشکل دارد و یا اینکه خوب نصب نشده بنده تا به حال چندین رسیور مدل tm100 که دقیقا مشابه استارست 550 بوده را تیونر عوض کردم و تیونر 550 گذاشتم کار کرده مشکلی نداشته موفق باشید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
مچید جان من هم همینو میخوام بدونم ایا تیونر مشابهی وجود داره براش یا اگه تغییرات میخواد چطوریه

اگر کاملا شبیه 550 میباشد مقاومتهای اطراف تیونر دستگاهت را برابر با 550 بکن ورودی های sdl بخصوص و ببین ic dnp ان با تیونر شما به یک شماره میباشد واگر هست با هم جا بجاش کن ولی با دقت به دلیل اینکه smd اطراف ان لحیم محکمی ندارد و با فشار باد هیتر امکان پرید ن بسیار زیاد است

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دستگاه 6000استارست روی استندبای ایستاده یعنی فقط چهار تا 8به صورت 88:88 نقش بسته وهیچ دکمه ای عمل نمیکند خاموش وروشن هم نمی شود پچ ا ون را ندارم که ببینم برنامه قبول میکند یا نه لینک برنامه سایت استارست هم خراب است اگر کسی برنامه اونرا در ارشیو خودش دارد لطفا پیوست کند.
=======
پس به احتمال قوی ایراد از cpu یا تیونر شما میباشد

cpu عوض نمودم مشکل بر طرف شد. با سپاس از همه دوستان.

m_panahi

کاربر
2007-12-21
6
7
با سلام
یک دستگاه استارست x5 دارم که منوها وتصویر کانالها کج وکوله هست
در ضمن ولتاز تغذیه سالم است

• Like

frbmjb

کاربر
2006-10-02
36
38
دوست عزیز احتمالا تیونر به کار رفته مشکل دارد و یا اینکه خوب نصب نشده بنده تا به حال چندین رسیور مدل tm100 که دقیقا مشابه استارست 550 بوده را تیونر عوض کردم و تیونر 550 گذاشتم کار کرده مشکلی نداشته موفق باشید
بله حق با شماست ولی ترومن tm100از تیونر ال جی استفاده کرده که از نوع تیونری است که تمام روپوش دار است و در استارستهای سری اول استفاده شده ولی در سریهای بعدی از تیونر شارپ استفاده کرده که اگه به هم بخوره باید تغییرات ایجاد بشه که من نمی دونم چیه شما تیونری که استفاده کردید از نوع شارپ بوده یا ال جی

• Like

frbmjb

کاربر
2006-10-02
36
38
اگر کاملا شبیه 550 میباشد مقاومتهای اطراف تیونر دستگاهت را برابر با 550 بکن ورودی های sdl بخصوص و ببین ic dnp ان با تیونر شما به یک شماره میباشد واگر هست با هم جا بجاش کن ولی با دقت به دلیل اینکه smd اطراف ان لحیم محکمی ندارد و با فشار باد هیتر امکان پرید ن بسیار زیاد است
ترومن tm100از لحاظ سخت افزار همان استارست 550 از نوع سری اول است واحتیاجی به اینکارها نیست در سری اول از تیونر ال جی استفاده شده که از لحاظ پایه ها دقیقا مثل تیونر شارپ است ولی به هم نمی خوره و باید تغییراتی داده بشه من میخوام اون تغییرات رو بدونم

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا