osn هک شد

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
comix999 hd توانست 6 کانال از پکیج 0sn باز کند سیستم iptv نرم افزاریv2

پیوست‌ها

• 67.5 کیلوبایت بازدیدها: 135

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
دوست من اطلاعات بیشتری را دراین مورد قرار بدید. اطلاعات ناقص باعث سردرگمی کاربران خواهد شد .
دوست عزیز اطلاعاتی که دستگیرم شد فقط همین بودن ظاهرا این رسیور در حال تست میباشد اگه اطلاعات بیشتری دستگیرم شد همین جا اعلام خواهم کرد

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
من قبلا فايل تصويري دیده بودم که یارو سه کارت کپی از کارت جدید osn داشت همه را تست کرد کار دادن یه بار هم توسط یک مهندس نرم افزار کره ای هک شد که بیشتر از سه دقیقه کار نداد مشکل osn اینه که سیستم کد گذاری ان توسط 10 مهندس نرم افزار درست شده که هر کدام به روش خاصی روی این سیستم کار کردن امیدواریم دوباره هک شود

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام؛ دوستان من فکر میکنم که یا شایعه است یا این شرکت چند کانال osn را برای مدتی خریده است که رسیور هاش فروش بشه،،، چرا پکیچ osn رسیور مخصوص داده :این پکیج حتما دارای چندین سیستم کد دهی دارد که در صورت هک شدن سریع سیستم رو عوض کنه فکر نکنم حالا حالا ها این پکیج هک بشه

m_utd_2010

کاربر
2009-07-14
104
177
دوستان خواهشن حالا حالا در فکر osn نباشید چرا شیرکت که این سیستم را برای osn راه اندازی کرده 3سال ضمانت داره و هنوز 50% هزینه این شیرکت به خاطر ضمانت 3 سال واریز نشده تاحالا 1 یک سالش گزشته پس تا 2 سال دیگه به فکر osn نباشید:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان گل طبق تحقیقاتی که کردم هیچ رسیوری هنوز نتوانسته این پکیج را باز کند به غیر از رسیور osn hd box شرکت که اونم همین طوری باز نمیشه باید برای باز کردن کانال ها حق اشتراک بدهید که چه کانالی را دوست دارید ببینید که قیمت هم کردم خیلی گران بود این رسیوری که در بالا ذکر شده هیچ چیزی جز تبلیغ ندارد احتمالا دوست عزیزمان هم که این موضوع را مطرح کردند با این رسیور کار نکردند که آیا باز میکند یا نه موفق باشید

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
سلام دوستان گل طبق تحقیقاتی که کردم هیچ رسیوری هنوز نتوانسته این پکیج را باز کند به غیر از رسیور osn hd box شرکت که اونم همین طوری باز نمیشه باید برای باز کردن کانال ها حق اشتراک بدهید که چه کانالی را دوست دارید ببینید که قیمت هم کردم خیلی گران بود این رسیوری که در بالا ذکر شده هیچ چیزی جز تبلیغ ندارد احتمالا دوست عزیزمان هم که این موضوع را مطرح کردند با این رسیور کار نکردند که آیا باز میکند یا نه موفق باشید[/QUOT دوست عزیز یه سری به این سایت بزنhttp://iptv.dyndns.org/

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان گل طبق تحقیقاتی که کردم هیچ رسیوری هنوز نتوانسته این پکیج را باز کند به غیر از رسیور osn hd box شرکت که اونم همین طوری باز نمیشه باید برای باز کردن کانال ها حق اشتراک بدهید که چه کانالی را دوست دارید ببینید که قیمت هم کردم خیلی گران بود این رسیوری که در بالا ذکر شده هیچ چیزی جز تبلیغ ندارد احتمالا دوست عزیزمان هم که این موضوع را مطرح کردند با این رسیور کار نکردند که آیا باز میکند یا نه موفق باشید[/QUOT دوست عزیز یه سری به این سایت بزنhttp://iptv.dyndns.org/

درود بله مشاهده کردم من ویدیو زنده را دیدم که داشت الجزیره اسپورت را نشان میداد و در کل بنده به این وبسایت هیچ اطمینانی ندارم به دلیل اینکه اگر پکیجی حتی یک کانالش هک یا بر روی رسیوری باز بشود در تمام فروم ها مثل بمب صدا میکند این ویدیو که مشاهده کردم میتواند ظبط شده باشد

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
دوستان در خبرها شنیده ام که در شیرینگ اینترنی به خصوص سی سی کم مسئولین این شرکت اعلام کردند که به زودی این پکیج زیبا شیر خواهد شد
منتظر پکیج
osn

خدا از زبونت بشنوه ما بی صبرانه منتظرم واقعا پکیجی با حالیه مخصوصا با اومدن کانالهای hd

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
چند شبکه فکر کنم 6 تایی باشه از این پکیج با سیستم ip tvبروی رسیور های comix999 قابل مشاهده است(این رسیور با cpu nxp فقط در کشور های مصر الجزائر و.. شمال افریقا پیدا میشه ) که البته نیاز به اینترنت پر سرعت واقعی است . در کل این راه حل مناسبی نیست فقط برای فروش این رسیور است .

banje

کاربر
2009-07-19
47
152
مگه در osnچي پخش ميشه كه انقدر مشتاق هستين؟ حرص انسان تمامي نداره

2amir2

کاربر
2011-02-25
83
154
با سلام خدمت دوستای گلم
موضوع این صفحه osn هک شد بود؟اما چیزی ندیدیم؟حالا هک شد یا نه؟فقط برای یک رسیور مخصوص هک؟با میکرو3 باز نمیشه|؟

بالا