پرسش و پاسخ در مورد دانگل y4( تمامی مدلها ) در این تایپک:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
جالبه
جهت اطلاع y4-dark-darkII
همه شان یک نرم افزار دارند اپدیتشان هم یکجوره!

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
ممنون که جواب میدی شهرام جان ..دانگل دارک 2 من چراغ سبزش روشن نمیشه دلیلش فقط از کم بودن ظرفیت میتونه باشه؟؟ کانالهای w6 رو در حالت عادی دارم میبینم ولی وقتی به دارک 2 وصلش میکنم هنوز بازنمیکنه و دارک2 هم چراغش سبز نمیشه به نظرتون چیکار باید کنم؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون که جواب میدی شهرام جان ..دانگل دارک 2 من چراغ سبزش روشن نمیشه دلیلش فقط از کم بودن ظرفیت میتونه باشه؟؟ کانالهای w6 رو در حالت عادی دارم میبینم ولی وقتی به دارک 2 وصلش میکنم هنوز بازنمیکنه و دارک2 هم چراغش سبز نمیشه به نظرتون چیکار باید کنم؟؟
با درود
متاسفانه دارك2 تيونر ضعيفي داره وبايد سيگنال ماهواره بسيار قوي تنظيم شده باشد بعضي وقتها هم اداپتور دانگل ضعيفه ودرست كار نميكنه بايد اداپتور2امپر داشته باشد:eek:k:

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
سلام خسته نباشید شهرام جان من ظرفیت دارک 2 رو هم بردم بالا ولی بازهم دانگل دارک 2 چراغ سبزش روشن نمیشه به نظرت برم اداپتورش رو 2امپر کنم؟؟؟ نزنه بسوزونه !!!ایا در این صورت چراغش روشن میشه تا شرینگ کانالهارو بازکنه؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خسته نباشید شهرام جان من ظرفیت دارک 2 رو هم بردم بالا ولی بازهم دانگل دارک 2 چراغ سبزش روشن نمیشه به نظرت برم اداپتورش رو 2امپر کنم؟؟؟ نزنه بسوزونه !!!ایا در این صورت چراغش روشن میشه تا شرینگ کانالهارو بازکنه؟؟؟
با درود
مطالبي كه براي راهنمايي ارايه ميكنيم نتيجه مشكلاتي هست كه براي ديگران بوده وحل شده است
گفتم امپر2 باشد نگفتم ولتاژ بالا تهيه كنيد!
وقتي اداپتور 12ولتي 1امپر براي يك مصرف كننده 12ولتي كم بياره بايد از همان ولتاژ با امپر بالاتر استفاده كرد
بدبختانه كه اين جنس ها هم چيني هستند واستانداردي وجود نداره فقط ارزان:blow:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام
لطفا فرق بین دلتا با دارک 2 رو از همه لحاظ بگید
باتشکر

دوست عزیز این دو دانگل از لحاظ سخت افزار و هم نرم افزار کاملا متفاوت هستند تنها وجه تشابه استفاده از پردازنده ali برای هر دو دانگل

دلتا همان تایمر و از لحاظ بازگشایی کانالها هم دارک بهتر

mahdiegs

کاربر
2009-05-09
2
1
41
سلام
من دانگل دارك دارم چراغ سبز روشنه آپديت هم هست 2010/5/5 ولي كانالي باز نميشه
چكار كنم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام
من دانگل دارك دارم چراغ سبز روشنه آپديت هم هست 2010/5/5 ولي كانالي باز نميشه
چكار كنم

سلام گل من اولا از ورژن 8.5.2010 استفاده كن از ديش مطمعن شو .ويكبار روي كانال كه با اعلام وضعيتي كه كردم امروز برو وكليد برق دانگل را دوباره بزن وصبر كن تا باز شود موفق باشي ...

آخرین وضعیت شیرینگ (دانگل y4 طلایی)

