فایل دامپ وفلش رسیور مدیا استار
MediaStar MS-15000
Forever
بکاپ گرفته از رسیور
درود بر شما
قربان معمولا حجم فایل های فلش دقیقا :
نیم مگابایت : 524288 بایت
یک مگابایت : 1048576 بایت
دو مگابایت : 2097152 بایت
چهار مگابایت : 4194304 بایت
هشت مگابایت : 8388608 بایت
شانزده مگابایت : 16777216 بایت
می باشد .
بعضی مدل ها هم که آی سی ناند دارند دارای حجم بیشتری می باشند . بعضی مدل ها هم دو عدد آی سی دارند ، یک آی سی ناند و یک آی سی فلش SPI
فایلی که شما الان گذاشتید حجمش چقدر هست ؟ کمتر از دو مگابایت ...
بعد از فشرده شدن حجمش چقدر شده ؟ حدود 18 کیلوبایت ...
پس فایل شما فایل فلش نیست ، معمولا فایل های فلش بعد از فشرده شدن حجمشون خیلی کم نمیشه چون خودشون فشرده هستند ، مثلا یک فایل فلش دو مگابایتی بعد از فشرده شدن میشه حدود یک و نیم مگابایت ولی فایل شما شده 18 کیلوبایت ، شما یک فایل فلش رسیور برای من بیار که بعد از فشرده شدن بشه 18 کیلوبایت ! حتی رسیورهای چینی که فلش های 512 کیلوبایتی دارند بعد از فشرده شدن حجمشون نمیشه 18 کیلوبایت ... شما کافیه فایلی رو که گذاشتی با یک HexEditor باز کنی متوجه میشی فایل چیزی داخلش به غیر از لیست یک سری ماهواره نداره ...
شما اگر به فایل آپدیت این رسیور نگاهی بیندازید کاملا مشخص میکنه که این رسیور یک رسیور لینوکسی هست .
حجم فایل آپدیت فشرده شده حدود 19 مگابایت و حجم فایل اصلی حدود 38 مگابایت هست ، پس باید حجم فایل فلش بیشتر از این حرف ها باشد .
رسیور لینوکسی هست با پردازنده GX6622
من میتونستم راحت پست شما رو حذف کنم ولی چون دیدم مدیر تالار رسیور هستید و دارید مطلب مفید ارسال می کنید پستتونو ویرایش کردم و ازتون خواستم فایلو اصلاح کنید با اینکه مطمئن بودم این فایل ، فایل فلش نیست ولی ظاهرا یا به شما بر خورده یا اینکه این وسط مشکل دیگه ای هست .
با سپاس
این فایل خودم از رسیور 15000هزار پکاب گرفتم
دوست عزیز شما اجازه نداشتید پست بنده رو ویرایش و بعد حذف کنید !