دانگل Astar

nafis78

کاربر
2007-05-30
12
1
دانگل تایمر اچ دی روی دبلیو3ودبلیو 6 امروز جمعه 16/7/89 بانرم افزار 1130 کاملا قطع

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سافتور جديد Ciyobox به تاريخ 9-10-2010

سلام

نرم افزار جديد دانگل جديد Ciyobox که امروز ارائه شده به تاريخ 09-10-2010

جهت دريافت ديتا اين نرم افزار دو ماهواره w3 - w6.

پیوست‌ها

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
وضعیت نامساعد شرینگ تایمر و اعتراض شدید کاربران

مدتها قبل موقع خود نمایی دانگل تایمر و به اصطلاح تک تاز بودن این دانگل تبلیغات زیادی می شد با عنوان های تنها دانگل دریافت کننده کانالهای hd تنها دانگل دارای ثبات و قابل تمدید و ...........
همان ابتدا دقیقا یک سال قبل اینجانب به نقل از منابع موثق اعلام کردم این دانگل آینده با مشکل جدی مواجه خواهد شد و به خوبی الان ساپورت نمی شود و گذشت تا اینکه دانگل دیگری به نام دلتا با شکل ظاهری مانند تایمر وارد بازار شد بعد هم دو تیونر 9800 که ابتدا قیمت زیادی داشت اما بعد از مدت کوتاهی 50 در صد قیمت افت کرد! باز هم تبلیغات و اعلام می شد با تایمر کاملا متفاوت مختص کانالهای hd دو سه ماهی گذشت تا اینکه روز به روز از تعداد کانالها کاسته شد و بعد از این اکثر دانگلها اکسپایر شدن سپس بحث تمدید شد و عده ای رفتن دنبال تمدید دانگل خود باز هم اعلام شد تمدید این دانگلها جزء ضرر نیست اما روزانه حداقل 5 مورد پیام داشتم که کاربران خواستار طریقه تمدید دانگل خود بودند و با اینکه می دانستم آینده این دانگل با مشکل مواجه خواهد شد اما از راهنمایی دارندگان این دانگل دریغ نکردم

و گذشت تا امروز
از چند روز قبل شرینگ این دانگل کاملا توسط هر 3 ماهواره ارسال دیتا قطع شد و حال برخی کاربران با پرداخت هزینه و تمدید اعتبار دانگل خود ضرر زیادی کردن زیرا خود فروشنده بودن و با دریافت هزینه از مشتری خود این کار انجام دادن و حالا سر و صدای مشتری ها در آمده آقا شما هزینه گرفتید و گفتید تا یک سال تمدید می شود و کانالها قطع نمی شود اما روز به روز از تعداد کانالها کاسته شد حالا هم که چند روز قطع ما باید چه کار کنیم ! این مطلب به اصطلاح درد دل یکی از فروشندگان بود که ساعتی قبل با من صحبت کرد و گلایه داشت چرا شما اگر می دانستی هشدار ندادی تا ما ضرر نکنیم به همین دلیل این تایپک ایجاد کردم تا اینکه خود کاربران قضاوت کنند آیا انجمن ما تبلیغات برای این دانگل انجام داد یا اینجانب اعلام کردم دانگلهای خود را تمدید کنید و.........لینک های مرتبط به این موضوع را قرار خواهم داد

آخرین ویرایش:

sz 2829

کاربر
2007-12-19
58
29
من با نرم افزار 1107 در مسیر هلاست امتحان کردم کانالها باز شدند رسیور را هم یک بار تیون شرا عوضکردم وبعد سر جای اول بر گرداندم شما هم امتحان بکنید

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
محصول جدید شرکت y4 پدیده ای نو در نسل دانگلها Y4 HD

کمپانی معتبر Y4 از نسل جدید دانگلهای خود رونمایی کرد این بار با نام Y4 HD جایگزینی مناسب برای دانگلهای سری قبلی خود این دانگل قابلیت تبدیل به یک رسیور فول اچ دی را بر خلاف مدلهای سری قبل نظیر دارک و یا گلد را دارد و اولین دانگلی است که فرکانسهای اچ دی را هم دریافت میکند که این قابلیت تا به امروز در دنیای دانگلها وجود نداشت و شرکتهای بزرگ سازنده تجهیزات ماهواره ای را به فکر فرو داشت این دانگل از اوایل سال2011 وارد بازار خواهد شد و از آنجایی که شرکت y4 هیچ گاه تبلیغات دروغین در زمینه باز شدن پکیج ها ننمود اعلام داشت که در اواخر سال 2010 اعلام میگردد که چه پکیج هایی از ماهواره های مختلف باز خواهد شد زیرا اگر از حالا اعلام شود احتمال دارد تا آن زمان شبکه های کارتی الگوریتم خود را تغییر دهند. قابل ذکر است که این دانگل از دیتای یوتلست6 تغذیه میشود.
DONGLE Y4 (TWIN) PROTOCOL HD IN W6 SERVER

hoda-ali

کاربر
2008-08-01
130
137
واقعا محصولات y4عالي مي باشد من به شخصه هر سه دو نوع آنرا كه تا به حال به بازار آمده همتحان كردم به قولي امتحانش پس داده.

hoda-ali

کاربر
2008-08-01
130
137
اگر تا آخر راه همينجوري باشه كه خيلي خوب هست شرينگ عالي ساپورت پكيج ها به نظر تا آخر سال 2012 اگر همين جوري ادامه پيدا كند عالي مي باشد.

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
حدود قیمتش چنده؟
دوست عزیز نمیدونم متن بالارو به دقت مطالعه نمودین یا نه
به هر حال این دانگل هنوز به تولید نرسیده وفعلا فقط مراحل ازمایشی رو داره طی می کنه
خوب معلومه وسیله ای که فعلا وجود خارجی نداره قیمت مشخصی هم نداره:dast:

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
با سلام خدمت دوستان عزیز

این تایپ فقط برای اطلاع رسانی بود 100%%%

اگر هم فروشی موجود باشد که بزودی مدیران اطلاع میدهند

با تشکر :eek:ky:

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
قابل توجه دوستان
نام y-4 را ما ایرانی ها روی دانگل قرار دادیم و اصلا همچین نامی وجود خارجی ندارد
شرکت به قول ما y-4 احتمالا تمایلی برای ساختن دانگل جدید ندارد و این دانگل هم متعلق به این شرکت نیست

بالا