دانگل Astar

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
سلام به دوستان . خواهش می کنم یه نفر بزرگواری بکنه درست جواب من رو بده !!!
من تایمر دارم و آخرین پچ رو هم ریختم . ریسیور هم 4622Xii - DVR دارم.قبلا که خیلی مشکلی نبود ولی الان بیش از یک ماه که من اصلا نمی دونم چرا این دانگل مسخره کار نمی کنه و فقط و فقط با این پچ s800e130-1094A_TWIN که چراغش مثل آدم خاموش روشن میشه .( البته بی تصویر ) جهتمم W6 . اگه قرار کار خاصی انچام بشه راه نمایی کنین .ممنون میشم

asii12345

کاربر
2010-07-13
48
108
36
من تایمر دارم و آخرین پچ رو هم ریختم . ریسیور هم 4622xii - dvr دارم.قبلا که خیلی مشکلی نبود ولی الان بیش از یک ماه که من اصلا نمی دونم چرا این دانگل مسخره کار نمی کنه و فقط و فقط با این پچ s800e130-1094a_twin که چراغش مثل آدم خاموش روشن میشه .( البته بی تصویر ) جهتمم w6 . اگه قرار کار خاصی انچام بشه راه نمایی کنین .ممنون میشم
دوست عزیز شاید اعتبار دانگلت تمام شده ببین تا چه تاریخی اعتبار داره

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
من تایمر دارم و آخرین پچ رو هم ریختم . ریسیور هم 4622xii - dvr دارم.قبلا که خیلی مشکلی نبود ولی الان بیش از یک ماه که من اصلا نمی دونم چرا این دانگل مسخره کار نمی کنه و فقط و فقط با این پچ s800e130-1094a_twin که چراغش مثل آدم خاموش روشن میشه .( البته بی تصویر ) جهتمم w6 . اگه قرار کار خاصی انچام بشه راه نمایی کنین .ممنون میشم

اعتبار این دانگل مانند دانگل دلتا به پایان رسید دانگل جدیدی تهیه کنید

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
من تایمر دارم و آخرین پچ رو هم ریختم . ریسیور هم 4622Xii - DVR دارم.قبلا که خیلی مشکلی نبود ولی الان بیش از یک ماه که من اصلا نمی دونم چرا این دانگل مسخره کار نمی کنه و فقط و فقط با این پچ s800e130-1094A_TWIN که چراغش مثل آدم خاموش روشن میشه .( البته بی تصویر ) جهتمم W6 . اگه قرار کار خاصی انچام بشه راه نمایی کنین .ممنون میشم
جهت دیتا را روی هلاسست 39درجه شرقی بگذارید با آخرین پچ آپدیت کنید.اگر دانکل شما اکسپایر نشده باشد کاناها را باز میکند.
این هم فرکانس نمونه.11512.30000.h

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
جهت دیتا را روی هلاسست 39درجه شرقی بگذارید با آخرین پچ آپدیت کنید.اگر دانکل شما اکسپایر نشده باشد کاناها را باز میکند.
این هم فرکانس نمونه.11512.30000.h
آخه گل من اعتبار این دانگل تموم شده یک سری برو به منوش بزن تاریخ انقضاء رو میبینی

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
نماهایی از تبلیغات دروغین دانگل دلتا

یک دانگل بسیار حر فه ای

i229_1260039024.jpg

قابلیت باز کردن شبکه های HD زیر

animal planet hd
animal_planet_us_hd.jpg

national geo hd
National%20Geographic%20HD%20Logo.jpg

canal+ hd
Canal+_Spain_HD.jpg

canal+sport hd
CanalPlusSPORT_HD_RGB.jpg

canal+film hd
CANAL+FilmHD_Pantone.jpg

hbo hd
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x250 and weights 56KB.
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x250 and weights 56KB.
hbo_hdtv.png

film box hd
FilmBox_HD_300.jpg

srg swiss hd
Wort_Bildmarke.gif

aljazeera sport hd

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 764x724 and weights 44KB.
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 764x724 and weights 44KB.
Al_jazeera_sports_hd.png

قابلیت باز کردن پکیج های زیر

cyfra

nova

srg swiss

؟

showtime

orbit

pehla

art

aljazeera sport

digiturk

absat

canal+maghreb badr 26

sky germany astra

این دانگل قابلیت تمدید مجدد را دارد

مدت اعتبار این دانگل 12 ماه میباشد.

از این دانگل به عنوان یک رسیور می توان استفاده کرد.

