90% سوالات شما درباره استرانگ همراه با جواب*** حتما مطالعه کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام به همه دوستان .
احتمالا باتوجه به سوالات تکراری شما در بخش مطرح کردن سوالات و مشکلات و زمان بردن برای رسیدن به جواب من این تاپیک را ایجاد کردم تا
به یک سری سوالات احتمالی شما پاسخ دهم .
قبل از بیان مشکل خود حتما این تاپیکرو مطالعه کنید و در صورت نیاز
سوالتون رو در بخش مشکلات مطرح نمائید .
ضمنااین تاپیک هر سری آپدیت خواهد شد و مشکلات جدید با ذکر جواب قرار خواهند گرفت .

در مورد اطلاعات باز کردن مربوط به فلان کانال"مجاز" راهنمائی کنید ...
جواب : شما میتوانید در بخش مربوط به سیستم های کد گذاری کد DCW را گرفته و از طریق سیستم Biss (در صورت ساپورت ریسیور) وارد کنید.

** آیا فلان کانال غیرمجاز * * * بازمیشه ؟ /یا / چطوری فلان کانال غیرمجاز **** رو باز کنم ؟ و بالاخره این سوال مربوطبه کانال غیر مجاز بشه ...
جواب : اطلاعات این سری کانال ها در انجمن سیستم های کدگذاری قرار میگیرد و اگر سوال خاصی داریدحتما بوسیله پیغام خصوصی با مدیران در میون بگذارید و در معرض دید مطح نکنید .

آیا فلان کانال "مجاز" باز است ؟ /یا/ فرکانس فلان کانال چنده ؟
جواب : معمولا این اطلاعات دربخش فرکانس و کد گذاری کانال ها مطرح شود .

رسیور من ( تمام مدل ها ) پس از آپگرید یا به صورت خود به خودی دچار مشکل هنگ یا خاموش روشن شدن رسیور و یاچهار خط شدن(- - - -) و یا پرش کانال به کانال دیگر و یا جستجو نکردن کانال ها ومشکلات اینگونه شده ...
جواب کلی : شما باید رسیورخود رو در صورت امکان تنظیم کارخانه ای کرده ابتدا با پچ اصلی و سپس با پچ رسیورخود آپگرید نمائید.

من وقتی میخوام رسیورموآپگرید کنم نمیتونم و بعد از وصل کابل و اجرای لودر و انتخاب برنامه مورد نظر و زدن شروع هیچ پاسخی از سوی لودرو رسیور نمیبینم . مشکل از کجاست ...
جواب : احتمالا کابل شما اشکل داره در غیر اینصورت یا در لودر com صحیح رو انتخاب نکردید یااینکه port مربوط به کامپیوتر یارسیور مشکل داره .

سافت کم و dcl و لودر و پچ و جیتگ و پچ اصلی و این اصطلاحات یعنی چی ؟
جواب :
پچ: فایل آپرید رسیور رو پچ می گن . با ریختن این فایل بوسیله لودر بر روی دستگاه میتوانید از امکاناتی که فایل پچ در اختیارمی گذارد است
مثلا: باز کردن کانال کارتی ای که به هنگام ارائه پچ این نام کانال های باز شدنی نیزارائه می شود یا ...

لودر
: فایلیه برای انتقال پچ به دستگاه

Dcl: فایلی هست که با ریختنش :

1- فرکانس دستگاه بروز میشه – برخی مشکلات رسیوررو حل می کنه.

سافت کم : فایلی هست که با دربر داشتن کدها به هنگام ریختن به رسیور با لودر مخصوص خودش باعث میشه کدهای رسیور تا تاریخ سافت کم آپدیت بشه
.

جیتگ : عملی مثل آپگرید با کابل و لودر و برنامه و ... مناسب خود فلش رسیور روپاک و برنامه اصلی رو رو رسیور پیاده می کنه .

رسیور من بعد از آپگرید هیچ کانالی ازکارتی ها رو باز نمیکنه ...
جواب : ابتدا رو کانال کارتی رفته 6969 زده درکادر باز شده دوباره 6969 بزنید .

رمز مادر رسیور من چنداست ؟
در مدل 4610و 4610II و 4620 و 4630 و 4800 و 4800II و 4820 :
جواب : 0325
در مدل 4620II و 4820II و 4655و 4652 و 4820II و SKY X و سری X:
جواب :0103

چطوری میشه در استرانگ( سری x) کد داد ؟
در تاپیک قرار داده شده است .

آیا رسیور من کانال NBA و DISCOVER ترکیه رو باز می کنه؟
جواب : چون این کانال ها فقط با سیستم بیس BISS باز میشن پس فقط مدلای زیر قابل باز کردن هستند :( یکی از مدل های : 4620II و 4820II و 4655 و 4652 و سری X )
چه طوری منوی بیس BIS رو بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب :مدلهای قدیمی استرانگ مثل 4610II و 4820 و 4630 و... سیستم Biss رو ساپورت نمیکنند. و در مدلهای جدید مثل 4620II و 4640 و 4652 و4820II و... با زدن
عدد 8280 می توانید وارد صفحه کدهای Biss بشوید.

آخرین سافت کم استرانگ رو باید از کجا بگیرم ؟؟؟
جواب : در تاپیک آخرین سافتکم های روزانه میتونید دانلود کنید .

توضيحات كلي درباره شيرينگ در ريسيورهاي مختلف :

ما دركل 2 نوع شیرینگ داریم.
جواب :

1: شیرینگ ماهواره ای
2: شیرینگ اینترنتی

1: شیرینگ ماهواره ای برای رسیورهایی چون هایتک و ورلدباکس هستند که از طریق ماهواره کدها را دریافت میکنند .یعنی با یک دیش و ال ان بی یا چند دیش و ال ان بی تصویر را میگیرند و با یک دیش و ال ان بی و یک رشته سیم جداگانه از طریق تیونر دوم یا همان تیونر B کدها را دریافت میکنند .

2: شیرینگ اینترنتی هم از طریق اینترنت کدها را دریافت میکنند. بصورت انلاین. یعنی با یک دیش و ال ان بی تصاویر دریافت میشوند و با ارتباط با اینترنت کدها دریافت میشوند. مانند دستگاههاي استرانگ و ........
ویا اینکه مانند رسیورهای سامسونگ - هیومکس 5400 از پروتوکول جی باکس استفاده میکنند.

تيك يك ثانيه ايي چيست ؟و به چه صورت مي باشد ؟

جواب : اين ايراد تيك يك ثانيه ايي براي زماني است كه شما در حال عوض كردن شبكه ها هستي و وقتي شما شبكه رو كه عوض مي كني يك بار تصوير مي ياد و بعد مي ره و باز دوباره به صورت كامل مي ياد ....
اين عمل خيلي سريع انجام مي شود ... دليلش هم نقص در نرم افزار هست ....

* تاپیک را با اطلاعات جدید تر برای شما دوستان در اولین فرصت آپدیت میکنم .

امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .

موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا