آفلاین اختصاصی برای ir3at

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
با سلام وعرض اداب واحترام به اساتید محترم وبا اجازه شما من این پست رو زدم من میخوام افلاین اختصاصی سایت البته با همکاری شما وکاربران شروع به کار کنم درضمن ما در حال حاظر اسکاینت رو اماده کردیم ومک هم خریداری شده ...اگه اساتید اجازه بدن من 3روز دیگه شروع به فلاین با درخواست شما انجام میدم ......توجه همه آفلاین که بنده در اختیار شما میدم مجانی بوده وهیچ هزینه ای ندارد این هم هدیه من به irsatمنتظر جواب هستم تا جهت و اسکاینت رو در اختیار شما عزیزان بزارم :s13:

Ahad1

کاربر
2007-03-30
9
48
سلام داداش حتما اینکارو بکن چون خیلی از سایتای دیگه افلاین راه انداختن.این هم بگم سایت شما فقط افلاین کم داره که اونم با همت شما دوست عزیز داره راه میفته امیدوارم مسوولین سایت قبول کنن.

alihyper2567

کاربر
2010-10-28
25
63
80
سلام سلام به همه دوستان . از این اقدام شما بسیار متشکرم . با نظرتون موافقم. فقط یه خواهشی دارم ازتون عاجزانه . لطفا ابتدا به ما تازه وارد ها یاد بدید چطور باید از این شرایط به طور صحیح استفاده کنیم . خلاصه باید چه کارای کنیم باسه دانلود این چیای شما . تشکر تشکر تشکر

vaeli

کاربر
2007-08-17
5
16
اافلاین اختصاصی سایت

با عرض سلام وخسته نباشید همان طوری که دوست عزیزم اقای koti گفتن قراره از 3
روز دیگه افلاین اختصاصی شروع بشه اما شما اول از همه باید جهت اتلانتیک برد 3 که بر روی همه ایران پوشش خوبی دارد را بگیرید

مشخصات:

ماهواره : atlantic bird 3

فرکانس : 11538

سمبل : 6181

افقی 8/7

انشالله به زودی من وآقای kotiعزیز در حال خریداری مک از دبلیو 3 هستیم

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
آفلاین اختصاصی

با سلام وتشکر از شما اساتید وکاربران محترم سایت خیلی ممنون از نظرات شما به یاری خدا وبا همکاری دوست عزیزveli دوشب 2 روز دیگه افلاین اختصاصی راه انداز میشه دوستان هرچه سریعتر جهت رو تنظیم کنن فردا ساعت دانلود اعلام میشه :eek:ky:

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
سلام دوست عزيز من هم موافقم.

سلام البته بنده از اين اسكانت استفاده مي كنم .
=============================================
با سلام خدمت شما دوست گرامی این اسکاینت عالیه ولی باید مک مارو بهش اضاف کنی
ما هم به یاری خدا اسکاینت رو میزاریم که همه بتونن بدون هیچ مشکلی دانلود داشته باشن

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
مشخصات:

ماهواره : Atlantic Bird 3 واقع در 5 درجه غربی

فرکانس : 11538

سمبل : 8681

افقی 8/7
دوستان به دلیل مشکل اقای vaeil با عجله سمبل اشتباه وارد کرده وبا همکاری خودش وبا تماسی که با من داشت اصلاح شده
=================================================================
دوستان برای اطلاع بیشتر ماهواره در بخش نصب وراه اندازی اطلاعت بیشتری بدست بیاورید....
جهت تنظیم دقیق اول از همه ماهواره نیل ست رو تنظیم میکنید بعد 1لی 2سانت به سمت چپ دیش رو بچرخونیدومیله 2سانتیمتر به سمت بالا برود البته این ماهواره چسبیده به نیل ست میباشد در بعضی مواقع بوده برام نیل سایت هم سیگنل دوستان خیلی خیلی تنظیم این ماهواره راحته امیدوارم که به مشکل بر نخورید تا بتونیم در خدمت شما دوستان افلاینی خوبی به شما ارائه بدیم

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

ممنون دوست عزيز
ولي به نظر من اگر روي w3 w6 , تركست بود بهتر بود
چون اين ماهواره ها معمولن همه جا قابل رسد و اكثرن اين جهت رو دارند
ولي آتلانتيك رو در همه جا به راحتي نميشه رسد كرد به دليل موانع و ساختمانهاي بلند تر
ولي به هر حال عاليه ممنون از زحمات شما
icon7.gif

vaeli2

کاربر
2011-01-09
22
139
افلاین اختصاصی

با سلام خدمت دوستان گرامی با تشکر خدمت دوست گرامی اقای koti که تایپک که زدم رو اصلاح کردند اما من اون شب هر کاری کردم که با یوزر وپسوردم بیام بالا نشد که نشد ایمیلم رو میزدم میگفت همچین ایمیلی موجود نیست ، ظاهرا که یکی یوزر وپسوردم رو گیر اورده و... من هم مجبور شدم که دوباره ثبت نام کنم . از مدیر سایت تقاضا میکنم اگه میشود همون یوزر وپس اولی رو درست کنن vaeli ممنون میشم .

اما در مورد اسکای نت ،امروز اپلودش میکنم وبرای دوستان قرار میدم دوست عزیرم اقای koti ساعت دانلود رو اعلان خواهد کرد
دوستان هم اگه جهت رو گرفتن اعلام کنن.:eek:ky:

تشکر شما ماییه دلگرمی ماست

Ahad1

کاربر
2007-03-30
9
48
ای کاش جهتهای دیگه هم یه چک میکردین مثلا intelsat 904 کنار استانیهای خودمون فرکانس 11595 29270
واقعا عالیه.الان داره فقط فیلم میگیره.ولی حالا که انتخاب کردین انشا... بدون نقص وبا صلابت راه بیفته و قدرت افلاینو به بقیه تیمها نشون بدین.

vaeli2

کاربر
2011-01-09
22
139
باسلام خدمت دوست عزیز اقایahad1 ما خودمون همیشه دنبال فیلم هستیم اینو مطمئن باش که فیلم و موزیک وبرنامه همیشه به روز داری پشیمون نخواهی شد البته 2 یا 3 روز ازهفته رو اختصاص میدیم به برنامه هائی که دوستان سفارش میدن دوستان لینک میزارن وما دانلود میکنیم البته اگه مدیران سایت این اجازه رو به ما بدن.
تشکر شما ماییه دلگرمی ماست

بالا