سلام دوستان .من وقتی سیم ماهواره رامستقیم به یه جهت میزنم سیگنال عالی دارم ولی وقتی به سوئیچ میزنم یکدفعه سیگنال بسیارپائین میاد.یه سوئیچ عوض کردم بازهم جواب نداد.نوع سوئیچ:استارست.مشکل چیست؟
با سلام
ميشه بفرمائيد تنظيمات مربوط به diseqc switch در منوي xcruiser 400 چطوريه؟
مدل سويچ من peremium full hd 2 هست و ورژن diseqc 2.0
1 دونه ديش دارم با 2تا lnb
با تشكر فراوان
سلام من مسیر یوتل ست w3A را با یک تک دیش دارم مدتی قبل یکی از دوستان با دادن فرکانس دستی تعدادی از کانالهای سایروس از جمله دو کانال +18 را بدون تغییر مکان دیش روی همان ماهواره یوتل ست پیدا کرد ومن مدت دو ماه این کانالهل را داشتم اما از چند هفته قبل تمام این کانالهل قطع شده بطوری که کیفیت سیگنال صفر شده وقدرت سیگنال هم تا هفتاد درصد
پایین آمده لطفا بگین باید چیکار کنم
در قسمت نصب diseqc 2.0
آخه مشكل من همينجاست! اصلا در قسمت diseqc switch در قسمت منو فقط diseqc 1 و diseqc 1.1 وجود داره.آپگريد هم كردم ولي بازم هموناست!
با سلام بنده ساكن مشهد هستم
جهت عربست واقع در 26 درجه رو گرفتم منتها فركانس پكيج mbc وبسياري از فركانس هاي ديگه رو بهم
سيگنال نميده و فقط تونستم با نمونه دادن فركانس هاي استاني اين جهت رو رصد كنم
و الان همون 3 تا فركانسا شبكه هاي خودمون رو دارم
دوستان كسي در مشهد اين جهت رو رصد كرده ؟
مشكل كجاست ؟
ايا بيم اين ماهواره در مشهد مناسب نيست؟
با تشكر
قويترين و تنها فركانس بیم 2spot فركانس 11093 افقی و سيمبل 15551 با fec=7/8 ميباشدبرای دریافت دیتادرضمن اینتلست1002استسلام دوستان لطفایه فرکانس قوی برای جهت اینتل ست1001 درمدار1درجه برای تنظیم جهت استفاده برای دانگل تیتان معرفی کنید.
سلام
1- یه دیش موتوردار رو میخوام با یه دیش ثابت ادغام کنم باید چیکار کنم؟؟
گردون تا 26 درجه شرقی رو میگیره میخوام 42 درجه و احیانا" چند جهت شرقی دیگه رو با ثابت بهش اضافه کنم.
دسگاه هم 1*1 هستش
2-چرا از یه دسگاه از طریق LNB Out به LNB IN دسگاه دوم نمیشه از همه ورودیهای سویچر 4 به 1 بطور همزمان استفاده کرد؟؟؟
با سپاس
ضمن تشکر یه سوال در مورد جهت asiasat 105.5 درجه شرقی دارم
بنده جهت رو میگیرم همه شبکه های استانی رو هم میگیرم اما این فرکانس رو نمیتونم بگیرم چرا؟؟
4040 h
26500
متشکرم
آیا در ماهواره Hellas Sat 2 در 39 درجه شرقی شبکه ها باز هستند(به صورت فری پخش می شوند) من دیدم که 95 درصد شبکه ها باز هستند مثلا daring!tv و Euro sport و hustler tv و ... اگر باز هستند اعلام کنید بریم این جهت را بگیریم
با سپاس
خیلی ممنونبا سلام. دوست گرامی, هیچ کدام از کانالهایی که گفتید به صورت free نیستند و با سیستمهای VIACCESS ,VIDEOGUARD و IRDETO2 کد هستند. تنها کانالهای پکیج BULSATCOM با نرم افزار و سافتکم در تعدادی از رسیورها قابل بازگشایی هستند.