برقراری دیتا از ماهواره های :

يوربرد9

اكسپرس

w3

w6

nss

ساخت کشور کره

معرفی اولین دانگل کره ایی با ساپورت کانالهای اچ دی با نام دلتا

اولين دانگل ماهواره ایی ساخت كره

اولين دانگل ماهواره ایی با قابليت باز كردن كانالهاي HD

اولين دانگل ماهواره ایی با قابليت تمديد
دقيقا همانند دانگل اينترنتي CALYPSO
هر دو محصول يك شركت

دانگل ماهواره ایی دلتا بزودی

باز كننده كانالهاي hd
animal planet hd
national geo hd
canal+ hd
canal+sport hd
canal+film hd
hbo hd
film box hd
srg swiss hd
aljazeera sport hd

قابليت باز كردن پكيجهاي

cyfra+ full
nova
srg swiss
p.o.r.no channel full hotbird
showtime
orbit
pehla
art
aljazeera sport
digiturk
canal+maghreb badr 26
sky germany astra
and
جهتهای دریافت شرینگ 6 جهت

1. w6
  2. w3
  3. eurobird 9
  4. express am22
  5. nss6
  6. ؟؟؟؟
جهت ششم سوپرایز منتظر باشید
اعتبار دانگل delta
از
2009.12.1
تا
2010.12.1
يعني يك سال تمام
بعد از ان با دادن user id دستگاه
و مبلغ مشخصي ميتوانيد مجددا ان را تمديد كنيد

mehran_computer

کاربر
2010-06-17
2
2
36
با سلام
من رسیور هایوین 9800 دارم برنامه 1107 tdi را ریختم جهت w3 گرفتم ولی هیچ کانالی باز نمیکنه اگر راهنمایی کنین ممنون میشم

hoda-ali

کاربر
2008-08-01
130
137
با سلام به همه اي دوستان شرينگ با تايمر hd در دو مسير w6 وhellasat39 فعال مي باشد. و كانالها باز مي باشد.
شرينگ بعضي وقتها طي روز چند ساعتي قطع مي باشد.

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
دارندگان دانگل تاریخ مصرف گذشته دلتا بیان داخل(نظرسنجی)

سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر شما چرا دانگل دلتا با تبلیغاتی زیادی که میکرد مانند باز کردن شبکه های اچ دی خیلی سریع زودتر از زمان مقرر یعنی قبل از سال 2010 از رده خارج شد اما دانگلی مانند میکروباکس بااین که تبلیغات گسترده ای نمیکرد هنوز هم گل سرسبد دانگلهاست و کانالهای بسیاری را باز میکند لطفا نظرات خود را بیان کنید تا از این به بعد در خرید دانگل دقت بیشتری را داشته باشیم

alideburgh

کاربر
2008-02-08
18
17
ممنونم از اینکه راهنمایی کردین من رو . ولی آیا قرار هست که این دانگل مجددا شروع به کار بکنه یا نه ؟؟
یعنی باید به فکر دانگل جدید دیگه ای باشم و یا اینکه برای تمدید مجدد راه کاری سراغ دارین ؟؟؟

saman2

کاربر
2010-09-01
10
16
48
دزدی کلاه برداری شرکتای چینی جالب اینجاس که اون رسیورای ای کلاسشونم انچنان اش دهن سوزی نیست 1000 تا ایراد داره خوب از یه شرکت کلاه بردار انتظار محصول خوب که نمیشه داشت

as2005

کاربر
2009-04-28
10
13
54
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر شما چرا دانگل دلتا با تبلیغاتی زیادی که میکرد مانند باز کردن شبکه های اچ دی خیلی سریع زودتر از زمان مقرر یعنی قبل از سال 2010 از رده خارج شد اما دانگلی مانند میکروباکس بااین که تبلیغات گسترده ای نمیکرد هنوز هم گل سرسبد دانگلهاست و کانالهای بسیاری را باز میکند لطفا نظرات خود را بیان کنید تا از این به بعد در خرید دانگل دقت بیشتری را داشته باشیم
هیچ کس بطور حتمی و دقیق نمیدونه.... هر کسی هم که اطلاعاتی میده صرفآ نقل قول از دیگرانه

o3far

کاربر
2010-08-03
8
3
50
آقا چيه شلوغش كردين ! دانگل بدبخت من دلتاس ، داره به خوبي و بدون فريز و قطعي كار ميكنه !!! همه كانالاهم بازه . تاريخش هم 30 / 11 / 2010 شده !!! مشكل شما از جاي ديگه اس . احتمالا تاريخ دستگاهاتون رو ارتقا ندادين . :eek:ky:

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
من هم دلتا دارم هم میکرو.دلتا تو مسیر هلاست شیرینگش برقراره و کانالها بازه و میکرو تو w3 ولی خوب میکرو خیلی کانالهای بیشتری باز میکنه.تاریخ انقضای دلتا من هم 30/11/2010 هست.

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
دزدی کلاه برداری شرکتای چینی جالب اینجاس که اون رسیورای ای کلاسشونم انچنان اش دهن سوزی نیست 1000 تا ایراد داره خوب از یه شرکت کلاه بردار انتظار محصول خوب که نمیشه داشت
سلام دوست من
من هم با نظر شما موافقم

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
من هم دلتا دارم هم میکرو.دلتا تو مسیر هلاست شیرینگش برقراره و کانالها بازه و میکرو تو w3 ولی خوب میکرو خیلی کانالهای بیشتری باز میکنه.تاریخ انقضای دلتا من هم 30/11/2010 هست.
سلام
من هم دلتا دارم شما با کدوم سافتور دانگل دلتا رو اپگرید کردی و الان کانالها بازن .
اگر یک سری به سایتهای خارجی بزنی متوجه میشی که دانگل دلتا دیگه ساپورت نمیشه. برای نمونه هم کلمهnot suppurted delta رو در گوگل سرچ کن متوجه میشی که دانگل دلتا دیگه ساپورت نمیشه

بالا