مشکلات و مسائل مربوط به Ab0x را در این تایپیک مطرح کنید

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوستان تمام مراحل با دقت توضیح داده شده. چند بار از اول تا آخر رو به دقت بخونید و مرحله به مرحله انجام بدید. اگر وصل نشد مطمئنا با ایرانسل مشکل داره و وصل نمیشه . یا ممکنه سرعت خیلی پایین ایرانسل باعث میشه که نشه استفاده کرد. هر چند شما میگید قبلا استفاده کردید اما به هر حال شرایط تغییر کرده.و کار خاصی نمیشه کرد و بر میگرده به مشکلات اینترنت ایرانسل....

abcdab

کاربر
2010-08-30
3
2
45
سلام دوستان من به سرور وصل میشم ولی در قسمت cw کدی رد و بدل نمیشه اگه ممکنه بگید مشکل از کجاست؟

آخرین ویرایش:

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

سلام دوستان من به سرور وصل میشم ولی در قسمت cw کدی رد و بدل نمیشه اگه ممکنه بگید مشکل از کجاست؟
با درود
دوست عزيز در اين موقع سرور از كار افتاده اگر چه چراغ سبز برنامه نشان ميدهد به سرور متصل هستيد. سرور را عوض كرده سرور جديدي را امتحان كنيد

nitro1

کاربر
2010-10-12
1
2
26
سلام

دوستان من یه مشکل دارم با وصل شدن به سرور ایکنی که کنار ساعت میاد موقع وصل شدن

نیمه سبز ابی میاد:051: نصفش ابی ونصف دیگر سبز کانال هم باز نمیکنه با دی وی بی کارت

اجرا می کنمولب جواب نمی ده دلیلش چیه؟

pop_0098

کاربر
2008-06-24
3
7

من که با دی وی بی وصل شدم و کد هم گرفتم ولی باز نکرد

کارهایی که من کردم اینه اول مثل همیشه با اینترنت یک مگ بالا آمدم

بعد پلاگین را تو DVBDREAM گذاشتم نتیجه نگرفتم

بعد تو ProgDVB 6 بردم بعد مثل شکل زیر کامل شد و کد هم گرفتم ولی به دی وی کار نداد

attachment.php

آخرین ویرایش:

ali azad

کاربر
2008-02-29
42
125
با سلام،یک بنده خدا پیدا نمیشه ،یک راهنمایی درست ودرمون بکنه،ازالف بای اینکارشروع کنه با عکس،چه نرم افزارهایی مورد نیاز هست،چه وسایلی می خواهد ،چیکارباید بکنیم؟لطفابازبان ساده ازاول توضییح بدین،من که هرچی توقسمتهای آموزشی رفتم،به جزیکسری اصلاحات وتصاویرنامشخص چیزی نفهمیدم.

Nerazzurry

کاربر
2011-02-02
2
3
با سلام خدمت دوستان گرامی .
آقا این کانالای ما باز نشد که نشد . سرور کانکت میشه رسیور هم کانکته با چند ورژن مختلف نرم افزار هم تست کردم , ولی باز نشد . مشکل از کجاس ؟

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با سلام خدمت دوستان گرامی .
آقا این کانالای ما باز نشد که نشد . سرور کانکت میشه رسیور هم کانکته با چند ورژن مختلف نرم افزار هم تست کردم , ولی باز نشد . مشکل از کجاس ؟
با درود
دوست عزيز اولآ سوالات خود را در چند جا مطرح كردي كه مغاير با قانون ميباشد.
دومآ مشخص كنيد كه چه كانالهاي رو ميخواهيد باز كنيد و با كدام برنامه (mdbox يا abox ) ؟

Nerazzurry

کاربر
2011-02-02
2
3
سلام . دوست گرامی بنده توی تاپیک اشتباهی پست زدم و بلافاصله بعدش متوجه شدم و عذر خواهی کردم . و ازتون خواستم که پاکش کنین و اومدم اینجا پست زدم . بگذریم .

من از برنامه abox استفاده میکنم ( با توجه به موضوع تاپیک ) :eek:k:
و دنبال کانالای اسپرت مثل الجزیره اسپرت اکستریم اسپرت شو اسپرت و ....
گرچه اگر الجزیره تنها هم باز بشه کافیه , ممنون
رسیورم iCLASS 9696 Hdmi هست .

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با درود
دوست عزيز كانالهاي الجزيره در ماهواره نيلست قابليت باز شدن دارن ولي با اين دستگاه خود بنده نيز مشكل دارم چون با مدلهاي 9696-9797-9898 htmi تست كردم جواب نداد بعضي از كانالها با فريز زياد قابل باز شدن ميباشند، از مدلهاي ايكلاس، 9595 usb نسبت به بقيه بهتر ميباشد، ولي احتمال اينكه اين مشكل نرم افزاري برطرف بشه زياده بايد با ورژن هاي مختلف اين رسيور تست كنيد شايد نتيجه بگيري.

بالا