سلام به همگی با ورژن 1.42 رسیورم آپگرید هست وقتی کانک میشم فقط 31 سرور فعال هستن چطوری میتونیم تعداد سروزهازو بیشتر کنم و چجوری تعذاذ کانالهای بیشتری باز کنم؟؟؟؟ لطفا آموزش دهید.
به قسمت سرورها برویدبر روی سرور شماره 40 زدهآقا لطفا تاریخ اولین شروع شیرینگ وتاریخ انقضای آنرا دراستارست 2000 سری جدید درست توضیح بدین که من متوجه شم کجا برم چکار کنم....
درودسلام خسته نباشید .از برنامه جدید برای 2000hd ace خبری نیست و پستش هم که بسته شده .میشه علت رو توضیح بدید
درودبا سلام و خسته نباشید به همه اساتید. آیا 2000 اچ دی ایس شبکه های اچ دی الجزیره اسپورت که به تازگی در نایلست اومدن رو با شیرینگ رایگان خود باز میکنه؟ بجز هاتبرد چه مسیرهای به دردبخوری وجود داره که با شیرینگ این رسیور قابل بازگشایی باشن و ارزش گرفتن این مسیر باشه؟
سلام . ببخشید من تازه دستگاه sr2000 - ace خریدم . از کدام نرم افزار باید استفاده کنم که همه کانالها به خوبی باز باشند . لطفا راهنمایی کنید . با تشکر ( 18 / 08 / 2013) ( 27 / 05 / 1392 ).
به قسمت سرورها برویدبر روی سرور شماره 40 زده
آقا لطفا تاریخ اولین شروع شیرینگ وتاریخ انقضای آنرا دراستارست 2000 سری جدید درست توضیح بدین که من متوجه شم کجا برم چکار کنم....
به قسمت سرورها برویدبر روی سرور شماره 40 زده
درودوحید عزیز من نمیدونم اگر کسی بلد نیست وارد نیست چرا میخواید مثل حرفه ای ها بااون شخص صحبت کنید خودتون هم اول ناشی بودید کاربر مبتدی بودید به مرور زمان یاد گرفتید چرا اینطور راهنمایی میکنید........
حالا من یک سوال دارم جوابم رو نگرفتم میخوام بدونم تاریخ اولین اتصال شیرینگ رسیور من وانقضای اون کجا ثبت شده دیگه از این واضح تر...................
درود
ایشان توضیح داده است شما مشخص نیست چطور دستگاه اکانت دار استفاده می کنید ونمی دانید قسمت سرور وشیرینگ های اینترنتی اش با توضیح های ارایه شده کجاست
در هر صورت در بخش اموزش های منوهای مخفی دستگاه2000 توضیح کامل هست: http://1.irantks.biz/showthread.php?t=63089ت به منوی شیرینگ های اینترنتی رفته سرور40 را انتخاب کنید زمان فعال شدن واتمام شیرینگ ان نمایش داده میشود
وحید عزیز من نمیدونم اگر کسی بلد نیست وارد نیست چرا میخواید مثل حرفه ای ها بااون شخص صحبت کنید خودتون هم اول ناشی بودید کاربر مبتدی بودید به مرور زمان یاد گرفتید چرا اینطور راهنمایی میکنید........
حالا من یک سوال دارم جوابم رو نگرفتم میخوام بدونم تاریخ اولین اتصال شیرینگ رسیور من وانقضای اون کجا ثبت شده دیگه از این واضح تر...................
درود دوست گرامیشهرام عزیز من شمارو دوست دارم ولی برادرمن ، من آدم ناواردی هستم تازه رسیور لن دار گرفتم باید بگیرم تا وارد بشم مگر هدف ازاین تاپیک برطرف کردن مشکلات و راهنمایی ما نیست پس من هم مشکلاتی دارم که میخوام رفعشون کنم فقط همین قصد توهین به هیچکسی هم ندارم
دوستان عزیز مدل 2000 سری جدید که ورژن کارخانه ای آنها 1.30 می باشد با ورزن 1.35 که بزنیم فلش جلو از کار می افتد چه ورزنی برای فعال سازی اینترنت ان استفاده کنیم؟
درود
دوستان بارها گفته شده برای سری جدید 2000 از نرم افزار 1.32 استفاده شود
میدانم برادر اصلا اولین کسی که این مورد دستگاه رو تو سایت اعلام کرد خودم بودم که حتی عکس گرفتم و فرستادم اما دوستان به نام خود ثبت کردند ولی با 1.32 شیرینگ فعال میشه اما کانالی نشون نمی ده عزیز دل