استارست 250 سو پر دارم که روی بعضی فرکانسها شطرنجی هست.البته روی بعضی فرکانسها خوبه . رسیور رو در چند جا امتحان کردم در دو وقت هم شب و هم روز.. گفتم شاید بخاطر پارازیت باشه. ولی رسیور در همه وقتش هم روی فرکانسها ضعیف شطرنجی میشه. در بهترین موقعیت تنظیمات دیش هم گذاشتم باز هم درست نشد.بدون سوئیچر و با دیش تک ال ان بی هم امتحان کردم.
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
اقا مجید یعنی اگر با فشار دادنcpu خوب شد باید cpu تعویض گردد یا اینکه اونو قلع کشی نمود . چون رسیور نو هست .البته در یه مواقعی رسیور خوب میشه و حالت شطرنجی شدن کانال از بین میره ولی اکثرا مشکل شطرنجی شدن فرکانس ضعیف رو داره.1- از بابت پاور مطمعن شو
2- cpu دستگاهرا در حالت شطرنجی فشار بده اگر خوب شد ایرا از cpu میباشد
اقا مجید یعنی اگر با فشار دادنcpu خوب شد باید cpu تعویض گردد یا اینکه اونو قلع کشی نمود . چون رسیور نو هست .البته در یه مواقعی رسیور خوب میشه و حالت شطرنجی شدن کانال از بین میره ولی اکثرا مشکل شطرنجی شدن فرکانس ضعیف رو داره.
دوست عزیز امروز یک 150 یگ مگ برای تعمیر اوردند که ایرادش مانند دستگاه شما بود با تعویض 2 عدد خازن 1000uf در قسمت پاور ایراد برطرف شد موفق باشیدسلام
من یک 150 یک مگ دارم فقط دوتا نقطه روی ال سی دی روشن میشه مشکل از کجاست
در ضمن فلشش هم کردم اما همن طوری است
با سلام . برای تبدیل استارست 150 یک مگ به 3 یا 7 مگ چه شماره فلاشی باید استفاده کرد ممنون
دوست من به احتمال زیاد به دستگاه برنامه اشتباه زده شده است به جای ورزن 7 -3.10 زده شده استمن یک استارست 150 ورژن 7 دارم که بدون این که سیم ال ام بی رو وصل کنم قدرت سیگنال 98 درصد هست و کیفیت صفر هست و قتی هم سیم رو وصل می کنم فرقی نمی کنه من نرم افزار زدم و همچنین lm317 رو هم عوض کردم ولی باز هم فرقی نکرد لطفا منو راهنمایی کنید باید چکار کنم
با سلام دوستان
من يه استار ست 190 سوپر دارم كه اب رفته بود تو تيونر وتيونر از كار افتاده بود وسيگنال نميداد باز ش كردم وخرابي تيونر گرفتم حالا راه افتاده تصوير وسيگنال عالي ميباشد ولي متاسفانه صدا ندارد به هيچ وجه هيچ گونه صدايي ندارد
از اساتيد كه با اين عيب بر خورد كردند خواهشمند است راهنمايي كنند
من یک استارست 150 ورژن 7 دارم که بدون این که سیم ال ام بی رو وصل کنم قدرت سیگنال 98 درصد هست و کیفیت صفر هست و قتی هم سیم رو وصل می کنم فرقی نمی کنه من نرم افزار زدم و همچنین lm317 رو هم عوض کردم ولی باز هم فرقی نکرد لطفا منو راهنمایی کنید باید چکار کنم
سلام
دوستان گرامی استارست 130d plus تصویرش سیاه سفید شده ، لطفا" بگید چکارش کنم.
:fish: متشکرم
دوست عزیز فروشگاه سایت مراجعه کنیدبا سلام
من چند تا تیونر سری جدید که روی مدل های usb هست احتیاج دارم کسی می دونه از کجا باید تهیه کنم