ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
دوست عزیز سوال خود را در همین تاپیک مطرح کنیدعلي اقا بس جرا جواب ما رو نمي ديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز سوال خود را در همین تاپیک مطرح کنیدعلي اقا بس جرا جواب ما رو نمي ديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشيد به نظر شما از جه دانكلي استفاده كنيم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام....
یه نظر من خرید قطعه از شرکتی که یک بار سر ادم را کلاه گذاشته پاداش دادن به ان است.25 تومان روی این پول بزارین یک دانگل دیگه بگیرین.:a42IRSAT:
دوست عزیز شاید حرف شما درست باشه ولی اگه دقت کنید میکرو بعد تاریخ اولی که اکسپایر شد الان یکساله بگیر نگیر کار میده یعنی اگه ما یکسال پیش دانگل جدید میگرفتیم تا الان دوباره اکسپایر میشد بعدش ما به حرفای علی اقا اعتماد کامل داریم که قطعه سفارش میدیم چون در رابطه با قطعه قبلی مثل بقیه فروم های دیگه می تونست بگه قطع فروخته شده پس ربطی به من نداره که یکماه بیشتر کار نداده ولی الان داره قطعه رایگان میده پس ما باید این چیزا را در نظر بگیریمسلام....
یه نظر من خرید قطعه از شرکتی که یک بار سر ادم را کلاه گذاشته پاداش دادن به ان است.25 تومان روی این پول بزارین یک دانگل دیگه بگیرین.:a42IRSAT:
مهم قابل توجه کلیه دارندگان دانگل میکرو باکس
از این به بعد همیشه دو نرم افزار برای دانگلهای میکرو باکس ارائه خواهد شد نرم افزار نسخه a مربوط به دانگلهای تولید 2010 که اواخر این سال تولید شدند و ابتدای شماره سریال این دانگلها 1033-98 و سریال 10 رقم و کاملا در منو دانگل نمایش داده می شود این نوع دانگلها تا تاریخ 1/11/2011 ساپورت می شوند
نرم افزار بعد مربوط به قطعات جدید اصلی و دانگل میکرو باکس 5 این نرم افزار توسط 3 جهت دیتا قابلیت برقراری شرینگ فعلا دارد
نرم افزارهای فوق برای دانگلهای قدیمی سریال 09-90 دیگر کارایی نخواهند شد و در صورت استفاده از نرم افزار برای این سریال ها پروتکل به حالت micro تغییر خواهد کرد برای دانگلها دارای شماره سریال 1042 پروتکل همان حالت twin می ماند اما توسط سیگنال ارسالی از سرور اکسپایر می شوند فعلا فقط با استفاده از جهت دیتا اینتلست 1002 دانگلها دارای شماره سریال 1042 قابلیت برقراری شرینگ دارند ولی موقتی و شاید تا چند ساعت آینده این جهت هم قطع شود
تنها راه جهت کارایی مجدد دانگلهای قدیمی فقط تعویض قطعه است
با سلام خدمت علی اقا ایا این قطعه های جدید شماره سریال هم دارند یا نه چون میکرو 1 از روی شماره سریال کار میکند حالا که قراره دو نرم افزار بیاد برای قطعات جدید شما شماره سریال دانگل رو نگرفتید این قطعات شماره سریالی هستند یا نه
دوست عزیز نگران نباشید قطعات تحویل پست دادیم کد رهگیری هم توسط پیام خصوصی برای شما ارسال می کنم
سلام علی اقا.لطفا جواب بدید
من درخواست قطعه دادم ولی به دست من نرسیده.قطعه هارو پست کردید؟اگه پست کردید خواهشا کد رهگیری رو بفرستید.اگه پست نکردید لطفا بگید کی پست میکنید.ممنون
با سلام خدمت علي اقاقطعات جدید دارای سریال 12 رقمی هستند و تا یک سال دیگر کارایی دارند تاریخ استارت قطعه جدید از 1/6/2011
با سلام خدمت علي اقا
ميكرو من داراي برجسب با شماره سريال 1014309836 مي باشد
اما در منو دانكل نوشته شده*****s/n:10142
سوال:حالا اين ميكرو جزء كدوميك از دسته هايي كه شما تقسيم كرده ايد ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نياز به قطعه جديد داره يا نه؟؟؟؟
علی آقا از میکرو 2 چه خبر؟؟؟؟؟؟
علی جان یعنی الان با سریال 090 بدون تعویض قطعه حداکثر تا کی برقراره (میکرو1) و روی چه دیتا؟