ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
اگر ممکنه نرم افزار ریپر ورژن جدیدش رو بزارید .قبلی جواب نمیده
ورژن جدید نرم افزار تست شد مشکلی ندارد و به سرور کانکت می شود فایروال و آنتی ویروس غیر فعال کنید باید مشکل رفع شود
اگر ممکنه نرم افزار ریپر ورژن جدیدش رو بزارید .قبلی جواب نمیده
اقا این پیغام رو میده
اقا این پیغام رو میده
سلام دوستان عزيز مثل اينكه نرم افزار فيكس دوباره از كار افتاده و اجرا نميشه اگه ورژن جديدش اومده بزاريد
با سلام آقا علی یه دانگل میکرو باکس 5 دارم میخوام ازش به عنوان رسیور استفاده کنم. شماره سریال نداره. اگه ممکنه کمک کنید. همون روزی که خریدم با نرم افزار reapair ic سه بار پشت سر هم اقدام کردم و در آخر اررور داد و دیگه نه کانال باز کرد نه میشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد تا اینکه این نرم افزار آخر رو بهش زدم الان شیرینگ برقراره اما نمیشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد. خواهشن کمک کنید.فعلا ورژن جدیدتر ارائه نشده ترمیم سریال قطعات از طرف سرور غیر فعال شده اگر مشکلی دارید اعلام کنید بررسی می شود
سلام دوست خوبم ببین با این نرم افزار میتونی سریال واقعی اش را ببینی ؟با سلام آقا علی یه دانگل میکرو باکس 5 دارم میخوام ازش به عنوان رسیور استفاده کنم. شماره سریال نداره. اگه ممکنه کمک کنید. همون روزی که خریدم با نرم افزار reapair ic سه بار پشت سر هم اقدام کردم و در آخر اررور داد و دیگه نه کانال باز کرد نه میشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد تا اینکه این نرم افزار آخر رو بهش زدم الان شیرینگ برقراره اما نمیشه به عنوان رسیور ازش استفاده کرد. خواهشن کمک کنید.