Eurostar-9700 plus کلیه پرسش ها ومشکلات سخت افزاری فقط این تاپیک مطرح کنید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام به استادان خودم
موضوع قطع سیگنال eurostar-9700 plus
دوستان وقتی درلحظه ی اول دستگاه راروشن میکنیم سیگنال هست ولی بعداز چندثانیه کارکردن سیگنال قطع میشود وبند
IC KA 317 راهم تعویض کردم وهمینطور خازن (400V) و68 میگیفاردا در پاور ولی مشکل حل نشد استادان گرامی اگر رهنمایی کنند ممنون میشوم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام به استادان خودم
دوستان وقتی درلحظه ی اول دستگاه راروشن میکنیم سیگنال هست ولی بعداز چندثانیه کارکردن سیگنال قطع میشود وبند
IC KA 317 راهم تعویض کردم وهمینطور خازن (400V) و68 میگیفاردا در پاور ولی مشکل حل نشد استادان گرامی اگر رهنمایی کنند ممنون میشوم

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
باسلام به استادان خودم
داخل تیونر یک عدد خازن 220 میکرو فاراد هست ان را عوض کن مشکلت 80 درصد حل میشود

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
:ُّـ:ُّـ:ُّـ
دوست عزیز ابتدا خازن 220mu قسمت اول تیونر را تعویض کنید اگر درست نشد ای سی انتهایی تیونر که دارای رادیات است مشکل دارد باید تعویض کنید موفق باشید

داخل تیونر یک عدد خازن 220 میکرو فاراد هست ان را عوض کن مشکلت 80 درصد حل میشود

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
با سلام
ریسیورeurostar-9700دارم که وقتی روشن میکنی فقط دوخط داخل پانل جلو روشن میشود وفقط با کنترل روی استندبای میرود در ضمن ولتاژ ها همه درست هستند اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
ریسیورeurostar-9700دارم که وقتی روشن میکنی فقط دوخط داخل پانل جلو روشن میشود وفقط با کنترل روی استندبای میرود در ضمن ولتاژ ها همه درست هستند اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام دوست گرامي اينطور كه شما نوشته ايد اگه تيونر شما مشكل سيگنال نداشته باشه كانالهاي رسيور پريده وبراحتي ميتوانيد كانال يابي كنيد.
دستگاهي كه به كمك ريموت به استندباي ميرود نبايد مشكل خاصي داشته باشدمگرتيونر:)

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
باسلام استاد عزیز دستگاه فوق eurostar تصویری از منو داخل صفحه تلویزیون ندارم که بتوانم کانالها را سرچ کنم وهیچ یک از کلیدها به غیرازpowerکار نمی کند اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام استاد عزیز دستگاه فوق eurostar تصویری از منو داخل صفحه تلویزیون ندارم که بتوانم کانالها را سرچ کنم وهیچ یک از کلیدها به غیرازpowerکار نمی کند اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم

دوست عزیز به احتمال زیاد به علت آبدیت اشتباه این عیب به وجود آمده ابتدا رسیور را جیتک کنید اگر درست نشد عیب از سخت افزار است یا تغذیه مشکل دارد و یا قطعه ای روی برد اصلی اشکال دارد البته این عیب 90%مربوط به فلش است موفق باشید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
uoro star

دوست عزیز به احتمال زیاد به علت آبدیت اشتباه این عیب به وجود آمده ابتدا رسیور را جیتک کنید اگر درست نشد عیب از سخت افزار است یا تغذیه مشکل دارد و یا قطعه ای روی برد اصلی اشکال دارد البته این عیب 90%مربوط به فلش است موفق باشید
خازن 1000/16 و330 /25 خروجی تغذیه را عوض کن

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
خاموش شدن یوروستار9700f

سلام
یه رسیور یوروستار9700f برای تعمیر دارم که دوتا خط جلو پنل رسیور نقش بسته پاور رو با یه رسیور سالم چک کردم سالم هست ایسی فلش رو هم در اوردم و روی رسیور سالم گذاشتم اون هم سالمه و مشکلی ندارد. cpu..ram و سایر قطعات رو قلع کشی کردم بورد رو با استن کاملا شستم ولی مشکل بر طرف نشد.تنها چیزی که مونده فقط cpu هست که عوض نکردم. لطفا اساتید عزیز راهنمایی کنند.

