سلام دوست عزیزسلام اقا وحید من رسیور 30000 مگا دارم سی سی کم دارم استفاده می کنم هم از دستگاهم و هم از سی سی کمم راضی هستم خیلی زیاد تو هیچ پکیجی مشکل فریز ندارم حتی پکیج اسکای ایتالیا تنها مشکلم فریز تو پکیج یس روی ماهواره اموس هست اقا وحید میتونید مشکلم رو حل کنید
سلام دوست من از طرفی که سی سی کم خریداری کرده اید در مورد پکیج سوال نماییدسلام اقا وحید من رسیور 30000 مگا دارم سی سی کم دارم استفاده می کنم هم از دستگاهم و هم از سی سی کمم راضی هستم خیلی زیاد تو هیچ پکیجی مشکل فریز ندارم حتی پکیج اسکای ایتالیا تنها مشکلم فریز تو پکیج یس روی ماهواره اموس هست اقا وحید میتونید مشکلم رو حل کنید
اقا وحید جان یه سوال دیگه هم دارم داداش رسیور ای استار 30000 مگا رسیور بسیار خوبی هست که خیلی ازش راضی ام فقط یه کم کیفیت تصویرش نسبت به رسیور 20000 پایین تر اومده نمیشه نرم افزاری طراحی کنید که کیفیت رسیور 30000 مگا بالاتر بیاد
سلام اقا وحید دستگاه ای استار 30000 مگا دارم وقتی رو فلش ضبط میکنم هیجا نشون نمیده حتی تو کامپیوتر.چرا؟
اقا وحید جان سلام اگه واستون امکانش هست مشکل من رو که فکر کنم مشکل دیگر دوستان هم باشه با کمپانی ای استار در میون بزارید تا شاید نرم افزاری طراحی کنند که مشکل ضبط کردن تو رسیور 30000 وسایر مدلهای مشابه حل بشه من رسیور 30000 مگا دارم ازش خیلی راضی هستم اما مشکل ضبط کردن داره یعنی فایل ضبط شده رو به جز خود دستگاه تو هیچ چیز دیگه ای نشون نمیده ممنون اقا وحید
نه وحید جان اقا این نرم افزار به رسیور 30000 مگا هم میخوره ؟
سلام
یک مشکل برای رسیور x30000 1g من پیش آمده.اونم اینه که هی پشت هم خاموش،روشن میشه و اصلا بالا نمیاد!روی تصویر تلوزیون هی مینویسه istar
لطفا مرا در حل این مشکل یاری برسانید.
سلام
به رسیور یکبار نرم افزار اورجینال بزن
و ریست کن تا بالا بیاد
این نرم افزار اورجینال از کجا گیر بیارم.ورژنش چند هست؟
وقتی که اصلا بالا نمیاد چجوری بهش بدم این نرم افزارو؟
با سلام
الان چند روزه یک مشکل عجیب در باز شدن کانالهای فرکانسهای 10834و11258 درماهواره هاتبرد برای رسیور x30000 1g پیش آمده.اونم اینه که هم با شرینگ هوایی و هم با سی سی کم که تهیه کردم کانالهایی مثل bbc hd,animal planet hd,nat geo wild hd بصورت شطرنجی و پرش همراه هست.
واقعا این وضعیت خیلی واسم غیر قابل تحمل شده.خواهشمندم اگه کسی در این مورد مرا راهنمایی فرمایید.
در ضمن ای رو اضافه کنم که من انواع نرم افزار ها رو رو دستگاه تست کردم حتی ریست فکتوری کردم و دوباره کانال یابی کردم ولی عدل کانالهای اچ دی همین دو فرکانس با این مشکل روبروست!