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28056&page=19

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
باسلام
کانالهای پکیج ABSAT شامل Action, RTL9, Cine Fx & polar, XXLو..... کی به سیستم دارک 2 اضافه میشن آیا به غیر از میکروباکس که قادر به بازکردن این پکیج است دانگل دیگری است که اینها رو بازکند
باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام
کانالهای پکیج ABSAT شامل Action, RTL9, Cine Fx & polar, XXLو..... کی به سیستم دارک 2 اضافه میشن آیا به غیر از میکروباکس که قادر به بازکردن این پکیج است دانگل دیگری است که اینها رو بازکند
باتشکر
با درود دوست گرامی
من فکر میکنم همان کانالهایی که داشته اند با کیفیت ساپورت کنند خیلی کار هست!
چون متاسفانه اغلب دانگل ها کلاه مردم را برداشتند ویکی بعد از دیگری کنار نشسته اند تا باز یک طرح جدید برای کلاه برداری اماده کنند:busted_red:
یک اموزش برای باز کردن کانالهای کارتی برای دارندگان رسیورهای استارست وایکلاس تهیه کردم تا تمام بشه قرار میدهم که دوستان با رسیورهای خودشان واز طریق فقط شیرینگ اینترنتی cccam بتوانند براحتی بیشتر پکیجها را باز کنند
ویکسره هم دنبال نرم افزار واپگرید واز کار افتادن یک دانگل وخریدن ان یکی نباشند فقط اینترنت دایم رایانه با پورت سریال واکانت cccam :s13:
فکر میکنید مدیران وافراد باسایقه پول بی زبان خودشان را به دانگل میدهند؟

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
با درود دوست گرامی
من فکر میکنم همان کانالهایی که داشته اند با کیفیت ساپورت کنند خیلی کار هست!
چون متاسفانه اغلب دانگل ها کلاه مردم را برداشتند ویکی بعد از دیگری کنار نشسته اند تا باز یک طرح جدید برای کلاه برداری اماده کنند:busted_red:
یک اموزش برای باز کردن کانالهای کارتی برای دارندگان رسیورهای استارست وایکلاس تهیه کردم تا تمام بشه قرار میدهم که دوستان با رسیورهای خودشان واز طریق فقط شیرینگ اینترنتی cccam بتوانند براحتی بیشتر پکیجها را باز کنند
ویکسره هم دنبال نرم افزار واپگرید واز کار افتادن یک دانگل وخریدن ان یکی نباشند فقط اینترنت دایم رایانه با پورت سریال واکانت cccam :s13:
فکر میکنید مدیران وافراد باسایقه پول بی زبان خودشان را به دانگل میدهند؟

شهرام عزیز با تشکر از راهنمایی شما

ولی دوست عزیز
شما اگر بخواهید هر ماه بین 20 تا 30 تومان اکانت اینترنت بپردازید که به عنوان مثال خط adsl بگیرید
خب طرف میاد یک دانگل 60 تا 70 تومانی برای یک سال یا بیشتر میگره نه دیگه اکانت میخواد
و نه کامپیوتر روشن باشه یک بار خرج میکنه تمام

من خودم شخصا دانگل رو ترجیح میدم والان 2 ساله که دارم استفاده میکنم

king-like

کاربر
2010-05-22
3
1
سلام دوستان این اواین پستم تو این سایت هست امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم!
من میخوام یه دانگل دارک 2 بگیرم واسه بازی های جام جهانی, میخوام بدونم روی رسیورم که 550 ultra هست جواب میده؟؟؟؟
مرسی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان این اواین پستم تو این سایت هست امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم!
من میخوام یه دانگل دارک 2 بگیرم واسه بازی های جام جهانی, میخوام بدونم روی رسیورم که 550 ultra هست جواب میده؟؟؟؟
مرسی
با درود دوست گرامی کمی دست نگه دارید
چون اکثر دانگل های توی بازار در اخر راه هستند واعتباری به اعتبار انها نیست!

king-like

کاربر
2010-05-22
3
1
با درود دوست گرامی کمی دست نگه دارید
چون اکثر دانگل های توی بازار در اخر راه هستند واعتباری به اعتبار انها نیست!
مرسی دوست عزیز یعنی تا قبل از شروع بازیها سری جدید دانگل ها وارد بازار میشن؟؟
دوست عزیز نگفتین روی 550 ultra جواب میدن یا نه؟؟؟؟؟؟راه ساده تری واسه دیدن بازیها نیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مرسی دوست عزیز یعنی تا قبل از شروع بازیها سری جدید دانگل ها وارد بازار میشن؟؟
دوست عزیز نگفتین روی 550 ultra جواب میدن یا نه؟؟؟؟؟؟راه ساده تری واسه دیدن بازیها نیست؟

بادرود
احتمالش زیاده دانگل جدید بیاد مخصوصاsBox =microbox
دستگاه550 استارست الترا وسوبر هر2با نرم افزار مخصوص دانگل که در بخش مربوطه موجوده قابل استفاده برای شیرینگ هوایی هست:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
.....راه ساده تری واسه دیدن بازیها نیست؟

تهيه دانگل در اين شرايط با ريسک بالايي همراه است . شما ميتوانيد براي ديدن مسابقات جام جهاني از شبکه هاي ZDF و ARD روي هاتبرد استفاده کنيد .بازيهاي جام جهاني را بصورت رايگان پخش ميکنند نيازي هم به دانگل نداريد .
موفق باشيد.:eek:k:

بالا