starsat sr x230 & yahsat

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
دوست گرامی
من با این دستگاه کار نکردم
اما اسم ماهواره که مهم نیست روی یک ماهواره دیگر چند تا فرکانسشو وارد کن و تنظیم
لزوما نیازی به نام ماهواره نیست
البته شاید در قسمت اضافه کردن ماهواره نام ماهواره مورد نظر باشه

2009-05-15
0
28,977
من starsat sr x230 دارم ولی ماهواره yahsat تو لیست رسیور من نیست باید چی کار کنم ممنونم
سلام.تقدیم به شما
آموزش و نحوه ويرايش و اد کردن ماهواره جدید در رسيور X95 :

ابتدا بترتيب زير عمل نموده و وارد صفحه Edit Transponder List شويد
Menu --> Service Organizing --> Edit Transponder List

صفحه*اي براي شما باز مي*شود كه در سمت چپ آن فهرستي از نام ماهواره*هاي موجود در رسيورتان
(Satellite List) و در سمت راست اين صفحه فهرستي از فركانسهاي (Transponder List) ماهواره انتخاب شده جاري وجود دارد .
براي ويرايش مشخصات ماهواره پس از ورود به صفحه در صورتي كه مي*خواهيد يكي از ماهواره هاي موجود در ليست :
بايد به روي نام ماهواره مورد نظر رفته و كليد OK را بفشاريد در اين*صورت پنجره*اي باز مي*شود كه شامل گزينه*هاي زير است :

1) تغيير نام دهيد 2) حذف كنيد 3) مكان ماهواره را در در فهرست ماهواره*ها تغيير دهيد 1) Rename : براي تغيير نام كافي است بر روي اين گزينه OK كنيد پنجره كيبرد روي صفحه TV شما باز مي*شود و شما مي*توانيد با استفاده از كليد هاي انتقال به چپ ، راست ، بالا و پايين روي كنترل رسيور روي حروف و اعداد مختلف رفته و نام مورد نظر خود را تايپ كنيد . پس از اتمام كار تايپ نام بر روي كليد OK كه روي كيبرد قرار دارد رفته و با زدن اين دكمه نام جديد را ذخيره نماييد .
توجه كنيد كه اگر بخواهيد نام ماهواره را به انگليسي وارد كنيد ابتدا بايد وارد منو زبانها شده و زبان انگليسي را انتخاب كنيد .

2) Delete :با انتخاب اين گزينه پنجره اي باز شده كه در زير آن دو گزينه Yes و No وجود دارد كه شما با انتخاب گزينه Yesمي*توانيد ماهواره مورد نظرتان را حذف كنيد .

3) Move : اگر بخواهيد مكان ماهواره مورد نظر خود را در ليست ماهواره*ها تغيير دهيد اين گزينه را انتخاب كنيد . پس از انتخاب پنجره*اي باز مي*شود و شما با وارد كردن عدد جديد و زدن دكمه OK كنترل ماهواره مورد نظرتان را به مكان جديد در ليست انتقال دهيد .

ali3279

کاربر
2012-05-14
3
5
ممنون از اینکه پاسخ منو دادید
ولی شرمنده من سوالمو کامل نپورسیدم من از دیش گردون استفاده می کنم چطوری دیش من باید جهت 52.5 بچرخه

2009-05-15
0
28,977
ممنون از اینکه پاسخ منو دادید
ولی شرمنده من سوالمو کامل نپورسیدم من از دیش گردون استفاده می کنم چطوری دیش من باید جهت 52.5 بچرخه
باسلام.دوست عزیزاگه دیش شماتومدارباشه ودقیق تنظیم باشه واکسپرس در53درجه داشته باشی کافیه.شماباداشتن اکسپرس درواقع این ماهواره روهم دریافت خواهیدکردمخصوصاپکیج gemدرفرکانس12034
به این تاپیک بروطریقه تنظیم منوبرای دیش گردان توضییح داده ام.http://1.irantks.biz/showthread.php?t=60513

بالا