سلام دوست من خودم دلتا دارم کانالها خیلی وقته که بستن یک سری به سایتهای خارجی بزنی متوجه میشیهیچ کس بطور حتمی و دقیق نمیدونه.... هر کسی هم که اطلاعاتی میده صرفآ نقل قول از دیگرانه
سلام دوست من خودم دلتا دارم کانالها خیلی وقته که بستن یک سری به سایتهای خارجی بزنی متوجه میشیهیچ کس بطور حتمی و دقیق نمیدونه.... هر کسی هم که اطلاعاتی میده صرفآ نقل قول از دیگرانه
با سلام
دوستان عزیر من Timer HD دارم نرم افزار 1107 را هم ریختم و روی W3 اصلا هم ************** ندارم ولی یک هفته ای است که کل پکیجها قطع است. لطفا راهنمایی فرمائید
89/6/15
با تشکر[/QUO
دوست گرامی شرینگ در مسیر w6 برقرار میباشد البته بیشتر شبکه های مسیر نیلست باز می باشد
برادر من تایمر یعنی اشغال چه معمولی چه hd از من میفهمی حیف وقت بزاری واسه نصب چه برسه پول براش بدی من هر دوش رو دارم اولی معمولی بود 4 ماه بیشتر جواب نداد که تبدیلش کردم به رسیور افتاده گوشه تاغچه خاک ویخوره دومی هم hd که هر روز یا جهت شرینگ عوض میشه وقتی هم روی جهت شرینگ تنظیمه فریزه چند وقت بگذره به حرفم میرسی خلاصه کلام تایمر یعنی اشغالبا سلام خدمت دوستان عزیر
دوستان عزیر من Timer HD دارم نرم افزار 1107 را هم ریختم و روی W3 اصلا هم ************** ندارم ولی یک هفته ای است که کل پکیجها قطع است. لطفا راهنمایی فرمائید
89/6/15
با تشکر http://1.irantks.biz/index.php