طرح مشکلات و سئوالات در خصوص gboxفقط در این تاپیک

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
سلام
دوستان من نتوانستم با پورت کام بین رسیور وکامپیوتر ارتباط ایجاد کنم.
دوستان یا مدیران عزیز سایت که از Gbox استفاده میکیند مرا را راهنمایی کنند و بگویید چگونه وبا چه برنامه از Gbox استفاده میکنید.من که ازmacbox_v.2 استفاده میکنم ونتوانستم هنوز از Gbox سودی ببرم.پورت کامپیوتر هم مشکلی ندارد مثلا به راحتی میتوانم رسیورم را آپگرید کنم.
رسیور من هم استارست 4000 معمولی است.
باتشکر
سلام
خیلی از دوستان این مشکل را با کابلشان دارند
میتوانند آپگرید کنند ولی نمیتوانند از جی باکس استفاده نمایند
بیشتر این مشکلات در رسیورهای استرانگ مشاهده میشود
شما میبایست کابلتان را تغییر دهید و به صورت تضمینی کابلی را خریداری کنید که بتواند کد جی باکس را انتقال دهد

PARSA_2008

کاربر
2008-02-11
53
38
باسلام لطف کنید یه نرم افزار خوب برای جی باکس گلدن اینتر استار رابرایم قرار دهید!!!!بابرنامه ی mac boxنتونستم هیچ کاری بکنم!!!!باتشکر از شما!!!

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
باسلام لطف کنید یه نرم افزار خوب برای جی باکس گلدن اینتر استار رابرایم قرار دهید!!!!بابرنامه ی mac boxنتونستم هیچ کاری بکنم!!!!باتشکر از شما!!!
سلام
مدت زیادیست دوستان از موتانت و دریم باکس استفاده میکنند
به همین دلیل تا دلتون بخواد ایمیج در اختیار داریم
برای تهیه موارد مورد اشاره میبایست در سایتها از طریق گوگل جستجو نمایید

PARSA_2008

کاربر
2008-02-11
53
38
ببخشید من وقتی کانکت می شم نرم افزار جی باکس پیغام می ده میگه نمی تونه دیتاها روانتقال بده آیا این مشکل از کابل می باشدیاخیر؟؟؟؟؟!!!!

mehdi601f

کاربر
2008-06-03
1
0
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه جی باکس با اخطار ای پی و پورت مواجه بشه علت چه چیزی میتونه باشه ؟؟

dilaman

کاربر
2007-10-03
239
180
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه جی باکس با اخطار ای پی و پورت مواجه بشه علت چه چیزی میتونه باشه ؟؟
سلام
پورتهای موجود بسته شده
در حال تغییر و تست آن هستیم
امروز تا غروب به امید خدا حل خواهد شد
یا حق

rezaz74

کاربر
2009-05-16
2
1
با سلام به تمامی دوستان.من سوالی دارم که اگر جایش اینجا نباشه لطفا منو به قسمت مربوطه راهنمایی کنید و اما سوال من اینست که آیا میتوان جی باکس را در اکولینک 888 سوپر پلاس برقرار کرد؟ و در صورت مثبت بودن لطفا در مورد نحوه برقراری آن مرا راهنمایی بفرمایید.با تشکر فراوان

بالا