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
سلام
یه رسیور یوروستار9700f برای تعمیر دارم که دوتا خط جلو پنل رسیور نقش بسته پاور رو با یه رسیور سالم چک کردم سالم هست ایسی فلش رو هم در اوردم و روی رسیور سالم گذاشتم اون هم سالمه و مشکلی ندارد. cpu..ram و سایر قطعات رو قلع کشی کردم بورد رو با استن کاملا شستم ولی مشکل بر طرف نشد.تنها چیزی که مونده فقط cpu هست که عوض نکردم. لطفا اساتید عزیز راهنمایی کنند.

باسلام مدارنوسان سازوکریستالcpuبرسی شود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام

دوست عزیز ولتاژ3/3 اگر اتصال منفی باشد cpu کاملا سوخته باید تعویض کنید در بعضی موارد هم که ولتاژ اتصال منفی نیست می توانید با عمل جیتک cpu را تست کنید موفق باشید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام مدارنوسان ساز
کریستال تعویض شد ولی مشکل هنوز باقیه. در ضمن مدار نوسان ساز رو نمی دونم چگونه چک کنم اگر ممکنه یه توضیح مختصری بدهید.

دوست عزیز ولتاژ3/3 اگر اتصال منفی باشد cpu کاملا سوخته باید تعویض کنید در بعضی موارد هم که ولتاژ اتصال منفی نیست می توانید با عمل جیتک cpu را تست کنید موفق باشید
جناب علی cpu در عمل جیتک شناخته میشود یعنی وقتی برنامه جیکز رو فعال میکنم ایسی فلش و سی پی یو شناخته میشوند.
نحوه چک نمودن اتصال ولتاژ3/3 که منفی هست رو به چه صورت انجام داد.
با تشکر

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام دوست عزيز
اين مشكل در رسيور هاي يورو استار بسيار شايع هست
معمولا وقتي رسيور را به برق ميزني سه چراغ سمت چت روشن ميشود و بعدش چراغ ها خاموش ميشه و ممكنه فقط يكي از چراغ ها روشن بمونه و جلو دستگاه هم _ _ ميشود
و مشكل 100%100 از تيونر دستگاه هست شما تيونر را تعويض كن مشكلتون حل ميشود

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
یوروستار

سلام

سلام دوست عزیز مدار اصلی را خارج کن و کامل شستشو بده و با سری باد کامل خشک کن.و مدار را روی نور کامل برسی کن مداربنل جلو و میکرو سویچ های جلو را کامل برسی کن. خبرش را بده

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
سلام دوست عزيز
اين مشكل در رسيور هاي يورو استار بسيار شايع هست
معمولا وقتي رسيور را به برق ميزني سه چراغ سمت چت روشن ميشود و بعدش چراغ ها خاموش ميشه و ممكنه فقط يكي از چراغ ها روشن بمونه و جلو دستگاه هم _ _ ميشود
و مشكل 100%100 از تيونر دستگاه هست شما تيونر را تعويض كن مشكلتون حل ميشود
با تشکر فراوان از شما استاد عزیز منم یه 9700f دارم که روشن میشه بعد چراغها همگی خاموش میشه و روی دیسپلی فقط یه خط میمونه ودستگاه هیچ عکس العملی به کلید پاور نشون نمیده فلش کردم نشد خازنهای تغذیه راهم تعویض کردم درست نشد عیب دستگاه من هم ایا از تیونر است

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با تشکر فراوان از شما استاد عزیز منم یه 9700f دارم که روشن میشه بعد چراغها همگی خاموش میشه و روی دیسپلی فقط یه خط میمونه ودستگاه هیچ عکس العملی به کلید پاور نشون نمیده فلش کردم نشد خازنهای تغذیه راهم تعویض کردم درست نشد عیب دستگاه من هم ایا از تیونر است
دوست عزیز زمانی که امپر ولتاژ3/3 افت کند این مشکل به وجود میاد که در این مورد یا تغذیه خراب است که باید خازن های مسیر این ولتاژ تعویض شود اگر تغذیه هم سالم باشد تیونر را از برد خارج کنید اگر مشکل برطرف شد ای سی انتهایی تیونر را تعویض کنید مشکل برطرف می شود در نهایت اگر تیونر هم سالم باشد تنها CPU مشکل دارد موفق باشید

بالا