مهم رفع مشکل نرم افزاری قطعات جدید میکرو باکس 1

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اگر ممکنه نرم افزار ریپر ورژن جدیدش رو بزارید .قبلی جواب نمیده

ورژن جدید نرم افزار تست شد مشکلی ندارد و به سرور کانکت می شود فایروال و آنتی ویروس غیر فعال کنید باید مشکل رفع شود

radfard

کاربر
2007-07-09
75
141
اقا این پیغام رو میده

پیوست‌ها

• 10.6 کیلوبایت بازدیدها: 157

l10519

کاربر
2013-07-07
13
29
سلام علی اقا به دادم برس
من یه میکروبکس 1 رو دارم که ایسی شم عوض کردم خواستم نرم افزار 1.96 روش بریزم اول فایل کلین رو با لودر میکرو بکس 2 ریختم بعد هم خواستم نرم افزار 1.96 رو بریزم که دیگه برنامه نمیخوره . با لودر میکرو بکس 2 همه نرم افزاری میخوره ولی برنامه های میکرو بکس 1 که لودر سرخود دارن رو نمیگیره نرم افزار فلش خودتون رو زدم و به اینترنت وصل شدم که مثل این دوستمون این پیغام رو میده و به سرور وصل نمیشه منتظر راهنماییت هستم . نا گفته نماند خیلی از نرم افزارهای پیشنهادی دوستان رو زدم جواب نگرفتم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان عزيز مثل اينكه نرم افزار فيكس دوباره از كار افتاده و اجرا نميشه اگه ورژن جديدش اومده بزاريد

فعلا ورژن جدیدتر ارائه نشده ترمیم سریال قطعات از طرف سرور غیر فعال شده اگر مشکلی دارید اعلام کنید بررسی می شود

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
فعلا ورژن جدیدتر ارائه نشده ترمیم سریال قطعات از طرف سرور غیر فعال شده اگر مشکلی دارید اعلام کنید بررسی می شود
با سلام آقا علی یه دانگل میکرو باکس 5 دارم میخوام ازش به عنوان رسیور استفاده کنم. شماره سریال نداره. اگه ممکنه کمک کنید. همون روزی که خریدم با نرم افزار reapair ic سه بار پشت سر هم اقدام کردم و در آخر اررور داد و دیگه نه کانال باز کرد نه میشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد تا اینکه این نرم افزار آخر رو بهش زدم الان شیرینگ برقراره اما نمیشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد. خواهشن کمک کنید.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام آقا علی یه دانگل میکرو باکس 5 دارم میخوام ازش به عنوان رسیور استفاده کنم. شماره سریال نداره. اگه ممکنه کمک کنید. همون روزی که خریدم با نرم افزار reapair ic سه بار پشت سر هم اقدام کردم و در آخر اررور داد و دیگه نه کانال باز کرد نه میشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد تا اینکه این نرم افزار آخر رو بهش زدم الان شیرینگ برقراره اما نمیشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد. خواهشن کمک کنید.
سلام دوست خوبم ببین با این نرم افزار میتونی سریال واقعی اش را ببینی ؟

آخرین ویرایش:
بالا